یعنی منظور شما اینه که دو تا دکمه رو با هم بزنیم ؟؟؟
یعنی منظور شما اینه که دو تا دکمه رو با هم بزنیم ؟؟؟
آقا چه طوري ميشه اين بازي رو دو نفره با جوي استيك بازي كرد
من هر كاري ميكنم فقط يه دسته بازي را ميشناسه دومي رو صفحه كليد قرار ميده
ممنون
سلام دوستان ، من از همه تشكر ميكنم!
بالاخره تونستم بازي رو اجرا كنم و ديگه سر لودينگ گير نميكنه
رفتم ويندوز ويستا گرفتم و اوردم گذاشتم نصبش كنم ديدم توش ويندوز XP سرويس پك 3 هم داره و چون دوست عزيز Krauser جان به اين ويندوز اشاره كرده بودن اونو نصب كردم و بعد از نصب كردن برنامه هاي ضروري ويندوز اين بازي رو نصب كردم و بازي اجرا شد و ديگه سر لودينگ گير نميكنه . الان خيلي خوشحالم چون بازي خيلي باهاله .
اونهايي كه اين مشكل رو دارند پيشنهاد ميكنم كه يه ويندوز جديد بزنن و ترجيحا سرويس پك 3 باشه ...
من که منظورتو نفهمیدم.
موقع انتخاب یار با دسته ی کلید 4 (اگه اشتباه نکنم) رو بزن .یه دایره دیگه میاد که می تونی پلیر 2 رو انتخاب کنی/اگه کلید 4 کار نکرد هر 4 تا دکمه رو بزن بالاخره یکیش کار می کنه.
ببخشید یه سوال تقریباً بی ربط به این تاپیک بپرسم:
بهترین ویندوز XP سرویس پک 3 کدومه؟یعنی برای کدام شرکته؟
یعنی دو تا دکمه رو با هم بگیری یه ضربه جدید بزنه
ماله شرکت خاصی نیست . خوده ماکروسافت تولید میکنه . از یک تا سه هست که سه آخریش هست مثلآ تو کینگ جدید هست یا محصولات شرکتهای دیگه البته چندتا از دوستان اونی که خودشون خریدن رو معرفی کردن که چون تست کردن و جواب داده شما هم همون رو بگیر
هورا من دعوت شدم تیم ملی برای دیویس کاپ به همراه رضا نوری (ساختگیه دیگه ؟) و الانم رنک 114 پرو رو دارم . از دوستان کسی تونسته فنسی کاپو ببره؟ چقد تو رنک تاثیر داره؟
ماله من MRT هست ، Krauser جان هم معرفي كرده بود ماله صنوبر يا همون امپرور سابق بود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)