پوریا جدی میگی ؟؟؟؟
هیچ کس به اندازه این یارو چرت و پرت نمینویسه !!!
پوریا جدی میگی ؟؟؟؟
هیچ کس به اندازه این یارو چرت و پرت نمینویسه !!!
سعید جان منظورم اینه که نقد هاش رو بر اساس منافع شرکتهای مافیایی داخل نمینویسه! تو ماشینهای وارداتی هم که به نظر من کارش درسته و به برند خاصی علاقه نداره!
در کل مجله ماشین کلا چرته!
به نظز شما این ماه مجله ماشین چه طور بود بازم افت داشت یا نه
درسته که مجله ماشین یه عالمه مشکل داره و نویسنده هاش هم اکثرا... .اما در بین مجله های ایران بهترینه و رغیب نداره.قبول دارین؟؟
مثل عصر نوین و اینجور مزخرفات نیست که حجم موتور پورشه 911 رو 1300 سی سی بنویسه!!
شما با ایشون ملاقات داشتین؟ من چند روز پیش ایشون رو به همراه فرهاد کاشانی در یزد ملاقات کردم...
جفتشون بسیار جنتلمن و خوش برخورد بودن...
به خصوص مهندس فرهاد کاشانی که همش شوخی میکرد باهام...!
همونطور که میدونین فرهاد کاشانی مدیرعامل شرکت اریا دیزل هست که برای افتتاح نمایندگی شرکتشون چند روز پیش به چند شهر از جمله بندرعباس و یزد رفتن!
جالبه که با همون ماشین های l90 که چندی پیش ازمایششون کرده بودن اومده بودن!
این هم سایت شرکتشون و البته قسمت معرفی مهندس کاشانی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طراحی سایتشان تمام فلش اما بسیار بسیار هوشمندانه و دقیق و نیز کاملاً سازگار با خطوط کم سرعت ایران طراحی شده.یک انسان دقیق مثل فرهاد کاشانی از مقاله نویسی تا جفت کردن کفش هایش همه را هوشمندانه و به بهترین صورتی که امکان دارد انجام میدهد تا هیچکس نتواند کوچکترین ایرادی بگیرد.به تمام معنی کلمه Perfect است.صد حیف که خودروسازان ایرانی از وجود نازنین این افراد هیچ بهره ای نمیبرند و نتیجه اش شده این وضعی که دارند و خواهند داشت
من یادم رفته بگیرم
باید بیفتم تو شهر ببینم کدوم دکه مونده براش . هر جا میرم میگه تموم شده . آرشیوم ناقص میشه
حوصله هم ندارم بگم بفرستن
کسی پیدا نمیشه شماره هاشو اسکن کنه واسه بقیه بزار تو نت؟
مطمئناً کار جالبی میشه
میشه یه جیزی مثل این ماهنامه های شوت و بوم
من از این به بعدشو میتونم اسکن کنم
ولی حق کپی رایت چی؟؟؟
شماره جدید مجله ماشین منتشر شد!
امیر این G37 رو تو ایران آزمایش کرده؟فکر کنم مال این پسره اس که تو اقدسیه ول میچرخه!یه بار یه درگ باهاش انداختم نمیدونم خودش راه نیومد یا ماشینش!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)