yeah it's cool :d
yeah it's cool :d
منظورت چیه که بازی سرده؟زیر دیپلم حرف بزن![]()
cool یعنی خیلی توپه
درصورتیکه به نظر من اینطور نیست
من به نوبه ی خودم از بازی واقعا خوشم اومد! فعلا ac2 و conviction رو ول کردم ببینم این آخرش چی میشه : دی
پدر آدمو درمیاره! خیلی نامردی بعضی جاهاش میبازی! یعنی من فقط 3ثانیه تا اول شدن فاصله داشتم! یهو یه چیزی جلوم ترکید crash شدم!
درکل جذاب و سرگرم کننده س!
متاسفانه این بازی خیلی سخته ..........ماشین باز ها بیان این بازی رو روی درجه سخت برن ببینن چی میشه اصلا نمیشه از چهارمی جلوتر رفت خیلی خفنه میشه روی هارد!!!!! من که دارم روی easy می رم این بازی رو تازه با این وجود هم یا دوم میشم یا سوم ..اولی خیلی سخته.همین جوریش یا هواپیما میاد رو آدم یا یه اتوبوسی ، تاکسی ، چیزی جلوت می ترکه......و کرش میشی.تا بیای دوباره گاز بدی و برگردی تو مسیر می بینی یا هفتمی یا هشتم........وقتی هم که بازی تموم میشه اختلاف زمانی بین نفر اول و آخر در حد 20- 15 ثانیه هستش!!!!!!!
ولی خدایشش از مسابقه دادن تکراری توی NFS خسته شده بودیم....هیچ هیجانی بعد از کردن و موست وانتد دیگه نداشتند بازی های مسابقه ای ماشین..حالا باز برن آوت خوب بود!!! .......ولی این بازی هر مرحله که جلوتر میری یه سری مراحل جدید برات باز میشه که خیلی باحاله!!!!
سلام
مرحله 3 از اپیزود یک باید چکار کنی تا میای تکون بخوری میترکه
راستی eliminated یعنی چی تو اون مراحل باید چکار کرد من رفتمشون ولی نفهمیدم چی شد بعضی جاهاش همیجوریمیمونم
فکر کنم Eliminated مسابقاتی هست که بعد از یه زمان مشخص نفر آخر حذف میشه...
من همیشه اول میشدم ولی باز میترکیدمفکر کنم Eliminated مسابقاتی هست که بعد از یه زمان مشخص نفر آخر حذف میشه...
یه کم از گرافیکش بگین
روون هست یا نه؟
با چه سیستمی خوب اجرا میشه ؟
detonator ها دیگه من یکی رو داره عصبی میکنه
الان داشتم نگاه میکردم همش رو اول شدم تک و توک دوم هام همین detonator هاست همش با اختلاف نیم ثانیه ای
دوستان اگه میخواین واقعا اوج انفجار و تخریب رو ببینید سعی کنید بگذارید اون قدرت پر بشه و قرمز بشه
تو race که expressway اسمش بود , B که پر شد وقتی زدم اون قطار اون بالا از Rail در رفت افتاد پایین 5 نفر جلوم بودن با هم رفتن هوا و درجا 3 تا اچیو داد
واقعا با حال بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)