تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 79 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 785

نام تاپيک: {{تعمیرگاه مجازی گوشیهای نوکیا}}

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یه چیزی. می شه بهم بگی موقع حرف زدن هم ری استارت می شه یا نه؟ فقط حرف زدن و نه کار دیگه ای. و درضمن. خودت می تونی با گوشیت شماره بگیری؟ یا اینکه ری استارت می شه؟
    موقع حرف زدن که ریست نمیشه ، ولی اگه بخوای کار دیگه ای بکنی ریست میشه...
    خیر . شماره هم نمیشه گرفت.
    الان فقط میتونم تماس پاسخ بدم.
    .
    .
    .
    موفق باشید
    یا علی

2. این کاربر از Ardalan-Xenon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamsah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

گوشی من 6220 کلاسیک هستش.یک خط سیاه افتاده رو LCD گوشی.اولش کم بود بعد زیاد شد. چه کارکنم؟

4. این کاربر از hamsah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

14 پاسخ ها:

موقع حرف زدن که ریست نمیشه ، ولی اگه بخوای کار دیگه ای بکنی ریست میشه...
    خیر . شماره هم نمیشه گرفت.
    الان فقط میتونم تماس پاسخ بدم.
    .
    .
    .
    موفق باشید
    یا علی
    سلام.
    والا... اگه گوشیت می تونست شماره بگیره و فقط هنگامی که می رفتی توی منو ری استارت می شد، می گفتم تخته مادر گوشیت مشکل داره؛ اما تو می گی شماره هم نمی شه گرفت. پس به احتمال 90% گوشیت نیاز به فلش داره.
    اگر گوشیت گارانتی داره، ببرش گارانتی مفتی برات فلش می کنن (حتی اگه گارنتیت هم تموم شده باشه، می بایست رایگان انجام بدن - حداقل برای گارانتی اتصالات که اینجوری بود). در غیر این صورت بده یه جای مطمئن برات فلشش کنن.

گوشی من 6220 کلاسیک هستش.یک خط سیاه افتاده رو LCD گوشی.اولش کم بود بعد زیاد شد. چه کارکنم؟
    دوست گلم. یکی دیگر از دوستان در چند صفحه پیش با مشکل شما مواجه بود. با این تفاوت که به جای خط مشکی، خط سبز رنگ افتاده بود. به احتمال قوی صفحه نمایش شما در آستانه سوختن هست.
    شما گوشیت رو ببر گارانتی. احتمالا بخاطر غیر عمدی بودن مشکل صفحه نمایش، تعویض اون رو به عهده بگیرن. در غیر این صورت می بایست برای صفحه نمایش اصل 70 هزار تومان و برای صفحه نمایش قلابی، با کیفیتی بی نهایت مزخرف 40 هزار تومان بدی. اگر تصمیم گرفتی از اصل بهره بگیری، بهتره بدی خود شرکت گارانتی برات تعویض کنه. چون لوازم اصل بکار می بره.

انشالله مشکلتون حل بشه
    Last edited by DariushGreat; 16-05-2009 at 21:15.

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام ...
    گوشی من N72 هستش ، قبلا" که تو پوشه ی Sound رم آهنگ می ریختم می تونستم از قسمت Tracks یا میانبری که رو گوشی گذاشتن آهنگ انتخاب کنم اما جالا هر چی آهنگ می ریزم نمی یاد و فقط اون قسمته آیکون Download می یاد و مجبور شدم تو یه پوشه ی دیگه آهنگ ها رو کپی کنم و بدی این کار هم اینه که واسه عوض کردن آهنگ باید کلید back رو زد ...
    حالا من چی کار کنم دوباره بتونم از اون کلید میانبر موزیک ها استفاده کنم ...

تو قسمت عکس هم همین طوره یعنی نمی شه عکس ها رو مرور کرد ...

با تشکر ...
    Last edited by iammahdi; 22-05-2009 at 18:23.

7. این کاربر از iammahdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام

گوشیم تازه متوجه شدم که ویبرش کار نمی کنه به نظر شما علت چی میتونه باشه

ان 73 موزیک

ممنون

9. این کاربر از majid_n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

ان 73 موزیک

ممنون
    تو تنظیمات پروفایل رو نگاه کردی؟ ویبره آن هست؟

11. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1 پاسخ

با سلام ...
    گوشی من N72 هستش ، قبلا" که تو پوشه ی Sound رم آهنگ می ریختم می تونستم از قسمت Tracks یا میانبری که رو گوشی گذاشتن آهنگ انتخاب کنم اما جالا هر چی آهنگ می ریزم نمی یاد و فقط اون قسمته آیکون Download می یاد و مجبور شدم تو یه پوشه ی دیگه آهنگ ها رو کپی کنم و بدی این کار هم اینه که واسه عوض کردن آهنگ باید کلید back رو زد ...
    حالا من چی کار کنم دوباره بتونم از اون کلید میانبر موزیک ها استفاده کنم ...

تو قسمت عکس هم همین طوره یعنی نمی شه عکس ها رو مرور کرد ...

با تشکر ...
    امیدوارم مشکلت رو درست فهمیده باشم... شما وقتی پرونده ای ( حالا چه عکس و یا کلیپ و یا آهنگ ) رو توی یکی از پوشه های پیشفرض رم گوشی مانند Images و یا Sounds میریزی، توی گالری میانبر نمایش فایل ها نشون داده نمی شه...
    اگه مشکل فقط همین باشه، از کانتکت هات یه بک آپ توی مموری کارتت بگیر، مسیج هاتو به گوشیت منتقل کن ( اگه تاکنون پیام هات در phone memory ذخیره می شدن، با تغییر محل ذخیره همشون به طور خودکار به مموری کارت منتقل می شن؛ برای این کار نشونی روبرو رو برو: Messages >>> Options >>> Settings >>> Other >>> Memory in Use همین ) ، هرچی توی فون مموریت داری بریز توی مموری کارتت و دست آخر با کد زیر گوشیت رو مستر ریست کن:
    #7370#* >>> ( دستورش به ترتیب می شه : ستاره + مربع + 7370 + مربع )

پس ازین کار ازتون لاک کد می خواد که به طور پیشفرض 12345 هست. پس از اون گوشیت به تنظیمات اولیه برمی گرده و دوباره بایستی از نو پیکر بندی بشه...

سلام

ان 73 موزیک

ممنون
    تو تنظیمات پروفایل رو نگاه کردی؟ ویبره آن هست؟
    طبق گفته دوست گلم مهدی جون عمل کن. توی پروفایل ها، Options رو بزن و به Personalize برو. در اونجا می تونی ویبره رو روشن کنی. اگر هم که روشنه ولی کار نمی کنه، به احتمال قوی ویبره گوشیت سوخته که باید عوض بشه.

انشالله مشکل جفتتون حل بشه بای تا 12 تیر!!!

13. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

امیدوارم مشکلت رو درست فهمیده باشم... شما وقتی پرونده ای ( حالا چه عکس و یا کلیپ و یا آهنگ ) رو توی یکی از پوشه های پیشفرض رم گوشی مانند Images و یا Sounds میریزی، توی گالری میانبر نمایش فایل ها نشون داده نمی شه...
    اگه مشکل فقط همین باشه، از کانتکت هات یه بک آپ توی مموری کارتت بگیر، مسیج هاتو به گوشیت منتقل کن ( اگه تاکنون پیام هات در phone memory ذخیره می شدن، با تغییر محل ذخیره همشون به طور خودکار به مموری کارت منتقل می شن؛ برای این کار نشونی روبرو رو برو: Messages >>> Options >>> Settings >>> Other >>> Memory in Use همین ) ، هرچی توی فون مموریت داری بریز توی مموری کارتت و دست آخر با کد زیر گوشیت رو مستر ریست کن:

پس ازین کار ازتون لاک کد می خواد که به طور پیشفرض 12345 هست. پس از اون گوشیت به تنظیمات اولیه برمی گرده و دوباره بایستی از نو پیکر بندی بشه...

طبق گفته دوست گلم مهدی جون عمل کن. توی پروفایل ها، Options رو بزن و به Personalize برو. در اونجا می تونی ویبره رو روشن کنی. اگر هم که روشنه ولی کار نمی کنه، به احتمال قوی ویبره گوشیت سوخته که باید عوض بشه.

انشالله مشکل جفتتون حل بشه بای تا 12 تیر!!!
    سلام
    تو تنظیمات هم چک شده ولی کار نمیکنه . اگر سوخته باشه چقدر هزینه داره

ممنون از کمکتون

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

لاک کد 12345 کار نمی کنه... چی به جاش وارد کنم ...

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

لاک کد 12345 کار نمی کنه... چی به جاش وارد کنم ...
    آموزش پیدا کردن Lock Code گوشی های نوکیا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    تو تنظیمات هم چک شده ولی کار نمیکنه . اگر سوخته باشه چقدر هزینه داره

ممنون از کمکتون
    ویبره یه آرمیچر کوچولوئه که سرش لنگی داره و باعث لرزش گوشی میشه نکنم قیمتی نداره. تعویضشم فکر نکنم 4 الی 5 تومن بیشتر بگیرن چون ان73 راحت باز میشه.

17. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •