تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 23 اولاول ... 9151617181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 226

نام تاپيک: I Am Alive

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

رو حالت هارد رفتم جلو دیدم retry داره که واقعا مسخره بود . زدم روی ایزی بعد دیدم بینهایت . رفتم جلو تا یه چک پوینت رسیدم جوری که وقتی میمردم از همون جا میومد دیگه از بستکی اونجا رو بازی کردم هی میمردم خسته شدم اومدم بیرون بعد به روز دیگه رفتم توی بازی دیدم از اول سیو اومده آخه این چه وضع سیو بازی ؟ اصلا سیو کردنش رو چه حساب و کتابیه ؟

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

رو حالت هارد رفتم جلو دیدم retry داره که واقعا مسخره بود . زدم روی ایزی بعد دیدم بینهایت . رفتم جلو تا یه چک پوینت رسیدم جوری که وقتی میمردم از همون جا میومد دیگه از بستکی اونجا رو بازی کردم هی میمردم خسته شدم اومدم بیرون بعد به روز دیگه رفتم توی بازی دیدم از اول سیو اومده آخه این چه وضع سیو بازی ؟ اصلا سیو کردنش رو چه حساب و کتابیه ؟
    اولش سخته یکم که بازی بیاد دستت میفهمی زیاد موردی نداره.با این روش ذخیره سازی, تصمیم گیری توی بازی رو برات بصورت واقعی جلوه میده و همچنین اینکه تو مراحل اخر عکس العملت بالا باشه وهمینطور که یک حالت هیجان گذاشته دقیق باشی

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خوب پس یعنی میخوای بگی سیو کردن این بازی به این حالت از عمد بوده . من فکر کردم کامیپوتر من مشکلی داره . ولی من اخه از کجا باید بدونم الان تا کجا سیو شده . اصلا شاید یه کاری پیش اومد باید بازی رو ول میکردم آیا این مجازات منه که باید از اول بازی کنم ؟

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

خوب پس یعنی میخوای بگی سیو کردن این بازی به این حالت از عمد بوده . من فکر کردم کامیپوتر من مشکلی داره . ولی من اخه از کجا باید بدونم الان تا کجا سیو شده . اصلا شاید یه کاری پیش اومد باید بازی رو ول میکردم آیا این مجازات منه که باید از اول بازی کنم ؟
    هر موقع گوشه تصویر عکس هندی کم اومد یعنی که بازی سیو شده..اگه یه مرحله هم رد کنی که خودش اتوماتیک سیو میشه..

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

تا اونجایی که من دقت کردم اون حالت ایزی همیشه اون دوربین کنار تصویر هست و یه علامت بی نهایت هم کنارشه ... درسته ؟

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

تا اونجایی که من دقت کردم اون حالت ایزی همیشه اون دوربین کنار تصویر هست و یه علامت بی نهایت هم کنارشه ... درسته ؟
    اون checkpoint هست که بینهایت هست..ولی شکل همون هندی کم وقتی تا یه جایی بازی رو رد می کنی چند ثانیه گوشه تصویر میاد..یعنی سیو شد.

پروفشنال satrianism's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نجف آباد

پيش فرض

ارز ش خرید داره یا نه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خیلی بازی خوبی ... خیلی ... من که این بازی رو با 3 فریم در ثانیه دارم بازی میکنم ... خیلی خوبه بازیش ...

9. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خیلی بازی خوبی ... خیلی ... من که این بازی رو با 3 فریم در ثانیه دارم بازی میکنم ... خیلی خوبه بازیش ...
    حوصله سر بره
    نه شوخی کردم
    باز باحالیه ولی باید بیشتر رو گرافیکش کار میکردن

11. این کاربر از ye adam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

ولی به نظر من گرافیک بالایی داره .. هرچند که من دارم با 800 در 600 و low حدود 5 فریم در ثانیه و خیلی خوب میشه 12 فریم بازی میکنم ... نمیدونم چرا اینقدر گیر میکنه من گرافیکم جی تی 540 ام و سی پی 2630 دارم بازی های دیگه اصلا گیر نمیکنه حتی دیتیل بالا . اینم چون سبک متفاوتی تو ادم کشتن داره خوشم اومد ازش .. کاشکی گیر نمیکرد ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •