تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 295 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

من تو شهرستان هستم و قفط ميتونم اون برندها رو تهيه كنم.

اگه از بين اونا يه مدل خوب به من پيشنهاد كنيد ممنون ميشم.

ميشه از اون دو مدل philips عكس بزاري ببينم.
    تو گوگل یک سرچ کنی عکسهاش فراونه...
    سامسونگ 8800 خوبه ...
    سونی هم خوبه ... باید امکاناتی رو هم که داره ملاک قرار بدی صرفا نام برند ملاک نیست ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه bijan.sh.ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من می خواستم دی وی دی پلیر فیلیپس مدل
    ( DVP-5965 ) را بخرم و حالا چند سوال داشتم البته عذر می خوام که دوباره این سوال ها رو تکرار میکنم ولی می خواستم مطمئن بشم
    1) حتما زیر نویس فارسی با فرمت های
    srt و sub/idx را پخش کند بدون ایراد. آخه یکی از دوستان گفته بود که زیر نویس فارسی فیلم دایویکس ها رو میندازه بیرون از صفحه ی تلوزیون و فقط بالای نوشته ها پیداس؟ ) آیا در این مدل این ایراد بر طرف شده .
    2) فیلم های
    divx رو پخش کند البته این دی وی دی هایی که من دارم با دابلی رایت شده اند و تو کامپیوتر نشون نمی ده ولی دوستم رفته بود گذاشته بود تو دی وی دی پلیر ال جی کامل بدون ایراد نشون داد و حالا آیا لنز دستگاه دی وی دی پلیر فیلیپس قوی هست که بتونه این گونه دی وی دی ها رو نشون بده .
    3) از لحاظ طول عمر چه طوریه ،
    دی وی دی پلیر فیلیپس آیا می شه تا 2 الی 3 سال با رعایت نکات ایمنی ازش انتظار داشت کار کنه .
    حالا می خواستم بدونم که قیمتش چند و کجا باید بگیرم ( تهران می تونم خرید کنم) .
    با تشکر
    Last edited by bijan.sh.ka; 27-03-2009 at 05:05. دليل: .

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام
    من می خواستم دی وی دی پلیر فیلیپس مدل
    ( dvp-5965 ) را بخرم و حالا چند سوال داشتم البته عذر می خوام که دوباره این سوال ها رو تکرار میکنم ولی می خواستم مطمئن بشم
    1) حتما زیر نویس فارسی با فرمت های
    srt و sub/idx را پخش کند بدون ایراد. آخه یکی از دوستان گفته بود که زیر نویس فارسی فیلم دایویکس ها رو میندازه بیرون از صفحه ی تلوزیون و فقط بالای نوشته ها پیداس؟ ) آیا در این مدل این ایراد بر طرف شده .
    2) فیلم های
    divx رو پخش کند البته این دی وی دی هایی که من دارم با دابلی رایت شده اند و تو کامپیوتر نشون نمی ده ولی دوستم رفته بود گذاشته بود تو دی وی دی پلیر ال جی کامل بدون ایراد نشون داد و حالا آیا لنز دستگاه دی وی دی پلیر فیلیپس قوی هست که بتونه این گونه دی وی دی ها رو نشون بده .
    3) از لحاظ طول عمر چه طوریه ،
    دی وی دی پلیر فیلیپس آیا می شه تا 2 الی 3 سال با رعایت نکات ایمنی ازش انتظار داشت کار کنه .
    حالا می خواستم بدونم که قیمتش چند و کجا باید بگیرم ( تهران می تونم خرید کنم) .
    با تشکر
    1) خیر ، vp برای هر دستگاه فرق میکنه و برای اینکه زیرنویس از زیرصفحه خارج نشه برای فیلیپسها باید vp رو روی 400 الی 450 تنظیم کنید وگرنه زیرنویس یا وسط صفحه خواهد بود و یا از زیر خارج میشه ...
    2) اگر الجی نشون میده مطمئن باشید فیلیپس هم نشون میده!
    3)بله کیفیتش از محصولات چینی بالاتر هست چون ساخت چین نیستش ...
    4) تهران پاساژ شرکا نمایندگی فیلیپس و 5986 حدود 110 تومن و 5996 حدود 120 تومن هست ...

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام.
    ميخواستم بپرسم اگر دستگاه dvd player با گارانتي بگيرم بهتره يا بدون گارانتي چون بدون گارانتي قيمتش ارزون تره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام.
    ميخواستم بپرسم اگر دستگاه dvd player با گارانتي بگيرم بهتره يا بدون گارانتي چون بدون گارانتي قيمتش ارزون تره؟
    بدون گارانتی مگه چقدر ارزونتره؟ معمولا همون شرکتی که دستگاه رو وارد میکنه گارانتی هم میکنه ...مگر اینکه دستگاه قاچاق وارد شده باشه ...

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

اگه بتونم philips يا pioneer رو بدون گارانتي پيدا كنم فردا كه واسه خراب شدن اذيت نميشم چون گفتم كه اينجا نمايندگي ندارن

كلا چند سال بدون دردسر ميتونم باهاشون كار كنم.
    با تشكر.

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مدل dvd playerی که رو 32A650 داده میشه چیه؟

داره خودمونی میشه hasanpsk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کویر

پيش فرض

باسلام dvd فیلیپس hd ساپورت 90تومان چطوره؟
    Last edited by hasanpsk; 21-08-2009 at 19:04.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوستان ، یه دی وی دی پلیر می خواستم که اولا فرمت های متداول رو پخش کنه (یعنی روی این موضوع خیلی حساس نیستم) و اینکه راحت و بدون درد سر ، دی وی دی احیانا خش دار رو بخونه (این مهمه)
    و سوال دومم اینکه از این مدل ها که هارد دیسک داره و از tv ضبط می کنه چی ؟ خوب هستند ؟ چیزی سراغ دارین ؟ ممنون میشم کمک کنین.

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام دوستان ، یه دی وی دی پلیر می خواستم که اولا فرمت های متداول رو پخش کنه (یعنی روی این موضوع خیلی حساس نیستم) و اینکه راحت و بدون درد سر ، دی وی دی احیانا خش دار رو بخونه (این مهمه)
    و سوال دومم اینکه از این مدل ها که هارد دیسک داره و از tv ضبط می کنه چی ؟ خوب هستند ؟ چیزی سراغ دارین ؟ ممنون میشم کمک کنین.
    بهترین pioneer410k است که در بازار موجود هست و اگر فیلیپس 5996 گیر بیاری بهتره...
    سراغ برندهای دیگه هم نرو.من pioneer410k گرفتم کاملا راضیم و با زیرنویس ها هم مشکل نداره و حتی قابلیت تعویض رنگ و اندازه و تغیر زمان زیرنویس رو هم داره.

11. 3 کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •