تاکید کنم باید یه پرو فایل با ویندوز لایو بسازید
بعد اون کارهایی رو که دوستمون گفت انجام بدید
تاکید کنم باید یه پرو فایل با ویندوز لایو بسازید
بعد اون کارهایی رو که دوستمون گفت انجام بدید
آقا این غول آخرشو( البته فکر کنم آخرشه) همون که مایع هست .. سه سر داره..بعد اینکه وارد اون گوی قرمز میشی رو میگم
کسی هست که رفته باشه؟
چند مرحله داره؟
من الان اپیزود 5 چپتر 2 هستم
بفرما تعداد مراحل به همراه راهنما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اصلآ نباید وارد هیچ گوی قرمزی بشید...فقط به یکی از سرهاش مدام شلیک می کنید تا جامد بشه و بیوفته زمین..بعدش به سرعت میرید جلوش و e رو میزنید....2 یا 3 بار باید این کار رو انجام بدیدآقا این غول آخرشو( البته فکر کنم آخرشه) همون که مایع هست .. سه سر داره..بعد اینکه وارد اون گوی قرمز میشی رو میگم
کسی هست که رفته باشه؟
درود به همه دوستان.
اینجا کسی نسخه 13.5 گیگی بازی رو دان نکرده؟
چون من دانلود کردم و متاسفانه فایل های LOST_P~8.cab و LOST_P~9.cab داخل فایل Iso مشکل داره!
اگه کسی سمت نازی آباد هست که این نسخه رو داره، ممنون میشم لطف کنه و یه قرار با من بذاره تا اینها رو ازش بگیرم!
سلام، آقا شما که بازی میکنی، این بازی چطوریاست؟! قشنگ هست؟ من چند هفته است خریدمش ولی نرفتم سراغش، اگه خوبه که ما هم بریم بازیش کنیم؟
نمیدونم شما شماره یک این بازی رو بازی کردی یا نه . بنظر من اولی از این بهتر بود چون از نظر داستانی فکر میکنم بیشتر روش کار شده بود . این بازی هر اپیزود کاراکترش عوض میشه من که اصلا نفهمیدم چی به چیه
ولی در کل گرافیکش خوبه . تکسچراش مالی نیست ولی نمیدونم چطوریه که در مجموع قشنگ از آب در آمده ولی افکتها و انفجاراش خیلی باحاله . مخصوصا موج انفجاراش
در کل بازی خوبیه . بنظر من ارزش یک بار بازی کردن رو داره .
برتری این نسبت به قبلی تنوع محیط هاشه قبلیه همش تو برف بود ولی این همه جور محیطی رو داره از برف گرفته تا جنگل و صحرا و زیر آب! و بقول معروف ایندور و اوت دور ، همه رقمه داره.
ولی الان من فقط میخوام زود تر تموم بشه![]()
Last edited by Bobby Sands; 06-11-2010 at 09:25.
سلاااااااااااااااااام
کسی نبود مشکله منو حل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)