تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 77 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 765

نام تاپيک: مانیتورهای aoc مادیران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

گول سری t و از این حرف ها رو نخورید هیچ فرقی با هم ندارن

پست قبلیم گفتم پشت ویترین یه مغازه یکی از این مدل های سری تی کنار GW بود.

به نظرم از نظر شارپ بودن تصویر هیچ فرقی با هم نداشتن
    تازه به نظر من عکس هایی که درحال نمایش بودن رو خوش اب رنگ تر نشون میداد.

ولی حقیقتش زاویه دیدشون رو مقایسه نکردم.
    حداقل تو سری GW اگه از پایین به صفحه مونیتور نگاه کنید تصویر رو خیلی تیره میبینید.

کلا برند ها با مدل های مختلفی که به بازار عرضه میکنند بیشتر در جهت پوشش سلایق مختلف هست و بس

به نظر من هرکی هر برندی رو که بیشتر میپسنده بهتره یکی از مدل های مختلفی که اون برند داره رو تهیه کنه تا از ته دل از خریدش راضی باشه

موفق باشید.

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

به هر حال این نظر شخصی من بود. بین lg و سامسونگ و aoc من سامسونگ رو ترجیح می دم. چون هم بدنش زیباتر هست و هم کیفیت تصویرش نسبت به lg و aoc بهتر بود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

قبل از هر چیز طبق عادت بچه های ایرونی شخصا از همه دوستانی که صادقانه از اول تاپیک تا حالا مطلب گذاشتن چه نقد موافق چه نقد مخالف تشکر میکنم.

و مطلب دیگه اینکه ماهم وسوسه شدیم قبل از اینکه تست بقیه دوستان به سر انجام برسه در یک اقدام داوطلبانه یک مانیتور aoc 2230 f خرید کنیم.

حالا دوستان لطف کنید بفرمایید:
    تو اصفهان بهترین شرایط قیمت خرید با گارانتی خوب ماد ایران کجاست؟

و لوازم داخل جعبه رو به طور کامل بنویسید که چک کنیم.

و لطفا بگید خود مانیتور رو از چه لحاظی چک کنیم که مطمئن باشیم مشکلی نداره (به غیر از چک کردن فروشنده)

و به غیر از اینها هر چیزی که به نظرتون میرسه موقع خرید این مانیتور بگید ممنون میشم
    توی اصفهان مادیران حداقل دو نمایندگی داره که مانیتور ها رو به قیمت اصلی( سایت مادیران میفروشند )

1- کامپیوتر دانشگاه - خیابان چهار باغ بالا ...نزدیکای مجتمع پارک (یادم نیست قبلش بود یا بعدش )کارتش رو گرفتم ولی گم کردم
    2- سیناد کامپیوتر اسپادانا - میدان آزادی - ابتدای خیابان هزارجریب - جنب قنادی آریا - تلفن 6687272 (این یکی ادعا میکنه خدمات پس از فروش مادیران هم هست )
    مانیتوراشون تموم نکنید ها ..یدونه برای من هم بزارید . من هم قصد خرید دارم /

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    کارت گرافیک من asus n6600 بنظر شما از پس aoc 22 اینچ بر میاد؟ یا خدا نکرده باید عوضش کنم؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام
    کارت گرافیک من asus n6600 بنظر شما از پس aoc 22 اینچ بر میاد؟ یا خدا نکرده باید عوضش کنم؟
    باید قید بازیها رو بزنی ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

باید قید بازیها رو بزنی ...
    یه زمانی خره بازی بودم اما بدبختی الان وقت ندارم بیشتر واسه فیلم میخوام.پس کارتم جواب میده؟ دوست ندارم تصویر بی کیفیت ببینم!!!!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خوب ما هم این مدل رو خریدیم البته نمیدونم دوستان از سامسونگ سری Tچی دیدن اما من هرچی دقت میکنم تفاوتی به لحاظ تصویری احساس نمیکنم بلکه این با dcr 20000 فوق العاده داره تصویر میده
    فکر کنم (البته این نظر شخصیه) این مانیتور روی این قیمت نمونه بازار اصفهان که خالی شده یعنی این اخرین مانیتور انبار سیناد کامپیوتر اسپادانا بود که من خریدم و این سه روزه هرچی گشتم تو اصفهان اصلا دیگه نیست!!!

راستی شرمنده اینجور که فروشنده گفت تموم شد ببخشید!!!

توی اصفهان مادیران حداقل دو نمایندگی داره که مانیتور ها رو به قیمت اصلی( سایت مادیران میفروشند )

1- کامپیوتر دانشگاه - خیابان چهار باغ بالا ...نزدیکای مجتمع پارک (یادم نیست قبلش بود یا بعدش )کارتش رو گرفتم ولی گم کردم
    2- سیناد کامپیوتر اسپادانا - میدان آزادی - ابتدای خیابان هزارجریب - جنب قنادی آریا - تلفن 6687272 (این یکی ادعا میکنه خدمات پس از فروش مادیران هم هست )
    مانیتوراشون تموم نکنید ها ..یدونه برای من هم بزارید . من هم قصد خرید دارم /

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستانی که خرید کردند اگه ممکنه تنظیماتش رو هم بگن بهترین تنظیم روی گزینه ها چه مواردی است؟

تا ماهم از تنظیمش سر در بیاریم فکر کنم یه چند ماهی طول میکشه( یه موقع فکر نکنید گیج کنند ه است نه ما یکم تنبلیم)
    یا اصلا تنضیماتشون رو ذخیره کنند و فایل ذخیره شده رو آپلود کنند واسه استفاده بقیه خیلی عالی میشه

ممنون
    Last edited by hovo; 07-02-2009 at 15:15.

داره خودمونی میشه anari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

11 رودرو با 2230

من خودم امروز رفتم مجتمع پایتخت تصاویر مونیتورهای مادیران و سامسونگ رو با هم مقایسه کردم (دو مونیتور در کنار هم) و دیدم که aoc در مقابل سامسونگ هیچ حرفی برای گفتن نداره (تصویرش نسبت به سامسونگ تارتر بود)
    با وجود اينكه شخصي هستم كه اصراري بر به كرسي نشاندن حرفم ندارم ولي تاري 2230 را نمي‌توانم قبول كنم، دوست عزيز شما بايد خودتان مانيتور را تست كنيد نه پشت ويترين!

شما نگفتيد همه اين مانيتورها (ال جي - سامسونگ و 2230) به يك سويئچر متصل بودند؟

شايد طرف رزولوشين 600*800 گذاشته بوده! (اگر جدا بوده)

تازه صاحب مغازه معلوم نيست چطور تظيم كرده يا حتي چطوري كابل رو بهش متصل كرده (حتي اگر كابل درست متصل نشده باشه تاثير داره) .

حداقل در مورد سامسونگ با تست t1900 و 1953 و زندگي با 1731 و 1732 مي‌توانم ادعا كنم در خصوص تاري 2230 بهتره چون اساساً به خاطر GLARE PANEL بودن وضوح و شفافيت دوچنداني داره...

10. 2 کاربر از anari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

11 Dcr در 2230

با تست چندين عكس كه خودم گرفته بودم با canon 400d (منظور اينكه نور و رنگ‌ها را به عينه ديده بودم و دوربين هم هر چي نباشه dslr است،‌ نتيجتاً كمترين اختلاف با اصل و بهترين وسيله براي قضاوت است) رنگ و نور و تناليته قابل قبولي داشت در حالتي كه dcr فعال بود. البته اگر از زاويه كم عمودي چشم‌پوشي كنيم.

اين رو هم اضافه كنم كه در حالت عادي براي كارهاي معمولي يا فيلم ديدن بهتره از فعال كردن dcr چشم‌پوشي كنيد چون در اين حالت كنترل برايتنس و كنتراست غيرفعال خواهد شد!
    و وقتي كه از يك تصوير روشن به تصوير تاريك برود چون تنظيم نور توسط پردازشگر خود مانتيتور تنظيم مي‌شود با يك فيدي اسلوموشن صفحه تاريك، روشن مي‌شود يا برعكس كه اصلاً جالب نيست!!

همچنين در اين حالت روشنايي زياد صفحه اذيت كننده است.

در نتيجه اين ويژگي فقط در حالتي كه نياز به تنظيم رنگ و نور براي چاپ يا تست عكس داريد يا اسلايدشوها كه انگار به نظر بياد اين فيد شدن مال ترنزيشن تصوير به تصوير است!!!

12. 5 کاربر از anari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •