چرا دوست عزیز دگمه تشکر داره از هر کی میخوای تشکر کنی تو همون پست پایین گوشه سمت چپ بزگ نوشته تشکر!!!![]()
چرا دوست عزیز دگمه تشکر داره از هر کی میخوای تشکر کنی تو همون پست پایین گوشه سمت چپ بزگ نوشته تشکر!!!![]()
شرمنده . xps 1710 رو اشتباهی در این تاپیک نوشتم . عذر میخوام از مدیر محترم خواهش میکنم که به تاپیک دل منتقلش کنند .
باز هم متشکر
یه مدل خوب بین ۱۲۰۰ تا ۱۴۰۰ چی پیشنهاد میدین؟
۱۳ یا ۱۵ اینچ
سلام
دوست عزیز خیلی سر بسته حرف میزنی سیب زمینی که نمیخوای بخری یک کم توضیح بده اونی که میخوای چه مشخصاتی داشته باشه
سری vaio CSهم زیباست هم 14.1 هست و کیفیت بالایی هم داره اگه بیشتر توضیح بدی بهتر راهنمایی میشی
میتونی به لینک زیر هم یک سری بزنی چون مدل هاش با همون اسم تو ایران هم هسیت دقیقا با همون کانفیگ
یا این یکیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تایید میشه !
من خودم FW 12 G/b دارم . که کارت گرافیکش 3470 است !
راستی کسی درایورهاش را برای نصب xp سراغ نداره برای دانلود ؟؟
عجیبه، برای من نداره.
پرینت اسکرین گرفتم. خودت ببین...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید چون عضو جدیدم امکانش هنوز فعال نشده برام. بازم ممنونم دوست عزیز.
توي تاپيك درخواست درايورهاي لپتاپ بري پيدا ميكني....
سلام
5 یا 6 پست دیگه بده اگه باز هم تشکر برات فعال نشد یک فکری میکنیم![]()
سلام دوست عزیز
البته هر کسی به این سوال شما میتونه یک جور جواب بده چون سلیقه ها متفاوته
تا جایی که من تحقیق کردم یکی از بهترین نمونه های سونی هست چون دارای نمایشگر فوق العاده ای هست که چشم رو خیره میکنه مدل fwکانفیگ های متفاوتی داره ولی نقطه اشتراک همشون تو نمایشگر 16.4اینچی و وزن3.1 کیلوییشونه
وزن نسبتا بالای این مدل میتونه یک عیب به حساب بیاد ولی اگه زیاد حمل نقل نکنی خیلی برات مشکل ساز نمیشه
ظاهر زیبایی داره مثل بقیه مدل های سونی
پردازندشون هم اکثرشونCORE 2 DUO centrino هستند که بی نظیرنچه از لحاظ سرعت چه از لحاظ مصرف باطری و بسته به نوع کانفیگ از 2.26 شروع میشن(البته کانفیگ های روز بازار)
در FW در کانفیک ها ی مختلف دو نوع گرافیک به کار رفته ATI یا Intelکه مدل های ATIدارای گرافیک بالاتری هستند و برای کارهای گرافیکی سطح متوسط و متوسط به بالا مناسب هستند کاملا واضحه که قدرتGeForceرو ندارن
امکانات جانبیش هم کامل از جمله خروجی VGA و HDMIو 3* USBو....
بستگی به شما داره که بخوای باا هاش چی کار کنی من فکر میکنم اگه بخوای کار گرافیک سنگین انجام بدی کمی به مشکل بخوری و اگر هم بخوای زیاد حمل و نقل کنی شاید برات سخت باشه ...
باز هم اگه مسئله ای بود خوشحال میشو راهنماییت کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)