دوستان اين گوشي شتاب سنج داره؟
بعد قيمتش بدون گارانتي چنده؟
دوستان اين گوشي شتاب سنج داره؟
بعد قيمتش بدون گارانتي چنده؟
چند خریدی جوون ؟
بچه ها رم 16 گیگ باعث کاهش سرعت این گوشی نمیشه ؟ اصلا رم 16 گیگ گیر میاد ؟ قیمتش چنده ؟
میخواستم عکسهایی رو که با گوشی گرفتم بزارم تا ببینید اما کار ارزشمندی نیست .. چون باید حتما یک گوشی پیکسون یا 8510 در کنارش باشه تا مشخص باشه عکسها در شرایط مختلف کیفیتهای مختلفی دارند ...
یک موردی که خیلی برام جالب بود داشتن نقشه گوگل بود که بصورت جاوا روش نصبه ...!
این نرم افزار موقعیت شمارو بصورت زنده نشون میده .. من تو ماشین اتوبوس بودم و در حال حرکت .. ماشینهای جلوتر از ما و همینطور روستاهای جلوتر و عقب تر از ما رو در سر راه نشون میداد همینطور داخل شهر رو!
جاوا هم جواب میده بازی روش نصب کردم یک بازی استراتژیک .. نرم افزارهای جاوا هم هم تا حالا هر چی جاوا امتحان کردم جواب داده![]()
16 رو که هر چی گشتم پیدا نشد ! ولی 8 روش گذاشتم تفاوت زیادی با 1 نداره از لحاظ سرعت .. البته 5 گیگ بیشتر پر نیست
قیمتش هم متفاوت به مارکشه .. توشیبا ژاپن 21 تا 23
Last edited by pulp_152; 05-05-2009 at 17:37.
460 با رم و لوازم جانبی 490 در میاد
معایبش رو که دوستمون گفت ... البته میشه بهش نحوه قرار گیری رم رو هم اضافه کرد...
بازم میگم بهترین گوشی جاوا داره حال حاضر در بازاره
تاچ بسیار خوب...
ال سی دی بسیار خوب
دوربین فیلمبرداری و عکسبرداری بسیار خوب
کیفیت و بلندی صدا ... به بلندی صدا باید بگم نرمال ولی کیفیت خوب و در حد بسیار خوب
کیفیت صدا در هدفون ... بینظیر! با wowhd و wowhd voice احساس میکنی تو استودیو هستی
بلندی صدا در هدفون ... خوب..
wow hd , wow hd voice مانند jazz , norm , pop وگزینه های دیگه ای هست که شما اهنگ رو باهاش تطابق میدی ... که این گوشی سامسونگ علاوه بر اونعها این 2 گزینه بهش اضافه شده
گوگل map که خیلی جالبه ...
قدرت بلوتوثش هم به نوع خودش جالبه ... فاصله دور تا 10 متر رو راحت شناسایی میکنه ...
نمایش فایلهای دایویکس ... البته باید بگم که مثل 8510 میتونی فیلم دایویکس رو روش بریزی نگاه کنی .. اما چند تا از گوشی های ال جی که باهاشون سر و کار داشتم تنها در صورتی قابلیت دیدن این فایلهارو داشتن که تبدیل یا convert میشدن ...از جمله viwety
و زیبایی بیرونی و منوهای جذاب داخلی با رنگ های متنوع
یه خبر هم بدم و اون هم اینکه این گوشی به دلیل استقبال بالا با گارانتیش تو بازار علاالدین تقریبا تموم شده!
بدون گارانتیش هم کم شده.کلا خیلی گوشی خوبی از آب دراومده و اکثر کسانی که میخرن کاملا راضی هستند...
یک سوال ! از دارندگان هدفون های بلوتوث خلبانی سامسونگ ...
کیفیتش خوبه؟ میگن از هدفون خودش بهتره .. درسته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)