ای بابا !!! چرا می گی برسم !!!! برسام !!!!!!!!!! BersAm !!!!
من اول کار اصلا بلد نبودم این فارم ها رو کنار هم میساختم !!!!!!!!! هی ریسوس کم می آوردم !!!!
راستی من تازه فیلمش رو دیدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا محشر بود !!! توی تلویزیون آخراش می رسیدم می گفتم چه بی مزه هست !!! ولی این بار فیلم اصلش رو (واقعا چقدر سانسور کردن !!!! هر قسمتش 240 دقیقه بود !!! فکرش رو که می کنم می بینم چه طوری اینا توی سه قسمت 90 دقیقه ای جاش دادن) خیلی حال کردم !!!
می گم این جریان دوبله چی شد ؟؟؟ اخه واقعا با دوبله چیز دیگه ای هست !
به به به به
یه چند تا سریال اصل برامون بیار حال کنیم.
بازی رو نه ها،سریالاشونو کش برو بیار اینجا![]()
باشه برسم!
کم کم یاد میگیری
فیلمش رو که کلا حرفشو نزن.بهترین فیلم تاریخ هستش به نظر من.
دوبله چی؟گروه دوبله خودمون؟از هم پاشید
میخوای یه دست با من بزنی؟البته چند وقتی میشه بازی نکردم
راستی تو که محدودیت روزانت 3گیگ بیشتر نیست،با بازی آنلاین کم نمیاری؟میدونی مثلا چقدر مصرف میشه؟
روزانه سه گیگ ؟؟؟ اگه این بود که من الان این جا نبودم !!!!!!!!!!!!!!!!! LOL !!!!
ماهانه سه گیگ !! نه کم نمی آرم ! این ماه 1.2 گیگ اضافه اوردم ولی این نامرد نداگستر دوباره از همون 3 گیگش کرد !!! LOL !!!
تازه من WoW هم بعضی موقع ها استفاده می کنم خیلی کم می گیره !! WoW هر ساعت حدود 3-2 مگ می گرفت !(این جمله رو یه جا گفتم یادم نمی آد !!! ولی می دونم تکراریه !!!)
لحظات آخر داشتم با تمام وجود دانلود می کردم تا این 1.2 گیگ رو تموم کنم ولی نشد !!! سروراشون همون موقع پکید !!!
فرداشم اکنت من تموم شد !!!!
می گما ! توی فیلم که می بینیم نیروها همه دسته بندی شدن !! ولی توی بازی همشون توی دست و پای هم دیگن و نیروهای عقبی وایسادن منو نیگاه می کنن !!! توی بازی قسمتیش هست که به این نیروها سازمان دهی بده ؟؟؟ اخه واقعا خیلی زیادن !
حیف شد !!! من کلی صابون به دلم زدم !!! LOL !!! البته حدس می زدم نتونین این کار رو بکنین !!! ولی واقعا یه چیزی !!! اینا چه طوری 3 تا فیلم 240 دقیقه ای رو توی سه قسمت 90 دقیقه ای دادن توی تلویزیون !!!!!!!دوبله چی؟گروه دوبله خودمون؟از هم پاشید
واقعا فیلم طولانیه ای هست !!!!!!
این مزلیه چیه !! پیرمرده !! خیلی باحاله !!!![]()
بردیا کش نمیشه رفت وگرنه برات میاوردم زدم تو کاره لرد جدید الان اینو گرفتم
اما چند روز بعد که میام ایران این یکی میاد سفارش باید بدم برام بزارن کنارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون بازی به درد نمی خوره که ما میکنیم باید برای این یک اشتراک تمام عمری هم بگیرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورم از محدودیت روزانت،یعنی محدودیت دانلود در طول روز هستش نه هر روزروزانه سه گیگ ؟؟؟
باید یه کم ور بریمی گما ! توی فیلم که می بینیم نیروها همه دسته بندی شدن !! ولی توی بازی همشون توی دست و پای هم دیگن و نیروهای عقبی وایسادن منو نیگاه می کنن !!! توی بازی قسمتیش هست که به این نیروها سازمان دهی بده ؟؟؟ اخه واقعا خیلی زیادن !![]()
میشه نیروها رو دسته بندی کرد،فکر کنم باید یه کم موس رو نگه میداشتیم و بعد جهت میدادیم به نیروها
حالا چه جوری هستش حسین؟
آنگمار خیلی جالب به نظر میادش ولی موریا نه.
ای بابا !!!! یکی بیاد بازی !!!!!!!! Lol !!!!!
اره توی ترانینگ ها کشفش کردم !!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)