ولی vegas جان ، پس december چی؟
یکی از تاریخها نسخه pc رو dec زده. میشه بگی منبع خبری که گفته nov منتشر میشه چیه؟ ممنون میشم.
ولی vegas جان ، پس december چی؟
یکی از تاریخها نسخه pc رو dec زده. میشه بگی منبع خبری که گفته nov منتشر میشه چیه؟ ممنون میشم.
:ديعزیز سوتی دادی !
اصلا arabian sea یک قسمت از اقیانوس هند هست و ربطی به خلیج فارس نداره
آخه دقيقا جاي خليج فارس زده
به من چه :دي
از خودم كه نگفتم
به هر حال بازي زيبايي هست نميشه بخاطر اين چيزا تحريمش كرد
Decemberتاریخ ریلیز بازی در اروپاست November مربوط به امریکاست که دقیقا 23 روز دیگه این بازی در امریکا ریلیز میشه !![]()
دوستان تاریخ دقیق هر بازی رو که میخوایند توی wikipedia ببنید(حتی اگه نیم ساعت پیش تاریخ ریلیز تغییر کرده باشه میشه توش فهمید):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehdy.z دستت درد نکنه. نکته خوبی یاد دادی. ولی حتی توی wikipedia تاریخ release رو NOVEMBER معرفی نکده. چه برای US چه برای UK. میگین نه؟!؟!؟!؟! خودتون ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vegas من نگفتم تاریخ release اروپا و امریکا کی هست. من ازت خواستم بگی به کجا مراجعه میکنی و این تاریخها رو در میاری.
من خودم تو gamespot , strategyinformer عضو هستم و تاریخی که اونا گفتن رو قبول دارم. mehdy.z هم wikipedia رو معرفی کردش.حالا شما از چه سایتی استفاده میکنی؟ ممنون میشم اگر توضیح بدی
Last edited by shuahin_kh; 10-10-2009 at 16:59.
معتبرترین منبع تازیخ انتشار بازی های ویدئویی یعنی :
vegas جان دستت درد نکنه. اطلاعات خوبی بود.
یه سری به link زیر بزن source مطلب dirt 2 در سایتی که معرفی کردی است
Last edited by shuahin_kh; 11-10-2009 at 09:48.
بازی امروز صبح بدستم رسید
تا الان نتونستم از پاش پاشم
از شدت خارق العاده بودن این بازی
گرافیک فوق العاده به همراه lighting effects و texture های عالی و شفاف
reflection های عالی روی بنده ماشین و bumper
رنگ بندی و level design عالی چشم ادم رو میدوزه به lcd
از اون سمت هم منو بندی شیک و راحت و خوشکل به همراه gameplay فوق العاده روان و ماشین های زیاد
به همراه customize کردن ها و اشیایی که روی dashboard میشه گذاشت یا زیر اینه اویزون کرد
تنوع Race ها و زیبایی های unique هر کدوم این بازی رو استثنایی کرده
من که شخصا از صبح بالای 20 تا از مسابقه هاش رو رفتم
شما تازه شروع کردی
من خیلی وقت پیش تمام کردم اونم زو سخت
حالا پدرام جان خداوکیلی این بازی هیچ کمبودی نسبت به فرزا داره یا نه؟؟!!![]()
اینقدر DiRT2 رو برای PC انتشارشو انداختند عقب که دیشب تو اتوبان همت خودم Dirt99 شدم. ماشین یه لیز خورد نزدیک بود گارد ریلها رو بغل کنم یه ماشین هم از بغل ماچ کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)