تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 33 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 324

نام تاپيک: مشکلات و سوالات lg ke/ku 990 viewty

در آغاز فعالیت میانده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    فسا

پيش فرض

ا سلام خدمت دوستان
    من یه گوشی ویوتی دارم. چند روز قبل از همین سایت می خواستم چندتا تم بریزم روی گوشیم . بعد از گرفتن کدها وشروع مراحل که از طریق دوستان در همین گروه گرفته شده بود انجام دادم که تا مرحله آخر که کپی شدن تم ها بود رفتم ولی متاسفانه کد آنرا دانلود نکرده بودم و خواستم اینکار را انجام بدم که کارت اینترنتم تمام شد وصفحه گوشی به رنگ زرد مونده ونمی تونم وارد اون بشم و نیز دیگه اون مراحل رو هم ندارم من از دوستانی که در این مورد سر رشته دارن خواهش می کنم که به بنده کنک نمایند به همراه توضیح مفصل ممنون از همه دوستان

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    فسا

پيش فرض کمک

سلام خدمت دوستان
    من یه گوشی ویوتی دارم. چند روز قبل از همین سایت می خواستم چندتا تم بریزم روی گوشیم . بعد از گرفتن کدها وشروع مراحل که از طریق دوستان در همین گروه گرفته شده بود انجام دادم که تا مرحله آخر که کپی شدن تم ها بود رفتم ولی متاسفانه کد آنرا دانلود نکرده بودم و خواستم اینکار را انجام بدم که کارت اینترنتم تمام شد وصفحه گوشی به رنگ زرد مونده ونمی تونم وارد اون بشم و نیز دیگه اون مراحل رو هم ندارم من از دوستانی که در این مورد سر رشته دارن خواهش می کنم که به بنده کنک نمایند به همراه توضیح مفصل ممنون از همه دوستان

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

دوست عزيز شما از كدام روش نصب تم استفاده كرديد؟

منظورتون از كد چيه؟

منكه تمام مراحل نصب تم را در تاپيك زير نوشتم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    فسا

پيش فرض صفحه زرد

با سلام خدمت شما
    من از مرحله دوم شروع به کار کردم. ولی متاسفانه کارت اینترنتم تموم شد. وگوشیم به حالت refresh مونده وهنوز نمیدونم چه کار کنم.موندم با اینصفحه زرد که نمیشه وارد گوشی هم شد خواهش می کنم واسم کاری کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

با سلام
    چه كانورتري را براي ويوتي پيشنهاد ميكنيد ؟
    من نياز به اين كانورتر دارم

داره خودمونی میشه cuteetuc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام.من نرم افزار همراه بانك صادرات رو روي گوشيم(ke990) نصب كردم حساب و پسورد رو براش تعريف كردم.از پريروز هر وقت كه برنامه رو باز مي كنم و مي خوام مانده بگيرم.در حين اينكه براي ارسال پيامك تاييد مي خواد چند ثانيه بعدش گوشي ريست مي شه؟؟!!!!!! از اساتيد خواهش مي كنم كه راهنمايي كنند.

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام خدمت شما
    من از مرحله دوم شروع به کار کردم. ولی متاسفانه کارت اینترنتم تموم شد. وگوشیم به حالت refresh مونده وهنوز نمیدونم چه کار کنم.موندم با اینصفحه زرد که نمیشه وارد گوشی هم شد خواهش می کنم واسم کاری کنید
    از گوشيتون پشتيبان نگرفتين؟...............فعلا بهترين راه اينه كه از فايل هاي بك آپ استفاده كنين

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام.من نرم افزار همراه بانك صادرات رو روي گوشيم(ke990) نصب كردم حساب و پسورد رو براش تعريف كردم.از پريروز هر وقت كه برنامه رو باز مي كنم و مي خوام مانده بگيرم.در حين اينكه براي ارسال پيامك تاييد مي خواد چند ثانيه بعدش گوشي ريست مي شه؟؟!!!!!! از اساتيد خواهش مي كنم كه راهنمايي كنند.
    كسي جواب ما رو نمي ده؟؟؟؟!!!!

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

با سلام
    چه كانورتري را براي ويوتي پيشنهاد ميكنيد ؟
    من نياز به اين كانورتر دارم
    آگر منظورتون كانورتور براي فيلمه، بهترين كانورتور همون DivX Convertor هست كه ميتونيد از سايت divx.com دانلودش كنيد...

اين هم لينك آخرين نسخه ي اين نرم افزار:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متاسفانه نميدونم چجوري راهنمايي كنم، چون من نصبش نكردم...

10. 2 کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نظر اساتيد چه دليل منطقي مي تونه پشت اين ايراد باشه؟؟ خودم حدس مي زنم كه گوشي با ارسال اس ام اس توسط اين نرم افزار مشكل داره؟؟!! حالا چرا و چجوري نمي دونم؟! مي گم نكنه بايد تو قسمت permission تعريف كنم واسش(قسمت دسترسي برنامه ها)؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •