تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 28 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 274

نام تاپيک: یادگیری زبان به صورت خود اموز شما چه پیشنهاد میکنین!؟

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

این تاپیک هارو مرور کنین شاید به دردتون بخوره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تنها نکته ای که خودم میتونم بگم، اینه که با توجه به اینکه استعداد و توانایی و هوش و علاقه ی افراد متفاوت هست، یادگیری زبان در افراد مختلف میتونه متفاوت باشه.
    و تجربیات افراد تنها میتونه محرک خوبی باشه
    ولی خود شمایی که باید با توجه به نیازت پیدا کنی که چطور میتونی زبان را یاد بگیری.
    با خواندن داستان ؟ با دیدن فیلم ؟ با خواندن کتاب ؟ با رفتن به کلاس ؟
    علایق خودت را در نظر بگیر و با توجه به علایقت زبان را پیش ببر. اگه اهل فیلمی، با فیلم زبان یاد بگیر
    اگه اهل کتابی، با کتاب
    خودتون بهترین کمک به خودتون میتونید باشید

برای اینکه سوال شما بی جواب نمونه
    504 کتاب فوق العاده ایست. ولی برای سطح مبتدی اصلا" پیشنهاد نمیشه. خیلی زوده !
    کتاب های گرامر هم از سطح مبتدی تا پیشرفته هست و مسلما" میتونه کمک باشه

موفق باشید

2. 2 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض کسی از دوستان ار خودآموز مکالمه زبان آبی نگار استفاده کرده؟؟؟ ا

می خواستم بدونم کسی از دوستان از خودآموز مکالمه زبان آبی نگار استفاده کرده ؟ نظرشونو درباره این خودآموز بگن؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

شما تهران نيستيد مگه.تهران اموزشگاه خوب زياد هست.اتفاقا شما چون اصلا بلد نيستي بايد بري كلاس.بدون كلاس سخت ياد ميگيريد.
    سلام
    ممنون ازجوابت ولی من تهران نیستم ودانشگاهمم شهردیگه ایه بیشتروقتم سرکلاس ورفت وآمد بین شهر میگذره رشته ای که میخونم رشته فوق دیپلمم نیست به خاطرهمین باید سعی کنم خودمو به سطح کلاس برسونم همه اینا دست به دست هم داده تا وقت محدودی داشته باشم به خاطر همین دنبال روشی هستم که وقت کمتری بگیره وبا توجه به اینکه زبان دردوره لیسانس خیلی مهم ولازمه کیفیت آموزشی هم خوب باشه

داره خودمونی میشه rezafo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

كمك دوستان.
    يكي ميگه گرامر كار كن و 504 بخر بخون.
    زبانت خوب ميشه
    چي كار كنم؟

دوست عزیز واژه های 504 سطح پیشرفته است. من نمیدونم چرا همه این 504 رو 1100 رو به هر کسی که میگه من میخوام زبان یاد بگیرم بدون در نظر گرفتن سطح دانش طرف فورا این ها رو معرفی می کنند.

به وب بلاگ من برید و 3000 واژه پایه رو پیاده کنید و بخونید. این واژه ها از لغات راهنمائی و دبیرستان گرفته تا سطح متوسطه. این فهرست رو دانشگاه آکسفورد تهیه کرده همون واژه های معروفی و اصلی و پایه که با اونها واژه های لغت نامه های Learner لانگمن و آکسفورد رو توضیح دادند.

بعد برید سراغ Vocabulary in use سه تا کتاب هست. بعدش برید سراغ 504 . فقط لغت خوندن هم دردی رو دوا نمی کنه ولی کلی جلو می اندازه چون زمان برترین قسمت فراگیری زبان دوم حفظ و بخاطر سپاری و از همه مهمتر "به یاد آوردن" واژه هاست.

تازه این اول راه میشه. شما باید ترتیب قرار گرفتن واژه ها ... لغت هائی که با اون فعل صفت یا اسم همراه میشن حروف اضافه مناسب اونها و طرز قرار گرفتن تو جمله رو تمرین کنید. ولی نترسید بالاخره باید از یه جائی شروع کنید پس از حفظ کردن واژه ها ی پایه و اصلی شروع کنید بعد به همراه اون تا می تونید متن بخونید. کل کتاب های New interchange رو بخونید بعد برید سراغ کتاب داستان. از سطح مقدماتی بگیرید همه داستانها رو یه دونه دو دونه نه ... ار هر سطحی 10 تا کتاب بگیرید زیر لغاتی که نمی دونید خط بکشید .. تو مهمونی ها تو گردش ها که می رید همیشه لغت هاتون دنبالتون باشه .. تو گوشی موبایل تون بریزد تا بتونید تو هر فرصتی مرور و تمرین کنید .....از فن آوری استفاده کنید. من خودم روزی 200 تا لغت ساده و سخت رو مرور می کنم... معنی دوم معنی سوم ، تلفظ صحیح ، تلفظ اسمی یک لغت ، تلفظ فعلی یک لغت، استرس .. آهنگ و تن اونها .....

خلاصه باید توش غرق بشی ... همه این مسائلی که گفتم هست .. بعد طرف می پرسه چیکار کنم .. همه بر می دارن میگن برو 1100 ، 504 بخون. طرف هم میره با یه مشت واژه هائی قلمه سلمبه مواجه میشه که نمیدونه چطوری باید ازشون استفاده کرد.

یه دوره زبان رو انتخاب کنید فرقی نمی کنه چی فقط از پایه برید بجلو .. تو وبلاگم همه این ها رو گفتم... کلی وقت گذاشتم نشستم شش صفحه نوشتم PDF کردم گذاشتم اونجا ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 5 کاربر از rezafo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممکنه چند تا رمان به زبان انگلیسی که توی بازاز هم موجود باشه معرفی کنید؟

داره خودمونی میشه m.diadem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممکنه چند تا رمان به زبان انگلیسی که توی بازاز هم موجود باشه معرفی کنید؟
    تو چه سطحی باشن؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من نمی دونم توی چه سطحی هستم؟از کجا میتونم متوجه بشم؟ فکر میکنم از مقدماتی یک کم بیشتر بلدم!

داره خودمونی میشه m.diadem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من نمی دونم توی چه سطحی هستم؟از کجا میتونم متوجه بشم؟ فکر میکنم از مقدماتی یک کم بیشتر بلدم!
    خب از اگه کانونی موسسه ای چیزی میری لول چندی؟ یا اینکه مثلا فیلم یا سریالای خارجی نگاه می کنی چقدشونو می فهمی؟ اگه یه توریست ببینی میری باهاش حرف بزنی؟ (اگه بری یعنی اونقدا بلدی که اعتماد به نفسشو داری که حرف بزنی)

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خب از اگه کانونی موسسه ای چیزی میری لول چندی؟ یا اینکه مثلا فیلم یا سریالای خارجی نگاه می کنی چقدشونو می فهمی؟ اگه یه توریست ببینی میری باهاش حرف بزنی؟ (اگه بری یعنی اونقدا بلدی که اعتماد به نفسشو داری که حرف بزنی)
    من هیچ کلاسی نمی رم ! فیلم اگر از فیلمهای جدید مربوط به سالهای اخیر و امریکایی باشه متوجه میشم مشکل خاصی نیست ولی شرلوک هلمز رو اصلا نفهمیدم !!والا من خیلی وقته تو شهرمون توریست ندیدم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه khmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من میخوام فعلا فقط reading یاد بگیرم برای لغت نارسیس رو در نظر گرفتم و گرامر هم میخوام از in use استفاده کنم به نظر شما انتخاب های خوبی هستند یا نه ؟ اگه پیشنهاد دیگه ای دارین بگین ممنون میشم
    اطلاعات اینگلیسیم هم درحد یه دانشجوی معمولی مهندسی
    Last edited by khmusic; 14-09-2011 at 11:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •