برای اینکه صدای بازی قطع نشه بهتر اینه که benchmark نگیری.در مورد مشکل دوربین هم، جفت کرک ها رو تست کن.این پچ با fedor رفیق تره.با fedor تست کن، احتمالا مشکل حل می شه.
برای اینکه صدای بازی قطع نشه بهتر اینه که benchmark نگیری.در مورد مشکل دوربین هم، جفت کرک ها رو تست کن.این پچ با fedor رفیق تره.با fedor تست کن، احتمالا مشکل حل می شه.
دوستان این پچ به هیچ دردی نمیخوره بیخود دانلود و نصبش نکنید!!!
تا عرضه پچ اصلی منتظر بمانید!
این پچ خیلی به درد میخوره .
کلی مشکلمو حل کرد , الان دارم با سیستم زغالی خودم با رزولیشن بالا و با Detail 40 بازی میکنم , خیلی عالیه , تنها مشکلم اینه که گزینه بنچ مارک رفته 1
برای مشکل دوربین (که میاد میچسبه زمین) که بعد از پچ به وجود میاد باید gamepad رو جدا کنی سیستم رو ریست کنی! اگه اینجوری حل نشد باید از توی device manager گزینه ی human interface و gamepad رو disable کنی! ماله من اینجوری درست شد
بابا ديگه خسته شدم ... حالم دارم از اين بازي بهم ميخوره ... چرا اينقدر اذيت ميكنه ؟!!!
كاشكي زودتر ميگفتي.برای مشکل دوربین (که میاد میچسبه زمین) که بعد از پچ به وجود میاد باید gamepad رو جدا کنی سیستم رو ریست کنی! اگه اینجوری حل نشد باید از توی device manager گزینه ی human interface و gamepad رو disable کنی! ماله من اینجوری درست شد
من الان كرك رازور رو بعد از پچ نصب كردم خطاي ws10 ميده ... چه غلطي كنم ؟
یه بار دیگه پچ رو نصب کن بعد از کرک fedor استفاده کن
بدبختي اين جاست كه پچ رو ريختم تو فلشم ... دقيقا الان كه من فلشم رو لازم دارم فلشم خراب شده !!!!!!!!!!!یه بار دیگه پچ رو نصب کن بعد از کرک fedor استفاده کن
فكر كنم هيچ راهي ندارم !!!
اينم از سرعت اينترنت كه اينقدر پايينه تو rapidshare نميره.
من از درسم زدم اين بازي رو درست كنم، آخرش نشد !
بک اپ از فایل gtaiv.exe نداری؟ فایل اصلی این رو بریزی حله!
نه! حواسم نبود!! باید بعد از پچ فایل gtaiv.exe جدید رو بریزی! الان قدیمی رو (یعنی ماله کرک رازور) ریختی که این ارور رو میده!
صبر کن ببینم چند مگه میتونم اپ کنم برات یا نه!
ویرایش:
خوب! فشرده اش که کردم شد 3 مگ و خورده ای!! هر جا که راحتی بگو برات اپ کنم!
دستت درد نکنه، اگه یه جایی برام آپ لود کنی من امشب این رو راه بندازم خیلی ممنون.
سلام من 1 GTA گرفتم که توش چهار تافایل رجیستری به اسمهای c..d..e..f که احتمالا همون درایوهای ویندوز باید باشه منظورش...نمیدونم باید باهاشون چیکار کرد...کسی نمیدونه؟اگه دیدید یا اطلاعاتی داره بگه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)