تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 413 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 4122

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Symantec || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سپاسگذارم از پاسخ های بسیار کامل و خوبتون جناب *Batman* .

اگر براتون امکان داره در مورد Pulse Updates و Stream Defenition بیشتر توضیح بدید.

لطفا در این مورد هم منو راهنمایی کنید و نظرتون رو بفرمایید(با اینکه گفته بودید سلیقه ای هست ولی لطفا نظر تون رو بفرمایید) که برای کسی مثل من که تازه با این محصول میخواد کار کنه بهترین روش برای آپدیت استفاده از کدام روش هست (اتوماتیک آپدیت فعال ویا ...)

سپاس

سلام.
    خواهش میکنم.
    Stream Defenition ها برای اولین بار تو همین نسخه 2009 معرفی شدن.
    این سیاست جدید سیمانتک برای بروز رسانی سریع و کم حجم هستش.
    هنگامی که با اینترنت کار میکنیم، انواع ویروسها و بدافزارها تولید شده و درسطح وب رها میشن.
    Pulse Updates با حجم کم و سرعت بالا برای مقابله با این خطرات طراحی شدن.

معمولا اولین آپدیت حجم نسبتا زیادی داره.(بسته به زمان سپری شده از تاریخ انتشار آخرین ورژن محصول)
    بنابراین آپدیت اول برای همه آنتی ویروسها ضروریه.
    همونطور که گفتم در نسخه 2009 حجم آپدیتها کمتر شده بطوریکه میتونید آپدیت اتوماتیک را فعال کنید.
    من خودم آپدیت اتوماتیک را غیرفعال کردم.هر روز 3 تا 5 بار آپدیت میکنم.(من از NAV استفاده میکنم)
    بازم میگم این به سلیقه خودتون بستگی داره.اگر فقط از NIS استفاده می کنید و پشتوانه امنیتی دیگری ندارید شاید بهتر باشه آپدیت اتوماتیک را فعال کنید.
    یا اگر وقت نمیکنید هر روز حداقل یکبار آنتی ویروس را آپدیت کنید، بهتره آپدیت اتوماتیک را فعال کنید.
    به هر حال بهترین تصمیم را خودتون میتونید بگیرید.

موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام

جواب سوال قبلی منو که ندادید ولی مشکلم حل شد بی زحمت جواب این سوال را بدید

منNorton AntiVirus 2008
    دارم که کاملا آپدیت شده

میشه این فایلهایی که آپدیت کرده را درجایی ذخیره کرد که اگر احیانا ویندوز عوض کردیم مجددا احتیاج به چند ساعت آپدیت از طریق اینترنت نباشه و بعد از نصب دوباره فایلهای آپدیت را نصب کنیم

در آنتی ویروس های دیگه راهی هست ولی چون من دفعه اول با نورتون کار میکنم نمیدونم چه طوری هست

و سوال دوم این که چه طور بفهمیم تاریخ انقضا سریالی که باهاش رجیستر کردیم تا چه مدت هست ؟؟؟؟

ممنون به این دو سوال جواب بدید

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    در مورد سوال قبلیتون باید بگم منم زیاد به این مشکل برخوردم.یعنی گاهی اوقات آپدیتها نصب نمیشن یا ناقص نصب میشن.
    تنها راه حلش آپدیت مجدد هست.

در مورد برداشتن آپدیتها هم زیاد بحث شده.اگر صفحه 15 را مرور کنید به جواب می رسید.

یه کرک معتبر برای محصولات 2008 وجود داره که تو پست اول ضمیمه هست و به وسیله اون میتونید آنتی ویرس را تا 3 سال فعال کنید.
    موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

سلام . من یه سوال دارم . چطور میشه آپدیتهای nis 2009 رو نگه داشت که هر وقت ویندوزمیریزم مجبور نباشم 40 مگابایت دانلود کنم ؟

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

سلام به همگی. خسته نباشید.
    راهی داره که کاری بکنیم که با نصب نورتون 2009 عملکرد سیستم های مثلا پنتویم 3 زیاد پایین نیاد؟؟؟ منظورم دستکاری Preformance ویندوز نیست ها. تغییراتی از خود نورتون که سبک ترش کنه!!!
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام . من یه سوال دارم . چطور میشه آپدیتهای nis 2009 رو نگه داشت که هر وقت ویندوزمیریزم مجبور نباشم 40 مگابایت دانلود کنم ؟
    سلام.

صفحه 9 را ببینید .

سلام به همگی. خسته نباشید.
    راهی داره که کاری بکنیم که با نصب نورتون 2009 عملکرد سیستم های مثلا پنتویم 3 زیاد پایین نیاد؟؟؟ منظورم دستکاری Preformance ویندوز نیست ها. تغییراتی از خود نورتون که سبک ترش کنه!!!

اول از همه روی گزینه Norton Insight کلیک کنید تا فایلهای مطمئن علامتگذاری بشن.
    حالا درقسمت تنظیمات:
    Advanced Heuristic Protection را درحالت Automatic قرار بدید.(حالت پیش فرض)
    قسمت Scan Performance Profiles را درحالت High Trust قرار بدید.
    Early Load را Off کنید.(Caching حتما On باشه)
    درقسمت Miscellaneous Settings بهتره Main Window Transparency و CPU Usage Display را Off کنید.
    موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام لصف کنید در صورت امکان کرک نورتون360 ورژن3بتا رو بذاریدوایا نورتون2009 برای ویندوز7 کار می کنه ویا نه

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام لصف کنید در صورت امکان کرک نورتون360 ورژن3بتا رو بذاریدوایا نورتون2009 برای ویندوز7 کار می کنه ویا نه
    اگر كركي براي نسخه مدنظر شما منتشر بشه حتما معرفي خواهد شد.معمولا برنامه هايي كه در ويندوز ويستا نصب ميشوند در ويندوز 7 نيز قابل نصب ميباشند.مثلا نسخه 2009 كاسپر روي ويندوز 7 بدون مشكلي نصب و كار كرد(با وجوديكه كمپاني كاسپر در تلاش براي ارايه نسخه ويژه ويندوز 7 ميباشه).

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام این مشکل ربطی غلط وارد کردن سریال نامبر نداره برای من هم همین مشکل وجود داره وقتی دوره ازمایشی تمام می شه دیگه از ما نمی خواد فعالش کنیم بجای اون می خواد رینییو کنیم وکدی که کرک می ده رو قبول نمی کنه.تاکید می کنم زمانی که فرصت ازمایشی تموم می شه این اتفاق می افتد یعنی بجای درخواست فعاش کن درخواست renew میادو.....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

البته موضوع بالادرباره سوال ama-amer نوشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •