من فقط یک یادگاری ام و فقط میخوام یک یادگاری بمونم و خوشحالم که مردمی دارم به اندازه یادگاری ها .
آلبوم یکی بود یکی نبود 15 آبان منتشر می شود
کنسرت رضا صادقی با رهبری ارکستر بهنام ابطهی در دو سانس 18 و 21 در سالن میلاد اجرا گردید . البته سانس اول حدود ساعت 18:30 و سانس دوم آن ساعت 22 ؛ با حدود یک ساعت تاخیر آغاز شد . قطعاتی از دو آلبوم قبل و دو ریمیکس جدید و 2 آهنگ جدید از آلبوم یکی بود یکی نبود در این کنسرت توسط رضا صادقی اجرا گردید .
از جمله از مهمانان این کنسرت میتوان به پوریا پورسرخ , شبنم قلی خانی ، علی انصاریان ، مهدی بی باک اشاره نمود
در ادامه مصاحبه از رضا صادقی دقایقی بعد از خروج وی از استیج در سانس اول گرفته شد .
رضا صادقی در این مصابه به مسائلی چون :
مستند رمز شب صحبت میکنده
البوم جدید
اجرا تور کنسرت رضا صادقی در کانادا . آلمان و انگلیس
کنسرت بزرگ در کاخ سعد اباد با فروش بلیط به قیمت خیلی معمولی برای استفاده تمامی مردم
و در مورد دل و بلوتوث کن نرو و خوانندش ( این فقط یک مثال بوده و من به تمام جوانان ایرانی احترام میزارم )
و هدیه ویژه برای مخاطبان سایت اخبار موسیقی ایران

آقای صدقی کنسرت چه جوری بود ؟
کنسرت عالی بود .بچه های ما فوق العاده بودنند، فوق العاده که میگم چون وقط زیاد گزاشته بودنند برای موزیک همین طور برای کنسرت گذاشتن. ادعا نمی کنند که نوازنده هستند مدعی موزیسین بودن هستند و همه بچه های ارکست من خدا رو شکر همشون از بچه های باسوادی اند همشون تحصیل موسیقیایی دارند و خوشحالم که رهبر ارکستر ما آقای بهنام ابطهی یکی از بهترین های این کار و این مدتی که با هم بودیم بهترین بازدهی رو داشته.مردم هم که فکر کنم خیلی عالی تر از کنسرت قبل ترم بود همه اینها دست به دست هم دادند.توی این کنسرت صدا که آقای اردستانی بود که واقعا تاثیر زیادی داشت صدایی که باید و شاید رو به مردم برسونه.همه دست به دست هم دادو مردم انقدر با انرژی بودنند که من موندم این که چی بگم وبیشر از همیشه شرمندشونم.
ریکشن مردم نسبت به کودم آهنگت بیشتر بود؟
من راستش رو بخواید ریکشن مردم نسبت به تمام آهنگ ها حد اقل خودم دوست دارم خوب ببینم .نمیگم خوبه ولی خودم دوست دارم خوب ببینم ولی فکر میکنم بیشتر به آهنگ (( توبامنی )) و(( خدا رو دوست دارم)) و ((وایستا دنیا )) فکر می کنم نزدیک باشه و خیلی بیشتر باشه و بقیه هاحالا هستن کم و بیش .
یکی از خبرگزاری ها خارجی در مورد این که رمز شب در کنسرت رضا صادقی فاش میشود رو در موردش نوشته بود . این مربوط به چه موضوعی می شه ؟
نمی دونم ، چون من اصلا من مصاحبه ای نداشتم و لی رمز شب یک فیلم مستند (( مستند زندگی من نمی شه گفت هست . بعضی ها فکر می کنند مستند زندگی منه . مستند بخشی از زندگی کاری منه که توی بندر عباس بوده که چجوری مثلا بیشتر باساختن یک فیلم که کارگردانش آقای مصطفی منصور یار البته من اولش راضی نبودم واقعا چون میگفتم کاری نکردم واقعا ولی خب اصرار داشتن که خیلی ها بدونند که خواننده ها چه جوری به اون جایی میرسند که مردم ایقدر محبت دارن نسبت بهشون . من برای اینکه نشون بدم تصویری و مستند به اینکه هدیه تولدم خوانندگیم رو نگرفتم از بابام ، بابام هم بچه وزیر نبودند که الان بخوام کادوی ولن تاین بگه بیا کاست بزن . زحمت کشیدم و خواستم که کنار مردم باشم . این فیلم حکایت آن است بیشتر ولی حالا نمیدونند چرا امشب گفتنند فاش میشه ( خنده رضا صادقی )
برنامه ریزی های خاصی داری برای کنسرت های خارج از گشور ؟
100 درصد یک صحبت های خاصی هست برای کنسرت های خارج از کشور که مهمترین مساله ای که هست من دوست ندارم با بند کوچکی برم برای خارج از کشور بحث اجرای خارج از کشور بحثی نیست که چون حالا خارج از ایرانه زود تصمیم گرفت و باید بریم . اتفاقا چون خارج از ایران باید نماینده مردمم باشم . به خاطر همین یه کم مشکل داشتم با بعضی از تهیه کننده ها که می گن مثلا 3 تا نوازنده باید باشه . من این رو نمی تونم . حد اقل نوازنده ای رو که من باید داشته باشم باید 6 نفر باید باشه که خدارو شکر یکی د وتا ازتهیه کنند های خوب پذیرفتند و فکر میکنم که از کانادا شروع میشه و آلمان ، انگلیس و .. هست
حالا اینجا فکر میکنم که جای خوبیه که صحبت کنیم از آلبوم جدید که الان 2 روز که مجوز انتشارش هم صادر شده .
این آلبوم که چند تا از آهنگ هاش رو رفت که به دلایلی نمیخوام زیاد گیر بدم به اون ماجرا سعی کردم یه آلبوم دیگه ای تهیه کنم و حتی آهنگ هایی که شنیده می شه یک مقدار با نگاه جدید تری تنظیم بشه و یک فضای بهتری داشته باشه و اسم آلبوم که این یکی بود یکی نبود به دلیل این انتخاب کردم که مثل یک موج که گفتم نباشم ولی باشم . شما هیچ وقط موجی رو ندیدیید که باشه ولی همیشه هست . رضا صادقی بود ولی نبود یعنی ایده هاش تفکرش تعقلش کنار مردم کنار احسای مردم بود و امیدوارم که بمونه . قرار که به امید خدا 15 آبان ماه میاد به بازار از شرکت ایران گام و امیدوارم که یکاری باشه چون زیاد حقیقتش رو بخواهید من بلد نیستم آهنگ های افسانه ای بخونم یا مثلا دلو بلتوث کن نرو رو بلد نیستم یه مقدار فضا رو سعی کردم که موسیقیایی کنم که به کمک دوستان دیگم ، و امیدوارم که این فضای موسیقیایی بتونه یه جایی داشته باشه تو لحظات مردم .
این که گفتم بلوتث و اینا یه وقت بی ادبی نباشه به خوانندش چون همه خواننده ها قابل احترام هستند.
این رو بگم که من این رو گفتم نه اینکه با اون آدم مشکل دارم و اینا , نه ، اون هم جوانه و جویای نامه اون هم دوست داره مطرح باشه اما احساس میکنم یک مقدار فضای فکریش با فضای فکری من جور در نمیاد ولی اصلا این رو بگم چون مصاحبه صوتی دارم میگم من به همه جونای ایرانی احترام میزارم چون زحمت میکشن.همون آدم وقتی استدیو می گیره همون آدم هزینه میده تو استدیو همون آدم وقتی به تنظیم کننده پول میده و وو .. خیلی کارهایی که می کنه . اما من احساس می کنم که فضای فکری من و ایشون یک مقدار متفاوت هست حالا اون بحث جدایی داره .
یک نوع مخاطب های خیلی خاصی داری حالا خیلی چون خیلی دور هستند به جاهایی که کنسرت اجرا میکنی چه تهران و چه شهرستانها ی حالا بعضی ها از نظر مالی نمیتونند به این کنسرت ها بیایند شاید از طریق حالا درواقع
این مصاحبه رو از طریق سایت بشنوند. حرف خاصی داری ؟
من یک عضر خواهی بدهکارم من خودم واقعا می گم شرمنده همه مردم هستم اونایی که نتونستن بیان به حجت اینکه بلیط ها گرونه واقعا همینه من حق میدم بهشون من خودم چقدر باید یکی رو دوست داشته باشم که پنجاه هزارتومان بدم و برم موسیقی شو بشنوم و چقدر در واقع باید موسیقیشو دوست داشته باشم .اینهایی که اومدن منت سر من گذاشتن ولی اونایی که میخواستن بیان و دوست داشتن و حالا یه جورایی نتونستن بیان بلا به هر دلیلی من عضر خواهی میکنم .
این برای من افتخار نیست که کسی که من رو دوست داره نمیتونه به کنسرت من بیاد اصلا افتخار نیست
یک چیز و هم توضیح بدم : تهیه کننده وقتی هزینه های جانبیش رو میبینه هزینه سالن اینجا فکر میکنم مثلا حدود 18 تا 20 میلیون تومان هست شبی ، حالا این یک سالن هست و هزینه های دیگه . خوب قاعدتا این فضای مالی رو تامین میده به چیزای دیگه و اینها باعث میشه که هزینه ها بره بالا و متاسفانه نداشتن یک سالن بزرگ تعداد تماشا چی هارو کم میکنه این تعداد تماشاچی کم تهیه کننده دوست داره از همون تعداد کم بلاخره تمام مخارجش در بیاد نه اینکه بگه اون بد باشه با خوب باشه .ولی من عضر خواهی میکنم از طرف خودم بخاطر شرایطی که دست من نسیت ولی دعا میکنم که یک روزی البته صحبتش هست ما بتونم توی سعد آباد با یک فضای خیلی بزرگ تر اجرا داشته باشیم و بلیط ها طوری باشه که معمولی باشه . خود من بتون اگه یک کنسرت با خانوادم مثلا خواهرم برایدم پدرم مادم بخوایم چهار پنج نفری برم اونجا یک میلیون پول ندم برم اون کنسرت رو ببینم هرچند موسیقی ایران بیش از این می ارزه ها حرفی توش نیست ولی کاش فرصت برای شنیدن بیشتر بود برای مردم .
این کنسرت رو خوب یه جورایی سایت اخبار موسیقی ایران داره از همون اوایلش شروع کرده به پوشش خبریش .هدیه خاصی برای بارید کنندگان سایت اخبار موسیقی داری ؟هدیده ای که برای همه دوستان خوبم دارم اون انرژی که با اشک با خستگی با لبخندم توی آلبوم جاری کردم . فقط یه چیزی میتونم به دوستان خوبم بگم اینکه :
توی چشماتون میشه گم شد وقتی که توفکر فراری
سوسو شب لب دریا از شما مونده یادگاری
من فقط یک یادگاری ام و فقط میخوام یک یادگاری بمونم و خوشحالم که مردمی دارم به اندازه یادگاری ها
قربونت برم ......
=======================================
لینک فایل تصویری از کنسرت که تو با منی اجرا میشه و خیلی قشنگه حتما دانلود کنید
حجم 10 مگابایت
http://iranmusicnews.net/download/rezasadeghi28mehr1388.wmv