فعلا 80 دلار بیشتر نمی تونیم تو بانک برای خودمون بگذلریم.
بقیه رو بهتره برای پیشرفت شهر تو خزانه شهر برای ساخت و ساز بذاریم.
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
فعلا 80 دلار بیشتر نمی تونیم تو بانک برای خودمون بگذلریم.
بقیه رو بهتره برای پیشرفت شهر تو خزانه شهر برای ساخت و ساز بذاریم.
فکر نمی کنم Point ها قابل خرید و فروش باشه.
برید جای دیگه مثل "برداشت تنباکو" کار کنید تا اپگرید بشید.
آقا من دوباره 30 دقیقه دیگه تنباکو جمع کردم ولی اون قسمتی که برای لول آپ لازمه هیچ تغییری نکرد هیشکی دیگه هم نیست
ازش Q بگیرم خود ماموریت هم باید لول 2 کنم تا کامل بشه حالا بگین چیکار کنم؟
Target: Reach level 2.
Hint: Work until you've reached level two. When you look at your yellow Experience meter you can see how far you are away from advancing to the next level. Every time you reach a new level you get three skill points and one attribute point. With the attribute points you can train five related skills at once. By adding a point to strength you would raise Construction, Vigor, Toughness, Stamina and Health points by one point each. The skill points you can use to raise one specific skill. Each skill is needed for different things. Right now you can't make any mayor mistakes.
Requires:
Reached level 2
گذاشتم کا کنه ببینم چی میشه
مرسی از کمکت
میدونی چطوری میشه پریموم گرفت ؟
تا حالا از اینترنت خرید کردی ؟
متاسفانه آپگرید کردنresidence سختی زیادی داره ولازمش اینه که لولم 2 تا دیگه زیاد بشه پس فعلا هتل رو میسازیم و با کار کردن لولمو زیاد می کنم تا بتونم آپگرید کنم .پس صبور باشید....من تمام پولمو خرج کردم برای شهر وباید کار کنم.....نفر آخر Behzad .
پرمیوم فکر میکنم بچه هایی که تو تریبال وارز میگیرن اینجا هم همونجوری باشه.با پی پال...شرکتشون یکیه دیگه
میلاد چقدر پول لازمه واسه هتل؟
آقا کسی مشکل ما رو نمیگه چیه؟ الان Experience من نوشته 8/14 بالا هم نمیره کار کردم تغییری نکرد 2 پوینت داشتم خرج Skill
کردم تغییر نکرد یه نفر بگه این مشکل من چیه!
به به مریخی الان خوندم
کجا بودی
مثل اینکه پی پال رو تحریم هست
خیلی چیزای خوبی هم واسه پریموم گذاشته ...
خواهش می کنم.
به احتمال زیاد اونا از حساب Paypal استفاده می کنن.اکثر سایت های گیم از Paypal استفاده می کنن.
پس اگه Paypal داشته باشید به راحتی می تونید یکی از 4 حالت پریمیوم رو خریداری کنید.
سوالی بود در خدمتم.
اینو فکر کنم یه نفر تو quests میده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)