ببخشید ، خوب متوجه نشدم !
اول که خود آپدیت سرویس خودشو آپ میکنه که من نمیدونم چند مگ بود ولی وقتی داشت firm ware رو دان میکرد اون بالا سمت راست نوشته بود 29 مگ که آروم آروم پر شد و تموم شد ، بعدشم که ریخت توو گوشی.
ببخشید ، خوب متوجه نشدم !
اول که خود آپدیت سرویس خودشو آپ میکنه که من نمیدونم چند مگ بود ولی وقتی داشت firm ware رو دان میکرد اون بالا سمت راست نوشته بود 29 مگ که آروم آروم پر شد و تموم شد ، بعدشم که ریخت توو گوشی.
شاید بستگی به فریمور روی گوشی هم داشته باشه.
گوشی p990ی که من آپدیت کردم نسخه قدیمی بود.
توی برنامه آپدیت سرویس جدید که میزنه چند مگ حجم فایل هست اونجا نوشته بود 64 مگ داره دانلود میکنه.شایدم 68.
سلام من یه ٌW960 دارم با CDA 162032/9 R6G03 و تاریخ 08/07/09 آیا ورژن جدیدترش وجود داره و نیازی به آپدیت هست؟
w960 رو نمیدونم ولی این صفحه آپدیتهای w950 هست ... مثله همن ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من مي خوام گوشيم آپديت كنم ولي دكمهاستفاده كرد آيا كسي از دوستان امتحان كرده ؟
C
كار نمي كنه ميشه از دكمه ديگه اي استفاده كرد؟ تو يه پست خوندم ميشه از
@
در ضمن دوستان CDA گوشيم Germany هست ميخوام آپديت كنم به نظرتون عوضش كنم به world generic بعد آپديت كنم يا نه همينجوري آپديت كنم فرقي نمي كنه ؟
دکمه c همون دکمه 7 هست به سمت راست.
فرقی نمیکنه.ولی اگر هم تغییر بدی بد نیست.
منظورتون دكمه 7 در يا فليپ گوشيه ؟ من در كل فليپ گوشيم خرابه از دكمه ديگه نميشه استفاده كرد ؟
اگه گوشیتون p990 هست میتونید در حالت بدون فلیپ یا فلیپ باز از @ هم استفاده کنید ... من امتحان کردم ، میشه
مرسي قبل از اينكه شما بگي دل زدم به اقيانوس و اپديتش كردم :دي
اومدم بگم دوستان مي تونن از @ هم استفاده كنن كه ديدم شما گفتي. 68mb بود چون سرعتم خوب بود تو كمتر از يه ربع اپديت شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)