من نمیدونم کمپانی اتومبیل سازی کشور ما تا کی میخواد به این کاراش ادامه بده؟ بعد از این همه سال هنوز دارن جلو داشبورد ، چراغ جلو و عقب ، زه بغل ، تودوزی داخل و .... رو عوض میکنن و به عنوان ماشین جدید با قیمت بالاتر به بازار عرضه میکنن.
من نمیدونم کمپانی اتومبیل سازی کشور ما تا کی میخواد به این کاراش ادامه بده؟ بعد از این همه سال هنوز دارن جلو داشبورد ، چراغ جلو و عقب ، زه بغل ، تودوزی داخل و .... رو عوض میکنن و به عنوان ماشین جدید با قیمت بالاتر به بازار عرضه میکنن.
کسی دقت کرده چرا چراغ جلوش اینطوریه؟ انگار یه طرفش نیم سوز شده (=
به خاطر دوربینشه...
کسی عکسی از توش نداره؟
صندلیارو, فکر کردن فراریه
![]()
کسی اطلاعاتی در مورد موتور و قیمتش داره ؟
فقط سپراش تغيير كرده.
از لحاظ موتوري هم مثل سمند معموليه.
موتورش سمند معمولی نیست.
تقویت شده پرشیا Elx هست با 130 اسب بخار قدرت و 5% مصرف سوخت کمتر
سیستم فنر بندی و تعلیقش هم تقویت شده هست (یادم رفت بگم)
موتورش 130 اسبه ولی میخوام بدونم کدوم موتوره این موتوره ملیه با توربو شارژر یا نه موتور Elx بعیده باشه موتور Elx همون موتور زانتیا 1800 هست فکر کنم من پیش بینیم همون موتور ملی هست شایدم TU5 رو تقویت کردن اونم خیلی موتور خوبیه .
روابط عمومي ايران خودرو- گروه صنعتي ايران خودرو به منظور کسب سهم مناسب از بازار خودرو کشور و پاسخگويي به نياز قشر جوان، سمند جديدي را به نام سمند جوانان طراحي و توليد کرد.
منوچهر منطقی مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو در مراسم معرفی و رونمایی این خودرو گفت: ایده طراحی و تولید خودرو سمند جوانان با استفاده از نظرات این قشر فهیم کلید خورده است.
وی پیشبینی کرد این خودرو در سال آینده به بازار عرضه خواهد شد. مدیر عامل گروه صنعتی ایران با اشاره به اینکه کارطراحی و تولید خودرو سمند جوانان توسط مهندسین مرکز طراحی و توسعه محصولات جدید این شرکت انجام شده است، خاطر نشان ساخت: استقبال از این خودرو در نخستین روز نمایشگاه بینالمللی مشهد بسیار مطلوب بوده است. وی مهمترین ویژگیهای خودرو سمند جوانان را قدرت موتور 130 اسب بخار، کاهش پنجدرصدی سوخت این خودرو نسبت به سمندهای معمولی، دارای ترمزضد قفل، سیستم تعلیق و صندلیهای اسپرت، رکاپهای جدید، تزئینات داخلی تمام چرم، سیستم صوتی حرفهای، کمک فنرهای جدید و.. عنوان کرد. منطقی تاکید کرد: سمند جوانان در راستای توسعه و تقویت برند ملی ایران تولید شده است که گام جدیدی در حفظ سهم بازار خودرو سمند است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)