من توی این بازی فقط 2 بار راهنما زدم! یکی جای قطاره اولش که باید چرخ هاشو در می اوردی یکی (چون با بازی زیاد اشنا نبودم) یکی هم جایی که سگه رو باید از اون طرف می گرفتی
من توی این بازی فقط 2 بار راهنما زدم! یکی جای قطاره اولش که باید چرخ هاشو در می اوردی یکی (چون با بازی زیاد اشنا نبودم) یکی هم جایی که سگه رو باید از اون طرف می گرفتی
من هم بازی رو تموم کردم. خیلی بازی قشنگیه. فقط حیف که مراحلش کم بود و زود تموم شد. امیدوارم ورژن های بعدی هم داشته باشه. خیییییییییلی قشنگ بود.
یکدونه پچ 42 مگابایتی واسش اومده توی مجله بازی رایانه دیدم ولی نصبش نکردم ببینم فرقش چه...
مهمترین تغییری که حاصل میشه اینه که امکان دوز کامپیوتر آسونتر می شه. یه چند تا ایراد کوچیک هم برطرف شده.
یه سری باگ هم داره مثلا اونجایی که زندونی هست و دزده داره تیر اندازی میکنه بعد از این که یه بار گلوله هار برداشتی و ریختی و زمین و دوباره میتونی گلوله برداری ولی وقتی میری مرحله بعد گلوله ها از Menu حذف شدن
فکر نمیکنم تمام Puzzle این بازی رو خودشون درست کردن بازیاش واقعا سخت هستن احتمالا چند تاشو خودشون درست کردن چند تاش هم از سخترین معما که قبلا کسای دیگه ای ساختن رو انتخاب کرئن و تو بازی گذاشتن
سلام دوستان.
یه مدت بود بازیو کنار گذاشته بودم.
اونجا که اون پرنده رو باید بندازی هر کاری میکنم نمیفته!!(یعنی هر چقدر قدشو بالا پایین میکنم اون پرنده هم همینکارو میکنه نمیفته)
ممنون.
باید پرنده رو دنبال خودت بکشونی به وسط کابل برق، بعدش انقدر خودتو بالا پایین کنی تا پرنده هه هم همین کارو بکنه تا هی کابل بالا پایین بره و پره بشه پرنده هه بیفته پایین...
باید پشت سر هم بالا پایین بری...
منم اولین باری که چند ماه پیش بازی کردم کلی گیر کردم و آخرش خودم کشفش کردم...!
![]()
سلام
من این بازی رو دانلودش کردم(با حجم 220 مگ) وقتی که بازی رو اجرا میکنم فقط یه صفحه سیاه باز میشه و دیگه هیچی نمیاد... این مشکلش از کجاس؟
مشکل از فلش پلیر شماست... جدیدترین نسخه فلش پلیر رو دانلود و نصب کنید.
آخرین ورژنش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)