سلام
من از مسافرت برگشتم
بازم ببخشيد كه نگفتم دارم به مسافرت مي رم
ببخشيد دير جواب دادمدوستان سلام.سال نو مبارک.من از کامپولوتر زیاد سرم نمیشه یعنی به طور تجربی یه چیزایی از دوستان یاد گرفتم.ولی زبانم خیلی خوبه و میتونم در این زمینه کمکتون کنم...
اگر هنوز مايل هستي بگو تا برات مقاله ارسال كنم
ممنون
همون طور كه مي دوني وقتي سيسم رو روشن مي كنم در مد واقعي هستش (16 بيتي) . در مد واقعي حداكثر به يك مگابايت از حافظه دسترسي داريم و اون يك مگابايت هم مقداريش براي بردار وقفه ها و توابعشون و مقداري هم براي دستگاه هاي ورودي خروجي و كارهاي ديگه كنار گذاشته شده و ما در عمل چيزي هول وحوش 600-700 كيلو بايت در اختيار داريم مي بينيد كه اين مقدار خيلي كمه براي مثال كرنل لينوكس براي بار گذاري در حافظه 10 مگابايت فضا مي خواد !! براي كرنل ما هم اين مقدار كمه چه برسه بخوايم به غير از كرنل برنامه هاي ديگه اي هم اجرا كنيم !! البته تا زماني كه داريم كرنل هاي آموزشي مي نويسيم اين مقدار كافي هست اما براي يك كرنل واقعي خيلي كمه براي همين ما در اول در بوت لودر به حالت محافظت شده مي رويم و دسترسي به تمام حافظه رو فعال مي كنيم (4 گيگابايت) حالا حجم كرنل مون هر چقدر كه باشه ميشه به راحتي درون حافظه قرارش دادسلام لاو البته ميشه حالت محافظت شده رو تو بوت لودر پياده كرد ولي هم كد حجيم ميشه و هم كار خيلي سخت
يه مثال:
تا حال به بوت لودر خود مايكروسافت توجه كردي هم ميتوني داس رو توش انتخاب كني هم ويندوز ايكس پي و هم 98 و يا هر محصولي از خود بيلي جون!!! به اين توجه كردي كه ويندوز تو حلقه 3 بالا مياد ولي داس تو حلقه اگه اشتب نكنم 1 پس ما ميتونيم اين امر خطير رو بعهده هسته بگذاريم !!!
هر چند ما هنوز با مد محفظت شده كاري نداريم و فعلا براي مد واقعي كرنل مي نويسم ولي انشالا تا چند ماه ديگه هم برنامه نويسي براي مد محافظت شده رو شروع مي كنيم
با اينكه دير شد بازم ممنونچشم اینم یکی دیگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بچه ها . من اینو اسکن کردم . اگه مشکل دارین بگین تا همشو تایپ کنم
مستر جان همون طور كه يك بارديگه هم گفتم بهتر هست مقالات به صورت اسناد ورد (WORD) باشه كه بشه براحتي بشه ويرايشش كرد و به صورت (PDF) در بياوريمش
اگر برات زحمتي نيست يكبار ديگه هر دو قسمت رو مطالعه و مرتبشون كن كه هم پيوستگي دو قسمت حفظ بشه هم به صورت فايل ورد در بياورش ممنون
ممنون
_Love_Coder_