آخ یادش به خیر! چه هیولایی بودیم تو این بازی![]()
هنوزم که هنوزه دود از کنده بلند میشه
خیلی هوس کردم برم بازی کنم
آخ یادش به خیر! چه هیولایی بودیم تو این بازی![]()
هنوزم که هنوزه دود از کنده بلند میشه
خیلی هوس کردم برم بازی کنم
سلام
آقا هم من هم دوستام هر روز بازی میکنیم تو گیم رینجر...
بازی هر روز داره محبوب تر میشه!!!
بیاین لطفا...
قول میدم پشیمون نشین...
من حدود 30 تا ایرانی میشناسم که اینو بازی می کنن.
که 6-7 تامون تو سطح خیلی بالا بازی میکنیم.
این شماره اکانت منه تو گیم رینجر : 766893
منو ادد کنین تو تعطیلات هستم.
سلام
من خوره aoe2 هستم به خصوص conquerors ولی فایل نصبی که داشتم خراب شده خودمم چون کار داشتم یه سالیه بازی نکردم
حالا میخواستم بگم اگه میشه لینک دانلود فایل نصب این بازی رو برام بذارید آخه هرچی میگردم و دانلود میکنم فقط نصب شدشه! رپیدشیر و مگاآپلود هم که باز نمیشه(که دوستان قبلا لینکشو گذاشتند)
نصب شدش اجرا میشه ولی آپدیت نمیشه. من میخوام توی گیم رنجر ورژن 1.0c بازی کنم ولی چون بازی روی کامپیوترم نصب نشده آپدیت نمیشه
و مهمتر از اون یه ویرایش جدیدتر به نام the forgotten empires هم اومده که اونم شرط نصب شدنش اینه که conquerors روی کامپیوتر نصب باشه
پس بازم خواهش میکنم اگه از دوستان کسی لینک فایل نصب(setup) داره یا پیدا کرد بذاره. خیلی فوریه چون یه مدت دیگه دوباره وقت نمیکنم بازی کنم
ببخشید زیاد حرف زدم
ممنون
سلام دوباره
من یه انجمن دارم راه میندازم واسه بازی Age Of Empires.
دانلود و آموزش و ... اونجا هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من با گیم رنجر وقتی استارت رو میزنم میره تو بازی بعد رو lan که ارور میده چیکار کنم؟
من وقتی با گیم رنجر میرم تو بازی این ارور میاد میخواستم پچ های بازی رو نصب کنم نشد.![]()
AOE 3 رو چه جوری باید آنلاین بازی کرد؟؟
سلام دوستان
من GameRanger رو نصب کردم اکانت هم ساختم حالا وقتی وارد Room ها میشم و قراره بازی شروع بشه میگه Version Dismatch
از طرفی وقتی خودم هم یه Room میزنم وقتی همه میان و Start می کنم و بازی اجرا میشه تو صفحه ای که باید قبلیه ام رو انتخاب کنم نمیدونم چکار باید بکنم رو Readuy که میزنم بازی شروع نمیشه نمیدونم چکار کنم تا بره توی باز یاگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
خیلی دوست دارم اینو آلاین بازی کنم.
مرسی.
mana hastam mamolan ghoroba
faghat_fun2@yahoo.com
nik name: fun2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)