اره یونس جان مال تو رو گرفتم کار کرد ولی مال مجید مثل سودوکو هست.
با جاواش که قبلا گذاشته بودی هیچ فرقی نداره .
اره یونس جان مال تو رو گرفتم کار کرد ولی مال مجید مثل سودوکو هست.
با جاواش که قبلا گذاشته بودی هیچ فرقی نداره .
لینک جدید فایل اصلی بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازی هم ریلیز شد...با تشکر از iPhone 3G عزیز...
شاد باشید![]()
بازی حجمش 24 مگ هست....
دمش گرم...میرم واسه دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتک لینک رپید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Legend; 10-03-2009 at 23:54.
یونس جان نصب کردی ...؟ بازی کردی ..؟
.
چطوریه ..؟ یه مقدار توضیح میدی ...؟
سلام من اینو دیشب معرفی کردم تو تاپیک اخبار الان هم یونس جون زحمتشو کشید. خیلی ممنونم یونس .
حجمش 24 مگ ولی مینصبی میشه 33 مگ. من اسکرین شات ندارم شما که دارید چند تا شات واسه دوستان بزارید تا گرافیک بازی رو ببینن.ولی واقا اگه بین پی دی ای اینو کرک نکنه خیلی نامرده دیگه حوصلمون سر رفت اینقدر تریال بازی کردیم.
بازی جدید و جالبی هم هست مث سیمبیانش هست ولی اگه کرک شده بود دیگه جز بهترین بازی ها میشد.
خیلی زود تموم میشهوهیچ فرقی با نسخه جاوا اچ دی و یا سیسش نداره و اگهوایسین کرک شهبهترهالبته شما که کد دارین فعال میکنین منم دارم ولی چون 5700 دارم نمیتونم فعال کنم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که دارم پوینت های بازی های قبلی رو جمع میکنم
فعلا بین پی دی ای کرک نکنه بهتره
ولی این بین پی ای هم خیلی عشفه و ادا داره در میاره ها...
Last edited by MRTZ HSV; 11-03-2009 at 19:52.
چند تا اسکرین شات از بازی :
![]()
![]()
![]()
دوستان چرا حجمش اینقدر زیاد شده در صورتی که گرافیکش مثل نسخه sis هست؟
شاید میخوان بگن این با سیس فرق داره چون حجمش زیاده.
ولی معمولا بازی هایی که به کلاینت انگیج میرن (که معمولا هیچ تغییری تو گرافیک نداره) حجمش زیاد میشه.
البته باز بقیه یه فرقایی که به نظر نمیاد دارن ولی این کپی سیس هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)