سلام
کاسکو حدود 4 ماهه چند قیمته؟
اگه یکیش رو بزرگ کنی مثلا یک سال و حرف بزنه چند می خرنش؟!
سلام
کاسکو حدود 4 ماهه چند قیمته؟
اگه یکیش رو بزرگ کنی مثلا یک سال و حرف بزنه چند می خرنش؟!
شما هر 3 روز یک بار نگاه به آب و ارزنش میندازی هر هفته روزنامه زیر قفسش را عوض میکنی ول میکنی به حال خودش هی هم برات میخونن البته فقط جیک جیک و غر غر کردن
من یک طوطی کاسکو دارم .
چند وقت پیش یک تاپیک کامل فرستادم ولی مثل اینکه ترش شد اون تاپیک برای همین حال دوباره نوشتن ندارم .
طوطی کاسکو رو هم که همتون میشناسید.![]()
طوطی کاسکو رو میشه یک چیز گفت
اما ایگوانا رو راستش اولین باره شنیدم
من ترجیح میدم کروکودیل بگیرم تا از این چیزا تو خونه داشته باشم![]()
یه سوال .این کاسکو شما چند وقتشه؟.میتونه حرف بزنه؟چند خریدیش؟.اصولا حیوان کم ازاری هست؟
راستش من 1 ساله دارم و کلی بهش عادت کردیم. حرف هم میزنه ..ولی اگه حوصلش سر بره جیغ هم میکشه -
اگه جوجه بخری و تربیت کنی بهتره چون جیغ کمتر میزنه و زود رام میشه ولی خیلی حساس هست جوجه داشتن-
باید تجربه داشته باشی .
حوصله هم یکم می خواد و از همه مهم تر اینه که نیابد روزهای اول هی پیشش باشی ولی بعد 1 ماه که گذشت ازش سیر بشی چون اینطوری پر کن میشه ...طوطی خودم رو من خیلی خوب پرورش دادم الان اگه در روز 1 ساعت هم پیشش باشم درسته یکم شیطون میشه و جیغ میکشه ولی اصلا پر کن نمیشه .
کلا باید از ته دل دوسش داشته باشی به خصوص 1 ماه اول که اصلا تحویلت نمی گیره.
میشه بگید جوجشو با چه قیمتی میشه خرید کرد؟
(من یکی داشتم گردنش کج شد هی برا خودش چرخ میزد بعد بردم نشونش دادم گفتن سکته کرده)
Last edited by TIG3R; 21-06-2011 at 21:48.
پرکن یعنی چی؟
راستش من قیمت هام رو اپدیت نکردممیشه بگید جوجشو با چه قیمتی میشه خرید کرد؟
(من یکی داشتم گردنش کج شد هی برا خودش چرخ میزد بعد بردم نشونش دادم گفتن سکته کرده)
ولی اصولا جوجه ها رو گرون تر میفروشند الته نه خیلی گرون و اینکه اکثر جوجه ها مشکل دارند برای مثال 1 سال پیش بیشتر جوجه های وارداتی بیماری داشتند که هرکی می خرید زود میمرد.
300 باید داشته باشی حداقل ولی الان فکر کنم ارزون تر شده { دقیق قیمت هاش رو ندارم ولی اگه یک سرچ بکنی دستت میاد امار }
چه نوع گربه ای داشتید ؟؟من مطلب علمی ندارم ولی بنا به تجربه 20 ساله خودم تو نگهداری گربه میتونم بگم گربه تنها حیوانی هستش که قابل پیش بینی نیست
یکی از اشناهامون گربه پرشین داره که مثل عروسک یکجا هستاصلا تکون نمی خوره و خیلی ناز و خوشگله شاید منم یکی بخرم اخه خیلی ملوس هستند
با توجه به این زمان که سگ گردی ممنون شده بهترین چیز یک گربه وحشی هستحالا ما ارومش رو می خریم
![]()
یعنی اینکه چون حوصله اش سر میره شروع می کنه به کندن پر ها یخودش تا جایی که دیگه لخت می کنه خودش رو کامل -پرکن یعنی چی؟
حتی وقتی طوطی شروع به پر کن هم بشه باید خیلی بهش محبت کنید تا از این حالت بیاد بیرون و پر کن شدن 1 دلیل بیشتر نداره و اون هم خود شما هستید که با کم کاریتون باعث اینکار شده اید
راه حل هم داره که اگر کسی خواست بعدا براش توضیح میدم ولی فعلا نمی خواد چون کسی همچین مشکلی نداره .. { کلا مقالات زیادی وجود داره در این مورد }
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)