من خودم i8510 دارم
اونجا جواب امضای دوستمون آرش خان رو دادم
من خودم i8510 دارم
اونجا جواب امضای دوستمون آرش خان رو دادم
[quote=gmt325gh;3533311]منظورت رو درست متوجه نشدم ،
ورژن فیرمویرش اینه : m8800xxhk5
منظورم اینه که آپدیت شده یا نشده؟؟ چون اگه آپدیت شده باشه کیفیت عکسش خیلی بهتر باید باشه
چند تا عکس با اندازه واقعی آپلود کن تا ببینیم چطوره کیفییتش![]()
منظورم اینه که آپدیت شده یا نشده؟؟ چون اگه آپدیت شده باشه کیفیت عکسش خیلی بهتر باید باشه
چند تا عکس با اندازه واقعی آپلود کن تا ببینیم چطوره کیفییتش![]()
من خريدم و ازش راضيم
تنها نقطه ظعفش باطري كم دوامشه كه اونم فكر مي كنم به خاطر دست بردن فروشنده هاي محترم باشه كه باطريش رو عوض ميكنن و با فروش اون تفاوت قيمت و افت قيمتش رو جبران ميكنن.
البته اين حرف عقيده شخصي بنده است و صحت و سقمش هم صد در صد نيست. دارم بيشتر تحقيق ميكنم.
به هر حال با خريد اين گوشي ديگه فكر تعويض و خريد گوشي ديگه از سرم پريد .
فكر كنم 4 سالي نگهش دارم.
مبارکه....
لطف کن چندتا عکس با دوربینش بگیر بزار اینجا![]()
کیفیت فیلم دیدن با هاش چه جورییه؟؟؟با اون صفحه نمایش توپ فکر کنم عالی باشه............
راستی دوستان کسی میتونه در مورد کیفیت فیلمبرداری wvga یه توضیحی بده از vgaبهتره کیفیتش یا کمتره ؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایین..
سلام
احمد جان wvga از vga بهتره
البته توی گوشی ها رنوار با اینکه vga هستش از پیکسون بهتره البته نه اونقدر بعد از رنوار هم پیکسون بهترین فیلمبرداریو داره
البته فعلا
بازم میگم اختلاف فیلمش با رنوار خیلی کمه تقریبا در یه سطحند عالییند
Wvga به رزولوشن 480*720 گفته میشه و vga به رزولوشن 480*640
البته نسبت ابعاد در پیکسون بدین خاطر بهتر از گوشی ای مثل رنوار هستش اما w مخففه واید هستش و این هم بدین خاطره که ال سی دی پیکسون خودش وایده و بایستی هم به صورت wvga فیلم بگیره...
apooshتو که خودت تو سامسونگ کار میکنی میفیت فیلمبرداری پیکسون چه جوریاست به ان95 میرسه ؟؟؟؟یا بهتره یا کمتر؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)