برای منم تو محیط بسته همینطوریه... میزنه No Connection
ولی شما برو تو خیابون یه 5 دقیقه صبر کن تا به ماهواره وصل شه (اون موقع مینویسه Waiting For Connection که باید منتظر بمونین)
برای منم تو محیط بسته همینطوریه... میزنه No Connection
ولی شما برو تو خیابون یه 5 دقیقه صبر کن تا به ماهواره وصل شه (اون موقع مینویسه Waiting For Connection که باید منتظر بمونین)
مال من (اون موقعی که تا همین امروز صبح 95 داشتم) زیر سقف هم راحت وصل میشد.حتی کف ملت رو هم باهاش میبریدم!امروز 97 رو گذاشتم پایین یادم رفت گارمینو ببندم.برگشتم دیدم اونم زیر سقف وصله.
کلا به این نتیجه رسیدم که هر گوشی ای 2 بار که به ماهواره وصل شه از بار سیم! راحت وصل میشه.شما هم اگه مشکلی دارین یه بار برین بیرون/رو پشت بوم/دم پنجره اینقدر وایسین که وصل شه.بعدش راحت تر وصل میشه.
سلام
دو تا نکته از تجربه خودم عرض کنم:
- بعد از نصب گارمین، حتما گوشی رو ریستارت کنید. تا ریستارت نکنید با هیچی به جی پی اس وصل نمی شه.
- اکسس پوینت های GPRS بدرستی نصب شده باشند و اعتبار خط شما تمام نشده باشه. چون برای بار اول به احتمال خیلی زیاد بدون کمک GPRS وصل نمی شه. دفعات بعدی هم با کمک GPRS خیلی راحت تر وصل می شه.
ممنون
خوب عزیز من تو محیط باز هم که میزنم همین مشکل رو دارم .
هم Garmin ، هم Location که مال خود گوشیه .
وقتی با Garmin تو خیابون سرچ میزنم ، قسمت آنتن خود برنامه 1دونه قرمزه .
در مورد قسمت اول من همون که نصب کردم Restart هم کردم .
در مورد دومی منظور شما از Access Point چیه ؟
خط من اعتباری نیست ! دائمه .
واسه من دفعه اولی که میزنم حدود 4-5 دقیقه طول میکشه تا وصل بشه ولی دفعه های بعد دو سوته وصل میشه حتی تو اتاق.
این نقشه کرجش هم تو بعضی جاها کوچکترین سوراخ سنبه ها رو داره ولی از شانس من تو محله ما فقط 2 تا خیابون اصلی رو نشون میده.
تازه دارم با امکاناتش آشنا میشم.مثلا دنبال برنامه ای بودم که سرعت رو لحظه به لحظه نشون بده نه اینکه ماکسیمم و میانگین رو نمایش بده تا اینکه شانسی گوشی رو افقی کردم و دیدم سرعت هم نشون میده.
سلام
فرقی نداره دوست منفقط تماس شما به هر طریق با اینترنت برقرار باشه... اگر GPRS رو خطتون فعال نیست، برید یه جا که وای فای داشته باشه و محیط هم باز باشه... اونجا امتحان کنید. اگر برای بار اول وصل شید، دفعات بعدی خیلی راحتتر وصل می شه... و همونطور که دوستای خوبم آقا مهدی و محمد آقا گفتن، اول سعی کنید با GPS Data خود گوشی کانکت شید... وقتی اون کانکت بشه، گارمین هم 100% کانکت می شه...
ممنون
والا عزیز GPRS رو گوشی قبلیم ( N73 ) فعال بود ولی باید دوباره روی 5800 تنظیم بشه .سلام
فرقی نداره دوست من فقط تماس شما به هر طریق با اینترنت برقرار باشه... اگر GPRS رو خطتون فعال نیست، برید یه جا که وای فای داشته باشه و محیط هم باز باشه... اونجا امتحان کنید. اگر برای بار اول وصل شید، دفعات بعدی خیلی راحتتر وصل می شه... و همونطور که دوستای خوبم آقا مهدی و محمد آقا گفتن، اول سعی کنید با GPS Data خود گوشی کانکت شید... وقتی اون کانکت بشه، گارمین هم 100% کانکت می شه...
ممنون
پس یه امتحانی میکنیم ببینیم چی میشه .
با تشکر .
سلام.
واسه جی پی آر اس برو به مسیر Menu>Settings>Connectivity>Destination>Internet>Op tions>New access point >Yes
بعد که سرچ کرد و Pocket data رو پیدا کرد سلکتش می کنی و اسم mcinet رو براش می ذاری و Enjoy![]()
سلام ......
چند وقته این کارمین من هیچ آنتنی برای GPS پیدا نمیکنه ! مشکلش چیه ؟! با نصب مجدد درست میشه ؟!
میتونید برای پاک کردن برنامه راهنماییم کنید ؟ فقط نرم افزار رو از توی installed apps پاک کنم کفایت میکنه ؟!
ممنون ..........
فکر نکنم فرقی بکنه....شما از قسمت Gps data هم یه تست بکن ببین اصلا کانکت میشه..اگه نشه که حتما جی پی اس گوشیت مرخص شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)