ولی من فکر نکنم N-Gage بازی ای تحت شتاب سنج منتشر کنه اگه می خواست این کارو بکنه تا الانا میکرد.........
ولی به امید روزی که داخل My Games هم وان رو داشته باشیم هم FireMint.
ولی من فکر نکنم N-Gage بازی ای تحت شتاب سنج منتشر کنه اگه می خواست این کارو بکنه تا الانا میکرد.........
ولی به امید روزی که داخل My Games هم وان رو داشته باشیم هم FireMint.
قابليتشو كه داره، ديگه حالا بسازه نسازه خودداند...
بازي خوب كه زياده...تام رايدر...سايلنت هيل (اگه ساخته بشه...) اويل...نيد فور اسپيد...متال گير..
بعد یه سوال دیگه:
N-Gage 2 چند وقته داره فعالیت می کنه؟
منظورم N-Gage نبود، N-Gage 2؟
من فکر نمیکنم بازی با شتاب سنج بزنن،چون بجز تعداد کمی(95،82،96،...) خیلی ها هستن که شتابسنج ندارن(73،81،78،...) مگه اینکه مثل دوربین توی Dirk Dagger باشه و بشه بدونش هم بازی کرد...![]()
FireMint's Real Racing چه جور بازیی هست و موضوعش چیه؟ یه کم توضیح در موردش بدید ممنون میشم.
مگه 81 چیپ گرافیکی داره؟نه به اين ربطي نداره...من كليپ نسخه فول رو رو N81 ديدم...همينطوريه...100000000000% يه نسخه ديگه از بازي هم وجود داره...![]()
تو نمايشگاه بازي ها معرفي شد...ابتداي 2008... بعد هم بازي هاش دونه دونه اومد...اين وان هم قرار بود 5-6 ماه پيش بياد...
ايراد نداره...عوضش 79و 82و 85 و 93 و 95 ها و 96 دارند...
موج اصلي گوشي هاي نوكيا 2009 ميان...![]()
ما (من و تو) که 82 و 95 داریم هم فرق میکنه برامون؟چطور؟آخه چه نسخه ی دیگه ای؟بازی های انگیج که ریجن ندارن.دوستم مثل این دیوونه ها از تو خود کلاینتش دانلود کرده،میتونم ازش بسوالم ببینیم فرقی داره یا نه؟آخه نمیشه که؟
ضمنا این اینقدرا هم فرق نداره ها؟البته بجز FrameRate...
ادیت،بعد از دیدن کامل کلیپ!
و عمق صحنه و نورپردازی و ...راست میگیا!البته اینم بگم که 93 از 95 و 82 خفن تره(چیپش).SPMark به 93 8800 میده،ولی 95 6700 و 82 6500 میارن...
نه ديگه...ميگم كه...چون رو 81 همينو ديدم اجرا ميشد واسه همين اين اون ورژني كه بايد و شايد نيست...
بله...فرق ميكنه...ديگه لبه ها و اجسام تو بازي و شخصيتها تيز تيز نميشن...(منظورمو فهميدي؟)
بازي Global Racing رو مگه نديدي؟ از Ps1 خيلي بهتر و نزديك Ps2 هست گرافيكش...چون از چيپ استفاده ميكنه...
================
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 5 (5 کاربران و 0 مهمان)
Legend, Arshia001, dr.vampire, MRTZ HSV, qo0oick
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)