سلام
از دوستان كسي تونسته اينترنت رو تو ويندوز 7 شير بكنه ؟
سلام
از دوستان كسي تونسته اينترنت رو تو ويندوز 7 شير بكنه ؟
سلام دوستان ما هم نصبیدیم ولی چیزی خاصی متوجه اش نشدم عین ویندوز ویستا میمونه
راستی الان 30 روزه اس راهی داره واسه کرک کردنش یا نه ؟
البته با رم 512
Last edited by ADuser; 14-05-2009 at 07:23.
سلام دوستان من اين ويندوز رو نصي كردم در مرحله اخر يك بار Restart ميشه و به مرحله اخر Complate insital ميره ولي reset مسشه يهو يه صفحه ابي مياد شماره معكوس ميده ( همون صفحه ابي كه بعضي وقتها Xp رو خراب ميكرد) بعد جلو شماره معكوس ميزنه phisical memory Dumping... همچين چيزي و سريع reset an بعد مياد بقيه نصب كه بره اين اررور ميده
سوال فضاي درايو براي نصبش چه قد فضا ميخواد؟ براي من 20 گيگ هست.
اينم عكس اررور
خواهشمندهم به من كمك كنيد خيلي دوست دارم اين ويندوز رو ببينيم و اينكه اين ِز سالمه دوستم نصب كرده
تاپیک مدیا پلیر 12 کجایه؟؟؟؟
Advance tag editor مدیا پلیز 12 کجاییه؟؟؟؟
سلام
من نسخه 7000 رو رو یه درایوم کنار ویستا داشتم. اومدم اون درایو رو از تو ویستا فرمت کردم ولی الان که کامپیوتر روشن میشه هنوز بوت سون هست چجوری پاکش کنم. میخوام rc1 رو نصب کنم.
اولین اشکال من با KMPlayer شروع شد!
کسی با این نرم افزار مشکلی نداره ؟
هیچ مشکلی نبوده من الان چند وقته به راحتی استفاده میکنم
مشخصات سیستمتون چیه؟ برای ویندوز 7 کافیه؟سلام دوستان من اين ويندوز رو نصي كردم در مرحله اخر يك بار Restart ميشه و به مرحله اخر Complate insital ميره ولي reset مسشه يهو يه صفحه ابي مياد شماره معكوس ميده ( همون صفحه ابي كه بعضي وقتها Xp رو خراب ميكرد) بعد جلو شماره معكوس ميزنه phisical memory Dumping... همچين چيزي و سريع reset an بعد مياد بقيه نصب كه بره اين اررور ميده
سوال فضاي درايو براي نصبش چه قد فضا ميخواد؟ براي من 20 گيگ هست.
اينم عكس اررور
خواهشمندهم به من كمك كنيد خيلي دوست دارم اين ويندوز رو ببينيم و اينكه اين ِز سالمه دوستم نصب كرده
بله منم این مشکل رو دارم.تاپیک مدیا پلیر 12 کجایه؟؟؟؟
Advance tag editor مدیا پلیز 12 کجاییه؟؟؟؟
برای این کار اول موزیکهاتونو توی یک آلبوم ADD کنید. بعد به بخش همون آلبوم در Library برید و از اونجا یکی یکی تگها رو تغییر بدین.
توی ویستا وارد RUN بشید و بزنید MSCONFIGسلام
من نسخه 7000 رو رو یه درایوم کنار ویستا داشتم. اومدم اون درایو رو از تو ویستا فرمت کردم ولی الان که کامپیوتر روشن میشه هنوز بوت سون هست چجوری پاکش کنم. میخوام rc1 رو نصب کنم.
به سربرگ Boot برید و پارامتر مخصوص ویندوز 7 رو Delete کنید.
من توی ویستا هم با این مشکل داشتم.اولین اشکال من با KMPlayer شروع شد!
کسی با این نرم افزار مشکلی نداره ؟
بهترین کار: از Media Player Classic با نام K-Lite Codek Pack استفاده کن. KMP در برابرش مثل 1100 در برابر N69 می مونه!!!!
نکته مهم: دوستان نسخه بتا (Build7000) که میخوان شمارنده رو از کار بندازن از نرم افزار زیر استفاده کنند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین یکی از نکات خوبه ویندوز 7 هست.سلام دوستان
من یه مشکل با ویندوزم دارم
من و قتی فولدیسکم رو استوپ میکنم(removedisk)میکنم .تو ویندوز نشون میده که قطع شده و لی هنوز چراغش روشنه(تغزیش قطع نشده)
میگین من چی کار کنم
هدف Safe Remove کردن قطع رابطه کامپیوتر با فلش هست یعنی عدم تبادل هر نوع اطلاعات. توی ویندوز 7 به جای قطع کردن کل رابطه فقط تبادل قطع میشه و میتونید فلش رو بکشید و یا دوباره با باز کردن فلش تبادل اطلاعات داشته باشید. در ویندوز ویستا جلوی کل تبادل از سمت ویندوز گرفته میشد و در XP هم از ویندوز و هم از طرف خود فلش (با خاموش کردن اون)
بله کاملا هماهنگه. برای من صدام از طریق CD نصب نمیشه. ولی تمام قابلیتهاش از جمله چند کاناله بودن و کل جزئیات رو خودش نصب کرده و هیچ نیازی به درایور اصلی صدا ندارم. گرافیک هم کاملا شناخت ولی درایورش هم نصب میشه.درایورها روش نصب میشن؟
درایور کارت صدا و --- و گرافیک
الان نسخه RC1 توی بازار موجوده؟
مودم من توی ویستا شناسایی نمیشد و براش درایور دانلود کرده بودم ولی تو 7 براحتی خودش نصب شد. بدون درایور جدید.
نسخه ی RC بله موجوده.
در کل بهترین ویندوز مایکروسافته. سرعت خیلی زیاد تو بازیهاش که محشره. انگار دارید تو ویندوز 98 بازی میکنید. سرعت بالا.
برای حذف گزینه ی Send Feed Back وارد رجیستری بشین و به مسیر زیر برین:
Hkey_current_usr\ControlPanel\Desktop
و مقدار FeedbackToolEnabled را به 0 تغییر بدین و بعد ریستارت کنید.
سلام من build 7100 رو نصب کردم و 30 روز هست لطفا کرکش رو برام بذارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)