سلام
دوستان لطف کنید جدیدترین درایور کارت گرافیک GEFORE 9500 GTرو برای ویندوز سون 32بیت برام بزارید ممنون میشم البته من گشتم اما دقیقا متوجه نشدم اگه لطف کنید لینک دانلود غیر از خود سایت نویدیا بدین تشکر میکنم
سلام
دوستان لطف کنید جدیدترین درایور کارت گرافیک GEFORE 9500 GTرو برای ویندوز سون 32بیت برام بزارید ممنون میشم البته من گشتم اما دقیقا متوجه نشدم اگه لطف کنید لینک دانلود غیر از خود سایت نویدیا بدین تشکر میکنم
NVIDIA GeForce 9600 Far Cry® 2
کاراییش نسبت به قیمتش چطوره؟
سایت nvidia.com چرا بالا نمیاد؟ چند ماهه؟
درایور 230Mرو می خوام.
بفرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه
كارت گرافيك من GeForce 7200 256mb هست و ويندوز كه عوض كردم ديگه رو سيستم نصب نمي شه و موقع نصب با اين پيغام خطا روبرو مي شم!
the nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware setuo will now exit
براي دانلود درايور جديد به سايت nvidia.com هم رفتم كه نمي دونم چرا براي من اين سايت باز نمي شه
هر كدوم از دوستان اگه درايور جديد اين كارت رو داره و يا مي دونه مشكل كجاست لطفا ما رو راهنمايي كنه.
و اين كه دليل غيرفعال شدن سايت nvidiaچيه؟!؟؟؟؟
:(
ويندوزم xp 32bit هست
لابد مارو تحریم کردن و ما هم اونها رو![]()
ببین تو این جا همیشه واسه دانلود هست. سری کرتت رو ببین چیه یا از دوستان سوال کن که اشتباه دانلود نکنی:
مطمئن نبودی مدل گرافیکت رو بگو بگم کدومه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
با توجه به ویندوزتون یکی از چهار گزینه ی اول رو انتخاب کنید که کارت 230 شما جزئش هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
260.89_desktop_win7_winvista_32bit_english_whql.ex e
سلام
اگر براتون مقدور درایور جدید nvidia رو بذارید
GeForce Forceware 260.89 Win 7 | Vista 64-bit
ممنون از جوابی که ندادید
اینم لینک دانلود خودم یافتم
سلام آقایون کارت گرافیک من 86000gt ازوقتی که ویندوز 7 نصب کردم گزینه ی hibernate در گزینه های shut down نیست آیا مشکل درایور؟اگر درایور مشکل داره یاهرچیزه دیگه ای لطف کنید راهنماییم کنید چکار کنم؟![]()
Last edited by sajadrahimi72; 26-10-2010 at 19:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)