تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 62 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 618

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی رضا صادقی

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

گزارش موسيقی ما از حاشيه‌های جذاب کنسرت رضا صادقی
    صادقی: «به‌خاطر کهولت سن عينک زده‌ام»!

موسيقی ما- مينا آتشی: سالن همایش‌های برج میلاد از آن‌دسته سالن‌های کنسرتی است که موسیقی پاپ ما به‌شدت به آن محتاج است چون دارای سالنی بزرگ با ظرفیتی زیاد برای برگزاری کنسرت است. در ماه‌های اخیر کنسرت‌های افراد مشهوری مثل بهنام ابطحی، فرزاد فرزین، گروه «سون» و... در این مکان برگزار شد و اما در روزهای گذشته یعنی در تاریخ 23 و 24 مهر همين امسال، رضا صادقی در دو سانس به‌روی سن رفت و حسابی با اجرای زیبا و منحصر به فردش سنگ تمام گذاشت:

همه‌ی حاشيه‌های این کنسرت:
    1. برنامه قرار بود در ساعت 18 انجام شود اما مطابق معمول با 15 دقیقه تأخير و در ساعت 18:15 شروع شد.
    2. رضا صادقی برای اولین‌بار با ظاهری متفاوت جلوی همگان ظاهر شد؛ یک کلاه مشکی‌رنگ بر سر گذاشته بود وعینکی طبی بر چشم داشت!
    3. کنجکاوی بیش از حد جماعت داخل سالن به‌خاطر کلاه و عينک رضا به‌قدری زیاد شد که صادقی مجبور شد اعلام کند که این کلاه هدیه‌ی برادر کوچک‌ترش، محمد رضا، بوده و ازطرفی کهولت سن او را وادار کرده تا از عینک استفاده کند! و خلاصه با گفتن این حرف‌ها مردم خیال‌شان راحت شد و برنامه از سر گرفته شد البته ما هم به این نتیجه رسیدیم که کنجکاوی بیش از حد تنها مختص ما جماعت «خبرنگار» نیست.
    4. بهنام ابطحی، سرپرستی گروه ارکستر رضا صادقی را به‌عهده داشت.
    5. رضا صادقی طبق عادت با همان گروه ارکستر سابق مشکی‌پوش خود به‌روی سن آمد.
    6. جمعیت به صورت مداوم صادقی را مورد لطف خود قرار می‌دادند و دست از تشویق بر نمی‌داشتند.
    7. صادقی به اجرای کامل قطعات آلبوم «وایسا دنیا» و «پیرهن مشکی»، توی‌اين کنسرت‌اش پرداخت.
    8. رضا صادقی برای هواداران‌اش قطعه‌ى ویژه‌ای نيز درنظر گرفته بود و آن هم اجرای 2 قطعه از آلبوم تازه‌اش- «یکی بود یکی نبود» بود.
    9. در این میان اجرای قطعه‌ی «وایسا دنیا» باعث شد تا جمعیت داخل سالن به‌وجد بیایند.
    10. در اواسط برنامه، رضا به اجرای قطعه‌ی «به تو مدیونم» از آلبوم جدیدش پرداخت که مردم حسابی غافل‌گیر شدند و با تشویق‌های مکرر خود گروه را خوشحال کردند.
    11. در میان برنامه، رضا صادقی یادی هم از هنرمندان فقید کشور مثل؛ ناصر عبداللهی، خسرو شکیبایی و بابک بیات کرد و از آن‌ها و هنرشان سخن گفت.
    12. در انتهای برنامه رضا صادقی با بیان نقل قولی از دوست و هم‌راه هميشگی‌اش، بهنام ابطحی موج انفجار را به سالن هدیه کرد او گفت: «بهنام مدتی پیش به من گفت من با هر هنرمند جنوبی‌ای که کار می‌کنم، خیلی زود دار فانی را وداع می‌کند من نمی‌دونم کی نوبت تو می رسه؟» (با خنده)
    13. در هر دو سانس سالن از جمعیت پر بود و هیچ صندلی خالی‌ای باقی نمانده بود.
    14. اين اجرای صادقی، بالاخره با کلی دست و کف و سوت مردم در ساعت 21 به پایان رسید و همگی با خاطره‌ای خوش سالن را ترک کردند.

نیکی پناهتان

2. 5 کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

آقا هيچ عكسي يا گزارش ديگه اي در مورد كنسرت نيست ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه neverhood66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

Last edited by neverhood66; 20-10-2009 at 22:44.

5. این کاربر از neverhood66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض عکس از کنسرت

7. 2 کاربر از neverhood66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

من فقط یک یادگاری ام و فقط میخوام یک یادگاری بمونم و خوشحالم که مردمی دارم به اندازه یادگاری ها .
    آلبوم یکی بود یکی نبود 15 آبان منتشر می شود

کنسرت رضا صادقی با رهبری ارکستر بهنام ابطهی در دو سانس 18 و 21 در سالن میلاد اجرا گردید . البته سانس اول حدود ساعت 18:30 و سانس دوم آن ساعت 22 ؛ با حدود یک ساعت تاخیر آغاز شد . قطعاتی از دو آلبوم قبل و دو ریمیکس جدید و 2 آهنگ جدید از آلبوم یکی بود یکی نبود در این کنسرت توسط رضا صادقی اجرا گردید .
    از جمله از مهمانان این کنسرت میتوان به پوریا پورسرخ , شبنم قلی خانی ، علی انصاریان ، مهدی بی باک اشاره نمود

در ادامه مصاحبه از رضا صادقی دقایقی بعد از خروج وی از استیج در سانس اول گرفته شد .
    رضا صادقی در این مصابه به مسائلی چون :
    مستند رمز شب صحبت میکنده
    البوم جدید
    اجرا تور کنسرت رضا صادقی در کانادا . آلمان و انگلیس
    کنسرت بزرگ در کاخ سعد اباد با فروش بلیط به قیمت خیلی معمولی برای استفاده تمامی مردم
    و در مورد دل و بلوتوث کن نرو و خوانندش ( این فقط یک مثال بوده و من به تمام جوانان ایرانی احترام میزارم )
    و هدیه ویژه برای مخاطبان سایت اخبار موسیقی ایران

آقای صدقی کنسرت چه جوری بود ؟
    کنسرت عالی بود .بچه های ما فوق العاده بودنند، فوق العاده که میگم چون وقط زیاد گزاشته بودنند برای موزیک همین طور برای کنسرت گذاشتن. ادعا نمی کنند که نوازنده هستند مدعی موزیسین بودن هستند و همه بچه های ارکست من خدا رو شکر همشون از بچه های باسوادی اند همشون تحصیل موسیقیایی دارند و خوشحالم که رهبر ارکستر ما آقای بهنام ابطهی یکی از بهترین های این کار و این مدتی که با هم بودیم بهترین بازدهی رو داشته.مردم هم که فکر کنم خیلی عالی تر از کنسرت قبل ترم بود همه اینها دست به دست هم دادند.توی این کنسرت صدا که آقای اردستانی بود که واقعا تاثیر زیادی داشت صدایی که باید و شاید رو به مردم برسونه.همه دست به دست هم دادو مردم انقدر با انرژی بودنند که من موندم این که چی بگم وبیشر از همیشه شرمندشونم.
    ریکشن مردم نسبت به کودم آهنگت بیشتر بود؟
    من راستش رو بخواید ریکشن مردم نسبت به تمام آهنگ ها حد اقل خودم دوست دارم خوب ببینم .نمیگم خوبه ولی خودم دوست دارم خوب ببینم ولی فکر میکنم بیشتر به آهنگ (( توبامنی )) و(( خدا رو دوست دارم)) و ((وایستا دنیا )) فکر می کنم نزدیک باشه و خیلی بیشتر باشه و بقیه هاحالا هستن کم و بیش .
    یکی از خبرگزاری ها خارجی در مورد این که رمز شب در کنسرت رضا صادقی فاش میشود رو در موردش نوشته بود . این مربوط به چه موضوعی می شه ؟
    نمی دونم ، چون من اصلا من مصاحبه ای نداشتم و لی رمز شب یک فیلم مستند (( مستند زندگی من نمی شه گفت هست . بعضی ها فکر می کنند مستند زندگی منه . مستند بخشی از زندگی کاری منه که توی بندر عباس بوده که چجوری مثلا بیشتر باساختن یک فیلم که کارگردانش آقای مصطفی منصور یار البته من اولش راضی نبودم واقعا چون میگفتم کاری نکردم واقعا ولی خب اصرار داشتن که خیلی ها بدونند که خواننده ها چه جوری به اون جایی میرسند که مردم ایقدر محبت دارن نسبت بهشون . من برای اینکه نشون بدم تصویری و مستند به اینکه هدیه تولدم خوانندگیم رو نگرفتم از بابام ، بابام هم بچه وزیر نبودند که الان بخوام کادوی ولن تاین بگه بیا کاست بزن . زحمت کشیدم و خواستم که کنار مردم باشم . این فیلم حکایت آن است بیشتر ولی حالا نمیدونند چرا امشب گفتنند فاش میشه ( خنده رضا صادقی )
    برنامه ریزی های خاصی داری برای کنسرت های خارج از گشور ؟
    100 درصد یک صحبت های خاصی هست برای کنسرت های خارج از کشور که مهمترین مساله ای که هست من دوست ندارم با بند کوچکی برم برای خارج از کشور بحث اجرای خارج از کشور بحثی نیست که چون حالا خارج از ایرانه زود تصمیم گرفت و باید بریم . اتفاقا چون خارج از ایران باید نماینده مردمم باشم . به خاطر همین یه کم مشکل داشتم با بعضی از تهیه کننده ها که می گن مثلا 3 تا نوازنده باید باشه . من این رو نمی تونم . حد اقل نوازنده ای رو که من باید داشته باشم باید 6 نفر باید باشه که خدارو شکر یکی د وتا ازتهیه کنند های خوب پذیرفتند و فکر میکنم که از کانادا شروع میشه و آلمان ، انگلیس و .. هست
    حالا اینجا فکر میکنم که جای خوبیه که صحبت کنیم از آلبوم جدید که الان 2 روز که مجوز انتشارش هم صادر شده .
    این آلبوم که چند تا از آهنگ هاش رو رفت که به دلایلی نمیخوام زیاد گیر بدم به اون ماجرا سعی کردم یه آلبوم دیگه ای تهیه کنم و حتی آهنگ هایی که شنیده می شه یک مقدار با نگاه جدید تری تنظیم بشه و یک فضای بهتری داشته باشه و اسم آلبوم که این یکی بود یکی نبود به دلیل این انتخاب کردم که مثل یک موج که گفتم نباشم ولی باشم . شما هیچ وقط موجی رو ندیدیید که باشه ولی همیشه هست . رضا صادقی بود ولی نبود یعنی ایده هاش تفکرش تعقلش کنار مردم کنار احسای مردم بود و امیدوارم که بمونه . قرار که به امید خدا 15 آبان ماه میاد به بازار از شرکت ایران گام و امیدوارم که یکاری باشه چون زیاد حقیقتش رو بخواهید من بلد نیستم آهنگ های افسانه ای بخونم یا مثلا دلو بلتوث کن نرو رو بلد نیستم یه مقدار فضا رو سعی کردم که موسیقیایی کنم که به کمک دوستان دیگم ، و امیدوارم که این فضای موسیقیایی بتونه یه جایی داشته باشه تو لحظات مردم .
    این که گفتم بلوتث و اینا یه وقت بی ادبی نباشه به خوانندش چون همه خواننده ها قابل احترام هستند.
    این رو بگم که من این رو گفتم نه اینکه با اون آدم مشکل دارم و اینا , نه ، اون هم جوانه و جویای نامه اون هم دوست داره مطرح باشه اما احساس میکنم یک مقدار فضای فکریش با فضای فکری من جور در نمیاد ولی اصلا این رو بگم چون مصاحبه صوتی دارم میگم من به همه جونای ایرانی احترام میزارم چون زحمت میکشن.همون آدم وقتی استدیو می گیره همون آدم هزینه میده تو استدیو همون آدم وقتی به تنظیم کننده پول میده و وو .. خیلی کارهایی که می کنه . اما من احساس می کنم که فضای فکری من و ایشون یک مقدار متفاوت هست حالا اون بحث جدایی داره .
    یک نوع مخاطب های خیلی خاصی داری حالا خیلی چون خیلی دور هستند به جاهایی که کنسرت اجرا میکنی چه تهران و چه شهرستانها ی حالا بعضی ها از نظر مالی نمیتونند به این کنسرت ها بیایند شاید از طریق حالا درواقع
    این مصاحبه رو از طریق سایت بشنوند. حرف خاصی داری ؟
    من یک عضر خواهی بدهکارم من خودم واقعا می گم شرمنده همه مردم هستم اونایی که نتونستن بیان به حجت اینکه بلیط ها گرونه واقعا همینه من حق میدم بهشون من خودم چقدر باید یکی رو دوست داشته باشم که پنجاه هزارتومان بدم و برم موسیقی شو بشنوم و چقدر در واقع باید موسیقیشو دوست داشته باشم .اینهایی که اومدن منت سر من گذاشتن ولی اونایی که میخواستن بیان و دوست داشتن و حالا یه جورایی نتونستن بیان بلا به هر دلیلی من عضر خواهی میکنم .
    این برای من افتخار نیست که کسی که من رو دوست داره نمیتونه به کنسرت من بیاد اصلا افتخار نیست
    یک چیز و هم توضیح بدم : تهیه کننده وقتی هزینه های جانبیش رو میبینه هزینه سالن اینجا فکر میکنم مثلا حدود 18 تا 20 میلیون تومان هست شبی ، حالا این یک سالن هست و هزینه های دیگه . خوب قاعدتا این فضای مالی رو تامین میده به چیزای دیگه و اینها باعث میشه که هزینه ها بره بالا و متاسفانه نداشتن یک سالن بزرگ تعداد تماشا چی هارو کم میکنه این تعداد تماشاچی کم تهیه کننده دوست داره از همون تعداد کم بلاخره تمام مخارجش در بیاد نه اینکه بگه اون بد باشه با خوب باشه .ولی من عضر خواهی میکنم از طرف خودم بخاطر شرایطی که دست من نسیت ولی دعا میکنم که یک روزی البته صحبتش هست ما بتونم توی سعد آباد با یک فضای خیلی بزرگ تر اجرا داشته باشیم و بلیط ها طوری باشه که معمولی باشه . خود من بتون اگه یک کنسرت با خانوادم مثلا خواهرم برایدم پدرم مادم بخوایم چهار پنج نفری برم اونجا یک میلیون پول ندم برم اون کنسرت رو ببینم هرچند موسیقی ایران بیش از این می ارزه ها حرفی توش نیست ولی کاش فرصت برای شنیدن بیشتر بود برای مردم .
    این کنسرت رو خوب یه جورایی سایت اخبار موسیقی ایران داره از همون اوایلش شروع کرده به پوشش خبریش .هدیه خاصی برای بارید کنندگان سایت اخبار موسیقی داری ؟هدیده ای که برای همه دوستان خوبم دارم اون انرژی که با اشک با خستگی با لبخندم توی آلبوم جاری کردم . فقط یه چیزی میتونم به دوستان خوبم بگم اینکه :
    توی چشماتون میشه گم شد وقتی که توفکر فراری
    سوسو شب لب دریا از شما مونده یادگاری
    من فقط یک یادگاری ام و فقط میخوام یک یادگاری بمونم و خوشحالم که مردمی دارم به اندازه یادگاری ها
    مرسی
    قربونت برم ......

=======================================

لینک فایل تصویری از کنسرت که تو با منی اجرا میشه و خیلی قشنگه حتما دانلود کنید

حجم 10 مگابایت

http://iranmusicnews.net/download/rezasadeghi28mehr1388.wmv

9. 2 کاربر از neverhood66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

سلام دوستان عزیز؛
    همونطوری که مستحضر هستید، آلبوم جدید رضا صادقی به نام "یکی بود یکی نبود" قراره که به زودی و به صورت رسمی منتشر بشه.
    با توجه به فضای فرهنگی کشور، نبود نظارت کافی بر اینترنت و همچنین عدم وجود قانون کپی رایت، به احتمال خیلی زیاد این آلبوم هم گرفتار انتشار غیر قانونی و اینترنتی خواهد شد.
    به همین علت تصمیم به ایجاد یه تشکل اینترنتی برای حمایت از رضا صادقی و آلبوم جدیدش گرفتم و امیدوارم که دوستان گرامی و مدیران سایت ها و وبلاگ ها از این حرکت حمایت کنن و شاهد انتشار موفق و بدون حاشیه ی آلبوم جدید سلطان مشکی باشیم.
    با توجه به تجربه خیلی خوب و موفق آلبوم آخر محسن چاووشی به نام "یه شاخه نیلوفر" و همکاری اکثر سایت ها و وبلاگ ها در عدم انتشار غیر قانونی آلبوم، ان شاالله این حرکت هم مورد استقبال قرار بگیره و بتونیم تا حد زیادی فرهنگ موسیقی کشورمون رو بالا ببریم.
    پس...
    از تمامی دوست داران و علاقه مندان موسیقی تقاضا می کنم که آلبوم رو حتما" به صورت اورجینال تهیه کنن تا هم از کیفیت خوب نسخه اصل لذت ببرن و هم قدمی برای حمایت از هنرمندان کشورمون بردارن.
    از مدیران محترم سایت ها و وبلاگ ها هم خواهش می کنم که از گذاشتن آلبوم روی سایت و وبلاگشون برای دانلود خودداری کرده و به نوعی از موسیقی پاپ کشورمون حمایت کنن.
    به امید روزی که موسیقی پاپ به جایگاه واقعی خودش در عالم موسیقی ایران برسه.
    یا علی مدد
    مشکی بمونید

11. 4 کاربر از neverhood66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Manuchehrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

انصاريان در گفت‌وگو با فارس:
    آهنگ مشتركم با رضا صادقي يك ماه ديگر روانه بازار مي‌شود

علي انصاريان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس در شانزدهمين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري‌ها، اظهار داشت: چند پيشنهاد اوايل فصل از 3 تيم ليگ برتري داشتيم كه يكي از آنها تهراني بود؛ اما به دليل مسائلي قسمت نشد در اين فصل در تيمي بازي كنيم.
    وي ادامه داد: هم اكنون از چند تيم پيشنهاد دارم كه با فكر كردن روي آنها و مذاكراتي كه خواهيم داشت به يكي از اين تيم‌ها پاسخ مثبت مي‌دهم تا دوباره به فوتبال بازگردم.
    انصاريان در مورد فعاليت‌هاي فرهنگي‌اش نيز گفت: در چند سريال قرار شد بازي كنم؛ اما قصد ندارم ديگر در سريال‌هاي تلويزيوني به بازي بپردازم.
    وي در مورد فعاليت ديگرش در حوزه خوانندگي تاكيد كرد: آهنگي را با رضا صادقي به طور مشترك تهيه كرده‌ايم كه تا يك ماه ديگر به بازار عرضه مي‌شود؛ كه اميدوارم مورد توجه علاقه‌مندان به موسيقي قرار بگيرد.
    ----- ------

13. 3 کاربر از Manuchehrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

انصاريان
    حيف صداي رضا صادقي واقعا !

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

كنسرت رضا صادقي با رهبري اركستر بهنام ابطحي در دو سانس 18 و 21 در سالن ميلاد اجرا گرديد. البته سانس اول حدود ساعت 18:30 و سانس دوم آن ساعت 22 با حدود يك ساعت تاخير آغاز شد. قطعاتي از دو آلبوم قبل و دو ريميكس جديد و 2 آهنگ جديد از آلبوم يكي بود يكي نبود در اين كنسرت توسط رضا صادقي اجرا گرديد.
    از جمله از مهمانان اين كنسرت مي‌توان به پوريا پورسرخ، شبنم قلي خاني، علي انصاريان، مهدي بي‌باك اشاره نمود.

16. این کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

حيف صداي رضا صادقي واقعا !
    رضا صادقی کلا آدمیه که دنبال تجربه های نو هست
    این کارش هم پیرو همین طرز تفکر هست
    این خصلت هم خیلی خوبه و نشان از وسعت درون این هنرمند داره
    هم در خیلی موارد باعث ناراحتی افراد دیگه میشه

نیکی پناهتان

18. 2 کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •