سلام
من میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترابایتی واسه آرشیو کردن اطلاعات پی سی و لپ تاپ
قصد حمل کردن اطلاعاتو ندارم
سرعت خیلی بالا باشه
زیاد داغ نشه.
استقامتش بالا باشه اگه ضد ضربه باشه خیلی خوب میشه
لطفا برای خرید یه مدل عالی راهنماییم کنید
سلام
من میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترابایتی واسه آرشیو کردن اطلاعات پی سی و لپ تاپ
قصد حمل کردن اطلاعاتو ندارم
سرعت خیلی بالا باشه
زیاد داغ نشه.
استقامتش بالا باشه اگه ضد ضربه باشه خیلی خوب میشه
لطفا برای خرید یه مدل عالی راهنماییم کنید
تو هاردهاي اكسترنال وسترن حرف و آخر ميزنه . براي اطلاع از مدلهاي مختلف هاردهاي اكسترنال وسترن ديجيتال به سايت اين شركت مراجعه كنيد
شما میتونی از هارد های مای بوک وسترن دیجیتال بگیری با گارانتی آواژنگ اگه گارانتیش سازگار بود نگیر
من یه هارد یک ترابایت گرفتم البته پرتابل 134 هزار تومن 2 ترابایتش 7 تومن گرونتر بود من پیشنهاد میدم شما مای بوک وسترن دیجیتال 2 ترابایت با گارانتی آواژنگ بگیر 3 ترابایت هم بود
ببین میری بازار فروشنده ها میخوان برند هایی که روی دستشون باد کرده رو بهت بندازن و ازشون تعریف می کنن حواست باشه بهت سیگیت یا Adata یا چیزه دیگه ای نندازن فقط وسترن !
ببین توی پاساژ ایران طبقه اول نمایندگی وسترن هست از اونجا میتونی بگیری که مطمین هم باشی
خبرشو بده که چی کار کردی
به نظر شما استاد عزيز تو برند ها همين وسترن بهترينه؟؟ يا نه
با چه گارانتي اي بگيرم؟
ممنون
بلي در حال حاضر وسترن بهترين هست .
در مورد گارانتي شكر خدا تا به حال مشكلي براي هارد اكسترنالم پيش نيومده و گذرم به گارانتي نخورده ، بنابراين نميتونم در زمينه بهترين گارانتي كننده اظهار نظر كنم .
ولي قبلا يه هارد اينترنال سيگيت داشتم كه ديتيكت نميشد و گارانتي آن ويستا پخش بود كه راحت عوضش كردن .
دوستای عزیز سلام ... من می خوام یه هارد اکسترنال بخرم که نیازی به آداپتور نداشته باشه که تا جایی که می دونم بهش می گن پاسپورت ... واقعا کلافه شدم ینی ... هر کسی میگه یه مارک خوبه ... البته من خودم دو تا 1tb wd دارم که نه میشه گفت راضیم نه ناراضی ... چون یکیشون خوب کار میکنه اما اون یکیش به یه ماه نریسیده داغون شد بردم گارانتی عوض کردم ... حالا چیزی که می خوام اینه که حداکثر نیازم 500 gb هستش اگه کمترم باشه چه بهتر اما مهمترین نکته برام ضد ضربه بودنو ایناست ... چون مجبورم هر روز تو کیفم داشته باشمش ... سرعتم اهمیت آنچنانی برام نداره یا حتی پورتاش ... یه usb 2 هم کافیه . خلاصه یکی میگه adata بگیر ضد ضربه عالیه ... یکی میگه اون آشغاله wd بگیر حالشو ببر ... کلا یه راهنمایی می خواستم ممنون
شما یه هارد 500 وسترن دیجیتال با گارانتی آواژنگ بگیر و برای ضد ضربه بودنشم یه کیف مخصوص هارد بگیر که همیشه توی اون باشه که خیالتم راحت باشه اگه ضربه خورد
وسلام
مرسی بابت راهنمایی ... میشه بگید حجم کمتر هم داره یا نه و قیمتش چه حدودیه ؟
هارد اکسترنال میگیری حتما بافر رو توجه کن و دیگه حداقلش از 16 بافر کمتر نگیر و 32 بافر که دیگه نمیشه در موردش حرفی زد وقتی داری چیزی رو کپی میکنی و اون موقع کیفش رو میبری .
این لیست محصولات وسترن دیجیتاله :
شما توی هارد های پرتابل دنبال هارد مورد نظرت بگردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)