امیدوارم غم آخرتون باشه
تسلیت میگم ):
امیدوارم غم آخرتون باشه
تسلیت میگم ):
مجتبی جان تسلیت هرگز نمیتواند بار سنگین بی پدری را بر دوش سبک کند.....منم این داغ هنوز رو قلبم سنگینی میکنه ....منم پدرم به دیار حق رفته.....منم تو غم خودت شریک بدون ......علت تاخیر درگذشت برادر زاده عزیزم در بیستم بهمن ماه بود.......
مجتبی جان واقعا بهت تسلیت میگم.
هر چقدر هم که ما بگیم ولی بازم نمیتونیم شمارو درک کنیم.چون غم از دست دادن پدر واقعا سخته.
خداوند به شما و خانواده محترمتون صبر وتحمل بده.
مجتبی جان من واقعا بهت تسلیت میگم وازخدابرات طلب صبر وامرزش واسه پدر مرحومت میکنم........
این دردا تو زندگی هست که ادمو میسازه منم خوب درکت میکنم احساستو خوب میفهمم.........
سلام دوستان.
نمی دونم چی بگم . اومدم تو سایت گریم گرفت...
خیلی از دوستان آواتورشون رو عوض کردن . واقعا شرمندم کردید ، خیلی روم تاثیر گذاشت. خیلی لطف دارید.
امروز تشییع جنازه پدرم بود . اومدم تو سایت فقط از شما تشکر کنم.
هنوز باورم نمی شه که باباییم دیگه نیست... اصلا آمادگیش رو نداشتم . 50 سال بیشتر نداشت...
انشالله سر فرصت دوباره میام خدمتتون.
بچه ها دعا کنید که خدا قدرت مقابله با مشکلات آتی رو بهم بده.
ahmad72,AK1,ali_ranger22,aran khan95,اماستیاف,Farshadd,farshidshd,H M R 0 0 7,Hadi King,Hamid Reza,Ice Star,Legend,MaaRyaaMi,majid_sd2009,Majid393,Mani Sasy,Mehran,mostafa.m,Mr.K2,Persian_Gun's,poorya.t,R e Z a,Raptor 2009,Retired User,roohi_rsh,S@nti@go_s&k,sarina_sh,satttanism,SSS_HHH_OOO,™Symbian,total_overdose,دل تنگم,فاطـمه
واقعا سخته
خدا بهت صبر بده و کمکت کنه تا با سختی ها مقابله کنی
مجتبی جان جای خالی پدر هیچ وقت پر نمیشه
ولی امیدوارم هم دردی ما تا حدودی بتونه این زخم رو ترمیم کنه
خدا رحمتشون کنه
دوستان فاتحه یادشون نره
بازگشت همه به سوی خداست...
دوست عزيز منم به نوبه خودم ،درگذشت پدر مهربان و دلسوز را به جنابعالي و خانواده محترمان تسليت عرض نموده و از خداوند متعال براي آن مرحوم آمرزش و براي جنابعالي و خانواده محترم صبر و شكيبائي مسئلت مي نمايم
تسلیت می گم مجتبی جان !
خدا رحمتشان کند !
خدا صبر بده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)