تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 28 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 273

نام تاپيک: مركز دانلود جوملا - قالب ،‌ كامپوننت ،‌ماژول ،‌مامبوت ،‌هسته جوملا و فارسي ساز ها * * راه اندازي شد * *

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول یه سئوال ، شما سایت رو دارید به صورت آفلاین در کامپیوتر خودتون تست میکنید ، یا اینکه روی سرور هاستینگ آپلود کردین و اونجا دارید این کارا رو انجام میدید ؟

2. این کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pirooz000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

رو هاست .....................

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما میتونید دو تا کار انجام بدید . یا از طریق همون فایل htaccess اقدام کنید ، یا اگر هاستتون اجازه میده ، یه فایل php.ini دلخواه درست کنید و بگذارید داخل دایرکتوری جوملا .

فکر میکنم راه اول براتون آسون تر باشه.

فایل htaccess.txt رو ویرایش کنید و اون کد ها رو که دوست قبلی گفتن در انتهای اون کپی و ذخیره کنید . ( بعد از جمله End - Joomla! core SEF Section )

بعد فایل htaccess.txt رو تغییر نام بدید به :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نقطه رو در ابتدا بزارید ، پسوند هم نداره .

تقریبا به این شکل میشه :
    کد:
    Last edited by nightmare; 24-08-2010 at 11:24.

5. این کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بابا ایول .این کارو کردم .رفتم اونجا تو پنل به جای صفحه سفید این ایرور اومد :

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان، به این عکس نگاه کنید:
    کد:
    میبینید که بعد از مطلب اول بقیه ی مطالب به صورت ستونی و در کنار هم میاد من میخوام اینطوری نباشه و مطالب به صورت تک تک و پشت سرهم و نه در کنار هم بیاد، باید چیکار کنم؟؟
    Last edited by ha.mi; 24-08-2010 at 21:41.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا ایول .این کارو کردم .رفتم اونجا تو پنل به جای صفحه سفید این ایرور اومد :

کد:

از چه ورژنی از Joomfish دارید استفاده میکنید ؟ اگر جوملای شما نسخه 1.5 هست آیا مطمئنید Joomfish ی که نصب کردید سازگار با نسخه ی 1.5 بوده و مال نسخه ی 1.0 جوملا نیست ؟

( جهت اطمینان آخرین نسخه ی این کامپوننت رو نصب کنید )

اگر مورد اول درست بود ، دوم اینکه آیا فایل های مربوط به زبان فارسی و انگلیسی ، هر دو در فلدر language سایتتون هستن ؟ اگر اینطوره یکبار سطح دسترسی این فلدر هارو به 757 تغییر بدید -> Set Permission to 757 )

و راه حل آخری که به ذهنم میرسه ، با توجه به اینکه ظاهرا دارید از هاست رایگان با VistaPanel استفاده می کنید ( Byethost ) ممکن هست تنظیمات امنیتی این هاست ها در کارتون خلل ایجاد کنه . ( تنظیماتی مثل Safe Mode و ... )
    اگر میتونید یکبار جوملا رو داخل کامپیوتر خودتون به کمک سرور های Local مثل WAMP و ... نصب کنید و بعد از نصب Joomfish تست بگیرید . این هم آموزش :

کد:

9. این کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان، به این عکس نگاه کنید:
    کد:
    میبینید که بعد از مطلب اول بقیه ی مطالب به صورت ستونی و در کنار هم میاد من میخوام اینطوری نباشه و مطالب به صورت تک تک و پشت سرهم و نه در کنار هم بیاد، باید چیکار کنم؟؟

اگر جوملاتون فارسی هست ، در پنل مدیریت جوملاتون ، از بالا وارد منوها بشید و بعد روی منوی اصلیتون کلیک کنید ( ممکنه نامش برای شما فرق داشته باشه مثلا Main Menu باشه ولی منظورم منویی هست که پیشفرضه و علامت ستاره - * جلوش داره )

بعد که تنظیمات منوی اصلی یا Main Menu باز شد ، در قسمت پارامتر - اصلی ، میتونید تعداد ستون ها و مطالب صفحه اولتون رو مشخص کنید. برای مثال عدد ستون ها رو برابر با صفر بذارید تا مطالب یکدست و پشت سر هم بیاد .

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

از چه ورژنی از Joomfish دارید استفاده میکنید ؟ اگر جوملای شما نسخه 1.5 هست آیا مطمئنید Joomfish ی که نصب کردید سازگار با نسخه ی 1.5 بوده و مال نسخه ی 1.0 جوملا نیست ؟

( جهت اطمینان آخرین نسخه ی این کامپوننت رو نصب کنید )

اگر مورد اول درست بود ، دوم اینکه آیا فایل های مربوط به زبان فارسی و انگلیسی ، هر دو در فلدر language سایتتون هستن ؟ اگر اینطوره یکبار سطح دسترسی این فلدر هارو به 757 تغییر بدید -> Set Permission to 757 )

و راه حل آخری که به ذهنم میرسه ، با توجه به اینکه ظاهرا دارید از هاست رایگان با VistaPanel استفاده می کنید ( Byethost ) ممکن هست تنظیمات امنیتی این هاست ها در کارتون خلل ایجاد کنه . ( تنظیماتی مثل Safe Mode و ... )
    اگر میتونید یکبار جوملا رو داخل کامپیوتر خودتون به کمک سرور های Local مثل WAMP و ... نصب کنید و بعد از نصب Joomfish تست بگیرید . این هم آموزش :

کد:
    مشکل اول با آپدیت حل شد فقط ایرور دوم مونده .چه جوری سطح دسترسی رو عوض کنم ؟بعد از کجا بفهمم که زبان فارسی هم داره ؟(فکر کنم نداره)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر جوملاتون فارسی هست ، در پنل مدیریت جوملاتون ، از بالا وارد منوها بشید و بعد روی منوی اصلیتون کلیک کنید ( ممکنه نامش برای شما فرق داشته باشه مثلا Main Menu باشه ولی منظورم منویی هست که پیشفرضه و علامت ستاره - * جلوش داره )

بعد که تنظیمات منوی اصلی یا Main Menu باز شد ، در قسمت پارامتر - اصلی ، میتونید تعداد ستون ها و مطالب صفحه اولتون رو مشخص کنید. برای مثال عدد ستون ها رو برابر با صفر بذارید تا مطالب یکدست و پشت سر هم بیاد .
    دوباره سلام، ممنون از کمکت اون مشکلم حل شد ولی یه مشکل دیگه دارم ie نمیتونه سایتمو بالا بیاره ولی موزیلا و کروم مشکلی ندارن اکسپلورر این ارور رو میده:
    internet explorer can not open the internet site
    باید چیکار کنم؟
    Last edited by ha.mi; 25-08-2010 at 20:41. دليل: یکی از مشکلا حل شد

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل اول با آپدیت حل شد فقط ایرور دوم مونده .چه جوری سطح دسترسی رو عوض کنم ؟بعد از کجا بفهمم که زبان فارسی هم داره ؟(فکر کنم نداره)
    سطح دسترسی ( Permission یا Access Level ) رو باید از داخل File Manager در پنل سایتتون ( Vista panel ) تغییر بدید . ( ابتدا تیک فلدر های مورد نظرتون رو میزنید و بعد از طریق دکمه ی chmod سطح دسترسی های اونها رو تنظیم میکنید : Read -Write - World ) .

داخل فلدرهای language در سایتتون . یکیش در دایرکتوری اصلی جوملا و دیگری داخل فلدر administrator>language هست. داخل این فلدر ها باید دو فلدر به نام fa-IR و en-GB باشه که در محتویات داخل فلدر fa-IR باید فایل مربوط به کامپوننت Joomfish با پسوند ini موجود باشه .

( البته بعید میدونم مشکل از این باشه و بازم شک بیشتر به تنظیمات سرور هست . به خاطر همین گفتم یکبار در کامپیوتر خودتون جوملا رو نصب کنید و تست کنید )

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوباره سلام، ممنون از کمکت اون مشکلم حل شد ولی یه مشکل دیگه دارم ie نمیتونه سایتمو بالا بیاره ولی موزیلا و کروم مشکلی ندارن اکسپلورر این ارور رو میده:
    internet explorer can not open the internet site
    باید چیکار کنم؟
    نمیدونم علت دقیق این ارور در Explorer چیه ،از چه ورژن IE استفاده میکنید ؟
    یکبار در منوی Tools وارد Internet Option بشید و تنظیمات IE رو ریست کنید و IE رو ببندید و دوباره تست بگیرید .

اگر درست نشد در صورتی که نسخه ی IE تون قدیمی هست اون رو به آخرین نسخه پایدار یعنی 8 ارتقا بدید :

کد:

14. این کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •