30 : 20 داره در مورد فحاشي لالي ها حرف ميزنه
برد تیم استقلال
برد تیم پرسپولیس
تساویه دو تیم
30 : 20 داره در مورد فحاشي لالي ها حرف ميزنه
همین الان شبکه یک حاشیه های بازی رانشان دادوباقاطعیت مصطفوی گفت حواله های 206 آماده است حتی هدایتی درروزنامه ها باقاطعیت گفت اگرببریم دررختکن حواله هارابهتون میدیم ومدیرعامل استقلال درهمین برنامه گفت که جایزه خاصی برای بردن نذاشتیم
خوب آره ديگه اين هم يه نوع کلاه گذاري رو سر بازيکنه : پولي رو که از اسپانسر گرفته برا بازيکن که نبايد خرج کرد
من نمی دونم شما ها چرا تهاجمی با آدم برخورد می کنید
من اصلا قصد دروغ گفتن نداشتم و ندارم ببین این پست رو قبل از بازی خودم گذاشتم
این آدرسشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست 7837 الان آدرس سایت رو پیدا نمی کنم.
اینم برای 100 میلیون: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگر سایتا دروغ گقتن به من ربطی نداره من نقل قول کردم
اولا که من خوشبختانه پسر نیستمپسرم حوصله کل کل کردن باتو ندارم اما وقتی منبع موثق ندارید اینجا کل کل نکنیدلطفا.من موندم این گونه حرفهاراچطوری اجازه میدند بزنید .کل تلویزیون و رادیوو روزنامه ها حرفشو زدند اینجاهمینجوری روهواتکذیب میکنید بعداتهام هم میزنید ووقیحانه ترهم میاید به دیگران انگ بی اطلاعی می زنید .یعنی کسی اینجانیست باشمابرخوردکنه من واقعامتاسفم
دوما که دارم واست دنباله منبعه خبر میگردم به زودی میزارم واست
کاملا تایید میشهحوصله : ؟؟
انگ : به واقعيت تازگيا ميگن انگ ؟؟؟
هر قسمت دیگه از حرفام که مدرک می خواد بگین بذارم![]()
جواب شما رو هم فکر کنم دادم.
فاطمه جون بابت منابع ممنون کاره منو راحت کردیمن نمی دونم شما ها چرا تهاجمی با آدم برخورد می کنید
من اصلا قصد دروغ گفتن نداشتم و ندارم ببین این پست رو قبل از بازی خودم گذاشتم
این آدرسشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست 7837 الان آدرس سایت رو پیدا نمی کنم.
اینم برای 100 میلیون: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگر سایتا دروغ گقتن به من ربطی نداره من نقل قول کردم
علي كريمي هافبك تيم پرسپوليس تهران به عنوان بازيكن اخلاق هفته نهم مسابقههاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي ايران انتخاب شد. به گزارش ايرنا به نقل از روابط عمومي فدراسيون فوتبال، سازمان ليگ برتر اين فدراسيون عصر شنبه اسامي برترينهاي اخلاق هفته نهم مسابقههاي فوتبال ليگ برتر و شهرآورد شصت و پنجم پايتخت را اعلام كرد كه علي كريمي به عنوان بازيكن اخلاق هفته انتخاب شد.
همچنين خسرو حيدري از تيم استقلال و عليرضا محمد از تيم پرسپوليس به عنوان بازيكنان اخلاق ديدار روز جمعه دو تيم معرفي شدند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)