سلام دوســت عزیز گوشی شما جاوا هستش و باید بدین بیرون براتون با دستگاه باکس مشکلتون رو حـل کنن
موفق باشید!
سلام دوســت عزیز گوشی شما جاوا هستش و باید بدین بیرون براتون با دستگاه باکس مشکلتون رو حـل کنن
موفق باشید!
سلام خدمت برو بچ گل
رمز گوشیم گم شده البته طوری هست که اگر کد رو وارد کنم میگه خطای بعد دوباره نمیاد و وارد میشه کد 2 سوال داشتم
1-چجوری رمز رو پیدا کنم یک سایتی بود ولی واسه من بازش نمی کرد اگر دوستان کسی امتحان کنه ممنون میشم
آدرس سایت:مد گوشی:nokia 5800 xpress music v51کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-چجوری صفحه lock code رو بر گردونم به اولش
Last edited by hossenbor; 16-11-2010 at 21:47.
راستی اینم فایل nss ما ازش چیزی سر در نیا وردیم
بچه ها مدل گوشی شوننو اعلام کنند تا ببینیم رو چه مدلایی جوابگو نیست
اینم لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز بدید بیرون براتون با دستگاه باکس دو دقیقه ای رمز رو باز میکنن !
هزینه اش هم فکر کنم 3 تومــن باشه ولی اینجوری دردسر داره و ...
موفق باشید!
سلام
گوشیمو NSS نمیشناسه اما PC suite شناخته (Nokia5530,VIVAZ)
NSS V 1.0.38.15 رو نصب کردم بازم نمیشناسه
خیلی ضروریه چیکارش کنم[COLOR="Silver"]
Last edited by willhunting; 20-11-2010 at 16:16.
دوستان گوشی من نوکیا 3120 کلاسیک هست قفل شده
بلوتوثش روشنه ولی صفحه کلید قفل و کد حفاظتی میخاد کمک کنید
سلام اینکارو کنید ببینید میشناســـه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام . باید بدی بیرون برات ریسـت کنن
موفق باشید!
سلام
بچه ها یکی از رفیقام lock code گمشیشو گم کرده الانم گوشیش خاموش فکر نکنم بتونه با برنامه NSS گیر بیاره میتونین منو راهنمایی کنین
اگه بتونین منو راهنمایی کنین خوشحال میشم
سلام دوســت عزیز اگه برنامه مورد نظـر گوشی دوستتون رو ساپورت کنــه چرا نتونـــه پسورد رو پیدا کنـــه ؟
اگه میدونید برنامه ساپورت نمیکنه باید بدین بیرون براتون با دستگاه باکس ریست پسورد کنن
موفق باشید!
من نوكيا ان 8 دارم و lock code رو عوض كردم هرچي ميزنم قبول نميكنه چون من هميشه يه كد رو ميزنم كه حفظ هستم ولي نميدونم چرا قبول نميكنه. الان بايد چيكار كنم؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)