73% دوست من! ولی درصد فکر کنم به ماموریت های جانبی هم ربط داشته باشه!
73% دوست من! ولی درصد فکر کنم به ماموریت های جانبی هم ربط داشته باشه!
آقا سلام و علیکم و رحمـت الله و برکاته
آقا من تو 34 درصد بازی یک علامت s رو نقشه هست و قتی میری نزدیکش (و اون خیابون که علامت هست) گیر می کنه و تو ویندوز پیغام میده :
READ PARAMETER ERROR
البته بعضی جاهی دیگه تو نقشه هم این پیغام رو میده. پچ EA هم هیچ دردی رو دوا نکرد که نکرد.
مشخصات سیستم من
intel dualcore 2180
gforce 8600gt 1024 mb
ram 4GB
win 7 32 bit
آقا سلام و علیکم و رحمـت الله و برکاته
آقایون تو 34 درصد بازی یک علامت s رو نقشه هست و قتی میری نزدیکش (تو اون خیابون که علامت هست) گیر می کنه و تو ویندوز پیغام میده :
READ PARAMETER ERROR
البته بعضی جاهی دیگه تو نقشه هم این پیغام رو میده. پچ EA هم هیچ دردی رو دوا نکرد که نکرد.
مشخصات سیستم من
intel dualcore 2180
gforce 8600gt 1024 mb
ram 4GB
win 7 32 bit
اگه نمام ماموریتها رو بری 100% میشه
ماموریتهای اصلی ( با علامت رنگی )
ماموریتهای فرعی ( با علامت سیاه و سفید )
دوستان من هر چی گشتم تو این خیابونها هیچکی هیچی بهم نداد
راه حلی دارید
اصلا نمیدونم چه طوریه قضیه
مرحله بعد بازی برام نمیاد
سلام.من بازي رو نصب كردم اما وقتي وارد بازي ميشم يه صفحه مياد براي انتخاب ميزان روشنايي.وقتي انتخاب ميكنم يه صفحه سياه مياد كه بازي هنگ ميكنه.
سيستم من:
Ram: 6gb
CPU:intel core i7
VGA:nVidia Geforce GTX 295
Windows XP SP2
سلام
دوستان پچ درست و حسابی برای این مشکل بازی نیومد که بشه اون مرحله ماشین رو رد کرد.؟
با تشکر...
عزیزم این کاره شما کردی ؟! آدم با اون سیستم میاد ویندوز XP اونم از نوع SP2 بریزه ؟! (البته هیچ ربطه خاصی نداره ولی خوب اگه می خوای از تمام قدرت و توانایی سیستمت استفاده کنی .. پیشنهاد می کنم حتما ویندوز 7 بریزی)
شما ویندوز 7 بریز آخرین درایورها و پچ ها رو بریز و همچین فیزیک(البته این خودش با آخرین درایور انویدیا نصب میشه) انشاا... که مشکلت حل بشه ...
دوستانی که ATI دارن همچنان هم در اندوه به سر می بریم و این پچی هم که اومده زیاد دردی رو دوا نکرده !
من یکی از دوستام I7 داشت تو اکثر بازیا مشکل داشت خیلی از بازیا رو سیستمش اصلا نصب نمیشد تا یه پچ ریخت رو سیستمش درست شد ولی همونطور که دوستمونم گفت حتما ویندوزتو عوض کن! 7 به شدت پیشنهاد میشه!
بالاخره همش تموم شد 100% بازی خوبی بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)