منظورت گیلده دیگه؟می گم آقایون یه پارتی راه بندازین
منظورت گیلده دیگه؟می گم آقایون یه پارتی راه بندازین
کلید m رو بزن.مپ بازی رو نشون میده.نقاط زرد تو نقشه افرادی هستن که میتونی ازشون ماموریت بگیری.هر ماموریتی رو که انجام بدی یه نقطه آبی تو نقشه نشون داده میشه که باید بری اونجا و جایزت رو بگیری.
کلید k لیست اسکیل ها رو میاره.هر لول که بالا بری 3 تا اسکیل پوینت بهت میده که میتونی اسکیل های جدید بگیری.
کلید t هم قدرتها و وضعیت هیروت رو نشون میده.هر لول که بری بالا بهت 5 تا پوینت میده که میتونی تو این قسمت اونها رو مصرف کنی و تواناییهات رو بالا ببری.سعی کن الکی اونها رو رو چیزای بیخود مصرف نکنی و ببین هیروت چه قدرتهایی به دردش میخوره و اونها رو بالا ببر.
بابا گفتم که سپر مال خودمه یکی پیدا شد و این هارو اخر به این قیمت گرفتم ....
وگرنه میگفت 350 هزار سکه
که البته من اینقدر پلو نداشتم
اگه پول ندی که دیگه همه ی پولام هدر میره هر چی جمع کرده بودم
بابا کدوم بزرگ ها !!!
مگه تو lvl 21 نیستی خوب پس شما بیا با هم بازی کنیم
هادی جان گفتن
واسه راه انداخن اول فقط 1000 سکه پول لازمه ولی باید هفت نفر تو پارتی باشن و بعدش گیلد رو بسازیم
هادی میتونی این جمعبت رو جمع کنی ؟![]()
راستی تا حالا رو چی کار کردی ؟؟؟
آقا من دارم اینا رو با سرعت هر چه زیاد تر دانلود می کنم !!!! آپدیت ها دانلود شدن ! فقط باید یه فیلم نیمه تمومه دانلود کنم !!!
این یکی من ! اون یکی هم اون بابابزرگه !!!!!!! یکی هم هادی !! یکی هم تو !!!! تا این جا 4 نفر !!!! تازه اول پارتی می زنیم بعد یه گلید می زنیم !!!!
ببینم 1000 سکه یا 1000 هزار سکه !!! اخه خودت گفتی که 250 هزار سکه اون شمشیر رو خریدی در این صورت پس زدن گلید کاری برات نباید داشته باشه !!!!!!!!!!
می گم چه طوری باید این اکنت Xfire رو درست کرد ؟ من هر چی می زنم قبول نمی کنه !!!!
نام کاربریم هم مشمول حرف و عدد هست ! ولی نمی دونم مشکلش چیه !!!!!
اخه مدیریت داره
مثلا واسه اپگریدش بشتر از اینا لازم داره
اینقدر که lvl 40 کم بیاره
راستی هدفش چیه من نمیدونم ؟
هادی اون جا اون رو رفتم .... کلی ادم رو زمن نشته بودن ....یادت هست
اونجا میری مپ رو نگاه میکنی
به جز انتقال دهنده ای که اومدی یه انتقال دهنده دیگه هم داره میری تو این میای مپ جدید
اونجا قرارمیزاریم
هدف ؟؟؟ مدیریت ؟؟؟؟؟ آپگرید ؟؟؟؟؟؟ بیخیال !!!!!!!!!!lol !!!!
گلید توی ورلد اف وارکرافت تقریبا مثل ترایب می مونه !!!!!!! اکثرا از یه نوع هستن ! (مثلا الف !) و فقط برای اینه که وقتی می خوان برن باسی چیزی بزنن با هم هماهنگ باشن ! نخوان داخل این راید و اون راید برن!!!!!!!!!
من گفتم گلید بزنیم که ایرانی ها یه جا جمع باشن اگه خواستیم لول آپ کنیم بتونیم به هم دیگه کمک کنیم !!!!
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 2 (2 کاربران و 0 مهمان)
bersam
عالیصشا !!!!!!!!!!! می گم هدفت از این که مخفیانه می آی این جا چیه !!!!!!!!!!! LOL !
بابا شما که نمیان !!!
بزنیم
مجبوریم بریم با غریبه بزنیم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)