تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 47 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 466

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی DJ Tiesto

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ.Tiesto.DJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگربه نظر شما پسرفته پس چرا اسم ادم های بزرگی مثل Calvin harris یا Nelly furtado تو این البوم دیده میشه ؟؟ اگر پسرفته پس چرا تعداد کنسرت های Tiesto هر روز بیشتر و جمعیت کنسرت ها زیادتر میشه ؟؟ اگر پسرفته پس چرا هر روز تعداد مصاحبه ها از مجله ها و شبکه های مختلف زیادتر میشه ؟؟ به نظر من دلیلی نداره چون ما خوشمون نمیاد کلیشه ای کار کنه و مثل قبل اهنگ و البوم عرضه کنه !!

2. این کاربر از DJ.Tiesto.DJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگربه نظر شما پسرفته پس چرا اسم ادم های بزرگی مثل Calvin harris یا Nelly furtado تو این البوم دیده میشه ؟؟ اگر پسرفته پس چرا تعداد کنسرت های Tiesto هر روز بیشتر و جمعیت کنسرت ها زیادتر میشه ؟؟ اگر پسرفته پس چرا هر روز تعداد مصاحبه ها از مجله ها و شبکه های مختلف زیادتر میشه ؟؟ به نظر من دلیلی نداره چون ما خوشمون نمیاد کلیشه ای کار کنه و مثل قبل اهنگ و البوم عرضه کنه !!
    یعنی چون با این ادمها فیت داده یعنی پیشرفت کرده؟واقعا طرز فکرتون خیلی جالبه.sean tyas برای یه سینگلش کلی تو بوق میکنه و کلی براش تبلیغ میکنن.اتفاقا این تبلیغات برای اینه که البومش فروش کنه چون برای البومهای قبلیش اصلا اینکارو نمیکردن چون مطمئن بودم فروشش تضمین شدست.بهتره به جای تعصب یه کم واقع بینانه باشیم.
    شما هم مطمئن باش اون تیستویی که تو کنسرت 2003 و 2005 دیدی دیگه هیچوقت نمیبینی مگر اینکه اسپانسر برای جذب بیشتر مردم مقداری با طرفدارهاش کنار بیاد.

4. این کاربر از nokia_6253 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

تيستو حالا بيشتر اسمش معتبرتر هستش تا كاراش در صورتي كه چند سال پيش به واسطه همين كاراش اسمش معتبر شد.
    كلا يه مشكلي كه به نظر من تمامي هنرمندا در تمامي زمينه ها درگيرش هستند اينه كه بعد از مدتي كه به اوج قله هاي افتخار و كمال ميرسن يا يكباره به نوعي تغيير در كارشون ميدن كه اين اصلا به مذاق كسايي كه يك عمر با گوش دادن به كاراي اون هنرمند اونو بالا كشوندن خوش نمياد و يا افت مي كنن
    حالا متاسفانه رگه هايي از اين مشكل در كاراي تيستو ديده ميشه و استفاده از نامهاي بزرگ در كنار آثارش يا مصاحبه با مجلات ديگه ملاكي بر بالاتر رفتن يا پيشرفت كاراش نيس فقط ميتونه ملاكي بر معروفتر شدن و پولسازتر شدن اون شخصيت باشه

بهر حال اين نظر منه و چون قرار تاپيك تاپيك تيستو ازش انتقاد نكنيم به نظر حرف درستي نيس بالاخره چند سال دارم ترنس گوش ميدم و ميفهمم كي به كيه
    بهر حال اين نظر شخصيه منه ......... .
    Last edited by halflife g; 18-09-2009 at 00:37.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببینید این حرف ها از روی تعصب نیست خیلی ببخشید ولی شما کاملا نا اگاهانه حرف می زنید وقتی من اهنگ و کنسرت های Tiesto رو میذارم وشما بی اهمیت از کنارش رد می شید همین مشکل بوجود میاد فکر نمی کنم حتی یکی از اهنگ ها یا کلیپ و مصاحبه ها ی 2009 Tiesto رو دانلود کرده باشید وگرنه این طور قضاوت نمی کردید چون شما فقط کنسرت 2003-2004 یا 2008 و دیدید و دارید با هیچی مقایسه می کنید خوب مشخصه چه طور قضاوت می کنید چون فقط دارید این البوم رو می بینید و این همه کار از ،Tiesto رو در طول 2009 گوش ندادید و ندیدید !!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ببینید این حرف ها از روی تعصب نیست خیلی ببخشید ولی شما کاملا نا اگاهانه حرف می زنید وقتی من اهنگ و کنسرت های Tiesto رو میذارم وشما بی اهمیت از کنارش رد می شید همین مشکل بوجود میاد فکر نمی کنم حتی یکی از اهنگ ها یا کلیپ و مصاحبه ها ی 2009 Tiesto رو دانلود کرده باشید وگرنه این طور قضاوت نمی کردید چون شما فقط کنسرت 2003-2004 یا 2008 و دیدید و دارید با هیچی مقایسه می کنید خوب مشخصه چه طور قضاوت می کنید چون فقط دارید این البوم رو می بینید و این همه کار از ،Tiesto رو در طول 2009 گوش ندادید و ندیدید !!!!
    مطمئنا شما از بنده بی خبرتری چون اگه خبر داشتی متوجه میشدی که سیتیزن بزرگ هلندی قصد داره از این به بعد تبلیغات ارمین هلندی رو به عهده بگیره.

8. این کاربر از nokia_6253 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این چه ربطی به Dj Tiesto داره ؟ اصلا چه ربطی به صحبت من داشت ؟؟ مثل اینکه باز باید 2 بار توضیح بدم ! گفتم اهنگ ها و کنسرت های 2009 Tiesto رو گوش بدید و فقط از روی این البوم قضاوت نکنید گر چه به نظر من این البوم هم فوق العاده بود . اینکه کی قراره تبلیغات ارمین رو به عهده بگیره به خودش و طرفداراش مربوطه ! بازم می گم شما اگر طرفدار Tiesto نیستید مجبور نیستید بیاید این تاپیک می تونید برید تو تاپیک همون کسی که مورد علاقتونه نه کسی که پسرفت کرده و داره تموم میشه از نظر شما !

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این چه ربطی به Dj Tiesto داره ؟ اصلا چه ربطی به صحبت من داشت ؟؟ مثل اینکه باز باید 2 بار توضیح بدم ! گفتم اهنگ ها و کنسرت های 2009 Tiesto رو گوش بدید و فقط از روی این البوم قضاوت نکنید گر چه به نظر من این البوم هم فوق العاده بود . اینکه کی قراره تبلیغات ارمین رو به عهده بگیره به خودش و طرفداراش مربوطه ! بازم می گم شما اگر طرفدار Tiesto نیستید مجبور نیستید بیاید این تاپیک می تونید برید تو تاپیک همون کسی که مورد علاقتونه نه کسی که پسرفت کرده و داره تموم میشه از نظر شما !
    شما اصلا متوجه نمیشی من چی میگم.این سیزینی که من میگم یکی از اسپانسرهای واسطه ایه تیستو بود وحالا طرف ارمینو گرفته.
    دوما لازم نیست یگی تو کدوم تایپیک برم چون من طرفدار 50دیجی معروف و لیبل دار هستم چه تیستو چه هرکی دیگه.
    اگر از نظر شما این البوم فوق العاده بود این نظرقابل احترامه.
    البته اگه بخوایم سبک housی که david guetta داره و این البومی که تیستو در سبک هاوس ارائه داده مقایسه کنیم بدون شک تیستو خیلی بالاتره.تازه david از امپراطورهای سبک هاوس هست و این هنر تیستورو میرسونه ولی انتظارات از تیستو بالاتر از این حرفهاست و بهتر بود در همون ترنس ادامه میداد.

11. این کاربر از nokia_6253 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما مطمئن باش اگر اون اسپانسر رفت طرف کسی دیگه اسپانسر بزرگتری طرف Tiesto رو می گیره . بحث سر ارمین و Tiesto نبود ارمینم Dj بزرگیه ! من میگم کنسرت و اهنگ های 2009 رو ببینید و گوش بدید بعد مقایسه کنید شما میاید اینو می گید من دیگه نمی دونم با چه زبونی حرف بزنم !

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خب خودتون دارين ميگين آلبوم هاوسي که تيستو کار کرده از هاوس هاي david guetta خيلي بهتره . اين شخص هم از امپراطورهاي هاوس هست . من هم ميگم خود امپراطور هست . يعني بود . الان ديگه تيستو هست . ديگه چه انتظاري از تيستو داشتين ؟ اومده يه هويي يه سبک جديد کار کرده که از همه قبلي ها بهتر بود . بايد چيکار مي کرد ؟
    باز هم تکرار مي کنم ترنس هاي قبلي تيستو رو با اين مقايسه نکنين . اصلا ربطي به هم ندارن . تيستو اگه هم پسرفت کرده بود با اين آلبوم خودشو مي کشه دوباره بالا .

14. 2 کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست من یک بارم بهت گفتم که من دشمن شما نیستم.منم مثل خودتون به موسیقی علاقمند هستم همین.
    اما حرف من یه چیز دیگست.یکم واقع بین باش.
    سخت ترین سبک در دنیای الکترونیک سبک ترنس هست و آسونترین هم house و dance هست.
    تمام دی جی های دنیا وقتی میخوان کارشون رو شروع کنن اول یا از houes شروع میکنن یا dance چون شروع با این دو کار خیلی راحتتر هست.مثلا همین dj aigator که من خودم عاشقشم.اما این عشق دلیل نمیشه که چشمام رو حقیقت ببندم.همین آقای aligator که از سال 2000 کارش رو شروع کرد تا همین آلبوم آخرش فقط سبک dance و house کار میکرد و در هر آلبوم یک یا دو آهنگ ترنس هم میساخت.چون هنرش اونقدر نبود که بخواد یک آلبوم ترنس کامل بده.اما بعد از 8 سال در همین آلبوم آخریش اومد 4 آهنگ progressive trance و 4 progressive house قرار داد.چون دیگه بعد از 8 سال تجربه و هنرش بالاتر رفته بود و دیگه مثل سابق همش dance نساخت.
    مثلا خودم من که دارم آهنگ میسازم فعلا دارم روی سبک house و یا dance آهنگ میسازم و هرچی سعی میکنم نمیتونم فعلا ترنس بسازم.چون واقعا مشکل چه از لحاظ pattern , mix , producer , djing واقعا مشکل هست.ولی سبک house و یا dance بخاطر kick ,bass ,tempo خیلی راحتر میشه موزیک ساخت ولی سبک ترنسkick ش با تمامی سبکها فرق میکنه و کار هر کسی نیست.به عنوان مثال dreamdau دی جی بزرگی نیست ولی آهنگهای house زیبایی میسازه مثل آهنگ not exactly .ولی نمیتونه در سبک ترنس کار کنه.شما مطمئن باش اگر سبک ترنس رو هر کسی میتونست کار کنه تمام دی جی ها میرفتن سبک ترنس چون هم زیباتر هنری تر و با ارزشتر از تمامی سبکهای دیگه هست.
    حالا حرف من همینه.تیستو چندین سال اومد فقط ترنس کامل داد.ولی در این آلبوم دیگه نتونست ترنس بسازه.چون هر چی ایده داشت تموم شده بود.چون قبلا این ایده ها رو برای elemnts of life , just be , paradise,iso 1 ,2 3 4 5 6 7 بکار گرفته بود.شک نکن که اگر میتونست بازهم میرفت ترنس میساخت ولی دیگه نمیتونست.برای همینم رفت سبک house کار کرد.

16. این کاربر از nokia_6253 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •