تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 97 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه rayka.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ]India

پيش فرض

سلام دوستای عزیز ... من 8 سال این مشکلو داشتم و به خاطر این مشکل 3سال ترک تحصیل کردم ... اما الان 70% بهتر شدم کارایی که به نظرم مفیده میگم شاید کمکتون کنه...
    1. آب کمتر مصرف کنید
    2. نوشیدنی داغ کمتر مصرف کنید ( تشخیص بدین که چه ساعتی بیشتر این مشکلو دارین مثلا صبح یا عصر؟ حداقل توی اون زمان آب و نوشیدنی داغ مصرف نکنید)
    3.نبات و عرق نعناع خیلی خوبه
    4. اگه می خواید برید سر کلاس یا سر جلسه امتحان یا هر جای دیگه ای که نگران این مشکل هستین قبلش برید wc و روده ی خودتونو کامل خالی کنید این خیلی کمک می کنه
    5. با مشورت پزشک آرامبخش مصرف کنید
    6. اسهال بودن صداهارو تشدید میکنه پس سعی کنید تو رژیم غذاییتون از چیزایی که باعث اسهال میشه پرهیز کنید
    7. به این بیماری توجه نکنید یعنی تو سایتای مختلف دنبال درمان این بیماری نگردید... سعی کنید به خودتون تلقین کنید که این بیماری تو بدن شما وجود نداره ... درموردش حرف نزنید فکرم نکنید .... اگر صدای شیکمتون در اومد به خودتون بگید که 1 چیزه طبیعی برای هرکسی میتونه پیش بیاد... چون منشا این مشکل روانی نه جسمی
    خلاصه بدن خودتونو بشناسید هرکس می تونه بهترین درمانو واسه خودش پیدا کنه

2. 2 کاربر از rayka.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستای عزیز ... من 8 سال این مشکلو داشتم و به خاطر این مشکل 3سال ترک تحصیل کردم ... اما الان 70% بهتر شدم کارایی که به نظرم مفیده میگم شاید کمکتون کنه...
    1. آب کمتر مصرف کنید
    2. نوشیدنی داغ کمتر مصرف کنید ( تشخیص بدین که چه ساعتی بیشتر این مشکلو دارین مثلا صبح یا عصر؟ حداقل توی اون زمان آب و نوشیدنی داغ مصرف نکنید)
    4. اگه می خواید برید سر کلاس یا سر جلسه امتحان یا هر جای دیگه ای که نگران این مشکل هستین قبلش برید wc و روده ی خودتونو کامل خالی کنید این خیلی کمک می کنه
    6. اسهال بودن صداهارو تشدید میکنه پس سعی کنید تو رژیم غذاییتون از چیزایی که باعث اسهال میشه پرهیز کنید
    7. به این بیماری توجه نکنید یعنی تو سایتای مختلف دنبال درمان این بیماری نگردید... سعی کنید به خودتون تلقین کنید که این بیماری تو بدن شما وجود نداره ... درموردش حرف نزنید فکرم نکنید .... اگر صدای شیکمتون در اومد به خودتون بگید که 1 چیزه طبیعی برای هرکسی میتونه پیش بیاد... چون منشا این مشکل روانی نه جسمی
    سلام دوست عزیز
    شما داروی آرام بخش هم مصرف میکنی؟اگه مصرف میکنین میشه بگین چه داروییه؟پیش چه دکتر روتنشناس بایستی تجویز کنه؟این درسته که این داروها باعث میشه اسهال نگیری زیاد؟ و باعث یبوست میشه؟داروی دیگه ای هم مصرف کردی یامیکنی؟مثل داروهای ضدباکتری روده؟70درصد که بهتر شدی یعنی چطور؟دیگه سروصدای شکم نداری؟پرهیزغذایی غیر ازاین دومورد که گفتی بازم داری؟
    ببخشین دیگه این سوالات خیلی برام مهمه

در آغاز فعالیت mahdi_1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

1. آب کمتر مصرف کنید
    دوست عزیز قرصی هست که یه 8 ساعت باعث بشه اصلا صدایی نیاد؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شما داروی آرام بخش هم مصرف میکنی؟اگه مصرف میکنین میشه بگین چه داروییه؟پیش چه دکتر روتنشناس بایستی تجویز کنه؟این درسته که این داروها باعث میشه اسهال نگیری زیاد؟ و باعث یبوست میشه؟داروی دیگه ای هم مصرف کردی یامیکنی؟مثل داروهای ضدباکتری روده؟70درصد که بهتر شدی یعنی چطور؟دیگه سروصدای شکم نداری؟پرهیزغذایی غیر ازاین دومورد که گفتی بازم داری؟
    ببخشین دیگه این سوالات خیلی برام مهمه
    دوست عزیز شما با عسل و سیاه دانه بهتر نشدید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

[QUOTE=mahdi_1375;7327240]دوست عزیز شما با عسل و سیاه دانه بهتر نشدید؟[/QUOTE
    ا
    من بهترشدم؛نه کاملاخوب.ولی میخواستم از اون رفیقمون بپرسم که باداروی شیمیایی 70درصدبهترشده یاباپرهیز غذایی که گفتن؟و من باسیاه دانه وعسل نسبتا جواب گرفتم ودارم ادامه میدم.به امید روزی که کاملا علایمش برطرف بشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان من میخوام برم پیش متخصص بنظر شما برم یا نه؟
    من چند روز دیگه قراره برم یه مسافرت خیلی مهم باید حتما معده ام درست باشه و گرنه .........
    اگه قرصی هست که آروم کنه اسمشو بهم بگید یا هر چی فقط 7-8 ساعت آروم آروم بشه هر قرصی باشه باشه یا حداقل بهتر کنه
    راستی دوست عزیز سیاه دانه و عسل رو بعد از صبحونه بخورم و قبل خواب بهتر نیست؟اخه احساس میکنم وقتی میخورم تا چند ساعت آروم میشم بعد دوباره شروع میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

میتونی خودت امتحان کنی که کدوم برات بهتره؟؟؟ولی من چون آخر شب میخورم برام راحتتره ولی همینجوری ادامه بده ایشالله بعد چند هفته دیگه خیلی خوب میشی.راستی نمیخواد کل روز رو بهش فکر کنی فکر نکنی یافکر خوب بکنی به همراه پیاده روی خیلی مفیده.
    راستی نتیجشو اطلاع بده.
    مرسی

9. این کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

میتونی خودت امتحان کنی که کدوم برات بهتره؟؟؟ولی من چون آخر شب میخورم برام راحتتره ولی همینجوری ادامه بده ایشالله بعد چند هفته دیگه خیلی خوب میشی.راستی نمیخواد کل روز رو بهش فکر کنی فکر نکنی یافکر خوب بکنی به همراه پیاده روی خیلی مفیده.
    راستی نتیجشو اطلاع بده.
    مرسی
    بازم ممنون چشم اطلاع میدم انشالله به امید خدا شما هم خوب خوب شید
    راستی دوست عزیز میشه چند تا قرص هم بهم معرفی کنی که بخورم که چند ساعت آروم بشه آخه باید برم پیش کسایی آبروم میره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بچه ها خواستم بگم تو یه فروم خارجی یه نفر گفته بود از طریق بزاق دهان این بیماری بهش منتقل شده و احتمالا به راحتی میشه این بیماری رو از طریق بزاق یا ظروف مشترک به دیگران منتقل کرد، یه تست بزاقی داده بود نتیجش هم این بود "باکتری مقاوم به درمان".

احتمالا کسی زبون سفید رنگ و بزاق کشدار نداره؟!

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

یک داروی گیاهی هست به نام کارمینت که ضد درد، ضد نفخ و ضد اسپاسم هست و کاملا طبیعی هست از عصاره سه گیاه نعنا گشنیز و بادرنجبویه هست .مدت زمان اثرش 15 دقیقه بعد از استفاده هست . فکر میکنم بتونه کمکتون کنه.

اشكال دارويي : قطره در شيشه هاي 30 ميلي ليتري

موارد مصرف : اين فرآورده جهت برطرف نمودن سوء هاضمه ،‌نفخ و درد ناشي از آن مصرف مي گردد

اجزاء فرآورده : قطره كارمينت از عصاره هيدرو الكلي گياهان زير تشكيل شده است

1-برگ نعناع 50% Mentha piperita
    2-برگ بادرنجبويه 25% Melissa officinalis
    3-دانه گشنيز 25% Coriandrum sativum

مواد موثره : روغن هاي فرار مانند ليناكول ،منتول . سيترال

آثار فارماكولوژيك و مكانيسم اثر : روغن هاي فرار موجود در كارمينت با داشتن اثرات آنتي اسپاسموديك و كاهش تونوس اسفنكتر تحتاني مري موجب تسهيل خروج گازها از معده مي گردد .

بعلاوه منتول موجود در نعناع احتمالا از طريق اثر آنتاگونيستي كلسيم موجب شل شدن عضلت صاف جداره كولون مي شود .

مقدارمصرف : بزرگسالان : 30 قطره ،‌كودكان زير 12 سال : 15 قطره در نصف استكان آّب ريخته بعد از هر وعده غذا ميل شود .

عوارض جانبي : بدليل وجود اسانس نعناع در اين فرآورده احتمال بروز واكنشهاي آلرژيك در افراد حساس وجود دارد .

مصرف در حاملگي وشيردهي : ايمني مصرف اين فرآورده دردوران بارداري و شيردهي به اثبات نرسيده است با اين وجود منافع آن در برابر مضار آن بايد سنجيده شود.

13. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •