آقا این ارور برا چیه؟من آخرین ورژن رو نصب کردم.هر فایلی با هر فرمتی می خوام باز کنم،یه 10 - 15 ثانیه هنگ می کنه ،بعد این ارور میاد ،تازه بعدش کم کم فیلم رو میخونه.ریموو کردم ، دوباره نصب کردم ،فرقی نکرد.
![]()
آقا این ارور برا چیه؟من آخرین ورژن رو نصب کردم.هر فایلی با هر فرمتی می خوام باز کنم،یه 10 - 15 ثانیه هنگ می کنه ،بعد این ارور میاد ،تازه بعدش کم کم فیلم رو میخونه.ریموو کردم ، دوباره نصب کردم ،فرقی نکرد.
![]()
داخل پوشه نصب برنامه بشید
همون فایل Dll که اسمش تو ارور هست رو پیدا کنید و پاک کنید
البته 2 تاست که اسم اون رو یادم نیست
وقتی اون رو پاک کردید و برنامه رو اجرا کردید باز یه ارور دیگه بهتون میده که اسم فایل دومی توش هست اون رو هم پاک کنید
مشکل حل شده
موفق باشید
من نمیتونم با km زیر نویس فارسی ببینم
با یه زبون دیگه نشون میده
فقط هم رو ویندوز 7 اینجوریه
لطفا راهنمایی کنید
Last edited by DHAMID; 14-07-2010 at 19:52.
با زیرنویس های STR مشکل دارید؟
ویندوزتون چیه؟
اگه ویندوز 7 دارید برید توی کنترل پنل و وارد Region & language بگشید توی تا آخر که Administrator هست روی Change System Locale... کلیک کنید و اون رو Persian بکنید و اجازه بدید ویندوزتون ریستارت بشه
وقتی اومد بالا مشکل حل شده
موفق باشید
Last edited by *hamedkhatar*; 14-07-2010 at 20:00.
در زمان پخش روی صفحه در حال نمایش کلیک راست کن ( در حالت advanced رو قبلا باسه منو ها تیک دار کن که تمام گزینه ها باشه )
بعد برو رو بخش subtitle و از انجا تو منوی اول اگر زبان هارو لیست کرده باشه می تونی عوض کنی
اگر مشکل زبان فقط یک زیر نویس هست ان زیر نویس رو در یک سیستم دیگر چک کن ببین درست پخش می کنه یا نه( توصیه ویندوز های هر دو سیستم از یک نوع یا یک اپدیت مشابه نباشن )اگر پخش کرد احتمالا رو سیستم اصلی مشکل نبود فونت مورد نظر رو داری.که باید یک بسته فونت فارسی نصب کنی تا درست شه
Last edited by zed2; 14-07-2010 at 19:58.
دوستان سلام
من چند تا مشکل دارم:
1-من جند تا فایل با فرمت RM دارم که KMPlayer هیچکدومو نمیخونه و ارور زیر رو میده. jetAudio هم میخونه ولی زیر نویساشو نشون نمیده
چجوری میشه فرمت های RM رو با KMPlayer اجرا کرد؟(در ضمن K-Lite Codec Pack رو هم نصب کردم ولی بازم ارور زیر رو میده)
2-چجوری میشه زیرنویس های را که به فیلم چسبیده رو حذف کرد؟(چون اگه بخوایم زیرنویس فارسی رو هم خودمون اضافه کنیم درهم میشه ونمیشه زیرنویسه فارسی رو خوند)
ممنون میشم جواب بدید
زیرنویس چسبیده به فیلم رو نمیشه به هیچ عنوان حذف کرد
در حالت استانداردkmp من ندیدم rmvb رو پخش کنه. من خودم با استفاده از نصب k lite نسخه مگا کدک لازم رو باسه kmp فراهم می کنم.
تا انجا که ارور میگه مشکل تنظیمات لازم باسه پخش کدک ها و سیستم رندر و ... هست که دچار مشکل شده....
پخش کننده mpc درست پخش می کنه؟
ممنون
داشتم تو اینترنت سرچ میکردم یکی از دوستان تو سایت farsisubtitle.com یه مطلبی در همین رابطه گذاشته بودن که اینجا میذارم
منم دانلود کردم و خوشبختانه مشکل رفع شدشما نیاز به کدک Real داری به نام Real Alternative Codec
نسخه لایت اون رو میتونی از اینجا دانلود کنی
:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اینجوری هم میشه ( منم یادم رفته بود این یکی روش رو که فقط کدک هارو نصب کنیم)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)