از xampp هم میتونی استفاده کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از xampp هم میتونی استفاده کنی.
سلام خدمت همه دوستان عزیز...
یکی از نرم افزارهای مدیریت مجموعه در محیط کار KDE ، نرم افزار Tellico است.
می خواستم بدونم کی با آین نرم افزار آشناست. اگه می شه راجع مزایا و معایب این نرم افزار توضیح بده
اگر نرم افزار جایگزین دیگری می شناسید که عملکرد بهتری نسبت به Tellico داره، حتما معرفی کنید.
فقط نرم افزاری باشه که تو محیط گرافیکی KDE بشه ازش استفاده کرد.
با تشک
سلام نرم افزاری میخوام که بک آپ از لینوکس بگیره!!!!در ضمن شنیدم میشه اون بم آپ رو انتقال داد به یک سیستم دیگر.راستی میخوام نرم افزار باشه نه اینکه از فلان و فلان پوشه کپی بگیرم
شما با اینو برنامه می تونید توزیع خودتون رو بسازید، به صورت لایو استفاده کنید و یا نصبش کنید روی دیگر سیستم ها.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه برنامه ای به اسم deja dup هم دیده بودم تو اوبونتو که واسه بک آپ بود ببین به دردت میخوره یا نه..
سلام
برنامه fsarchiver برای بک آپ گیری هست...آموزشش هم توی آدرس زیر هست:
با سلام من نرم افزار kaffeine 1.2.2 برای ubuntu 10.10 را میخواستم به همراه طریقه نصب ان با تشکر
از یکی از لینکهای موجود در صفحه ی زیر دانلود و نصب کنید (نصب هم خیلی راحت هست، فقط روش دابل کلیک کنید)، امیدوارم وابستگی هاش روی سیستمتون نصب باشه:
سلام من میخوام از دوستان کمک بگیرم که مثل برنامه visual studio2008باشهو تو اوبونتو کار بدهالبته نمیدونم شاید هم سوال من اشتباه هست اما هر جور که میدونید کمکم کنید.
بوسیله wine میتونید exe های مایکروسافت رو توی لینوکس باز کنید ولی نمیتونید از VS توی لینوکس استفاده کنید ، خیلی دنگ و فنگ داره و من شخصا ندیدم که کسی تونسته باشه از VS توی لینوکس کار بگیره (البته عاقلانه اینه که اگه میخوایی از لینوکس استفاده کنی بهتره از فاز مایکروسافت بیرون بیای).
اگه میخواید با Net. توی لینوکس برنامه بنویسد، میتونید از mono استفاده کنید (در مورد mono project سرچ کنید) ولی از mono develop بعنوان IDE استفاده کنید (البته کلی از VS ضعیف تر هستش).
اگه IDE خوب میخواید میتونید از NetBeans و Eclipse استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)