اول یه سئوال ، شما سایت رو دارید به صورت آفلاین در کامپیوتر خودتون تست میکنید ، یا اینکه روی سرور هاستینگ آپلود کردین و اونجا دارید این کارا رو انجام میدید ؟
اول یه سئوال ، شما سایت رو دارید به صورت آفلاین در کامپیوتر خودتون تست میکنید ، یا اینکه روی سرور هاستینگ آپلود کردین و اونجا دارید این کارا رو انجام میدید ؟
شما میتونید دو تا کار انجام بدید . یا از طریق همون فایل htaccess اقدام کنید ، یا اگر هاستتون اجازه میده ، یه فایل php.ini دلخواه درست کنید و بگذارید داخل دایرکتوری جوملا .
فکر میکنم راه اول براتون آسون تر باشه.
فایل htaccess.txt رو ویرایش کنید و اون کد ها رو که دوست قبلی گفتن در انتهای اون کپی و ذخیره کنید . ( بعد از جمله End - Joomla! core SEF Section )
بعد فایل htaccess.txt رو تغییر نام بدید به :
نقطه رو در ابتدا بزارید ، پسوند هم نداره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تقریبا به این شکل میشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nightmare; 24-08-2010 at 11:24.
بابا ایول .این کارو کردم .رفتم اونجا تو پنل به جای صفحه سفید این ایرور اومد :
سلام دوستان، به این عکس نگاه کنید:
میبینید که بعد از مطلب اول بقیه ی مطالب به صورت ستونی و در کنار هم میاد من میخوام اینطوری نباشه و مطالب به صورت تک تک و پشت سرهم و نه در کنار هم بیاد، باید چیکار کنم؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ha.mi; 24-08-2010 at 21:41.
از چه ورژنی از Joomfish دارید استفاده میکنید ؟ اگر جوملای شما نسخه 1.5 هست آیا مطمئنید Joomfish ی که نصب کردید سازگار با نسخه ی 1.5 بوده و مال نسخه ی 1.0 جوملا نیست ؟
( جهت اطمینان آخرین نسخه ی این کامپوننت رو نصب کنید )
اگر مورد اول درست بود ، دوم اینکه آیا فایل های مربوط به زبان فارسی و انگلیسی ، هر دو در فلدر language سایتتون هستن ؟ اگر اینطوره یکبار سطح دسترسی این فلدر هارو به 757 تغییر بدید -> Set Permission to 757 )
و راه حل آخری که به ذهنم میرسه ، با توجه به اینکه ظاهرا دارید از هاست رایگان با VistaPanel استفاده می کنید ( Byethost ) ممکن هست تنظیمات امنیتی این هاست ها در کارتون خلل ایجاد کنه . ( تنظیماتی مثل Safe Mode و ... )
اگر میتونید یکبار جوملا رو داخل کامپیوتر خودتون به کمک سرور های Local مثل WAMP و ... نصب کنید و بعد از نصب Joomfish تست بگیرید . این هم آموزش :
اگر جوملاتون فارسی هست ، در پنل مدیریت جوملاتون ، از بالا وارد منوها بشید و بعد روی منوی اصلیتون کلیک کنید ( ممکنه نامش برای شما فرق داشته باشه مثلا Main Menu باشه ولی منظورم منویی هست که پیشفرضه و علامت ستاره - * جلوش داره )
بعد که تنظیمات منوی اصلی یا Main Menu باز شد ، در قسمت پارامتر - اصلی ، میتونید تعداد ستون ها و مطالب صفحه اولتون رو مشخص کنید. برای مثال عدد ستون ها رو برابر با صفر بذارید تا مطالب یکدست و پشت سر هم بیاد .
مشکل اول با آپدیت حل شد فقط ایرور دوم مونده .چه جوری سطح دسترسی رو عوض کنم ؟بعد از کجا بفهمم که زبان فارسی هم داره ؟(فکر کنم نداره)از چه ورژنی از Joomfish دارید استفاده میکنید ؟ اگر جوملای شما نسخه 1.5 هست آیا مطمئنید Joomfish ی که نصب کردید سازگار با نسخه ی 1.5 بوده و مال نسخه ی 1.0 جوملا نیست ؟
( جهت اطمینان آخرین نسخه ی این کامپوننت رو نصب کنید )
اگر مورد اول درست بود ، دوم اینکه آیا فایل های مربوط به زبان فارسی و انگلیسی ، هر دو در فلدر language سایتتون هستن ؟ اگر اینطوره یکبار سطح دسترسی این فلدر هارو به 757 تغییر بدید -> Set Permission to 757 )
و راه حل آخری که به ذهنم میرسه ، با توجه به اینکه ظاهرا دارید از هاست رایگان با VistaPanel استفاده می کنید ( Byethost ) ممکن هست تنظیمات امنیتی این هاست ها در کارتون خلل ایجاد کنه . ( تنظیماتی مثل Safe Mode و ... )
اگر میتونید یکبار جوملا رو داخل کامپیوتر خودتون به کمک سرور های Local مثل WAMP و ... نصب کنید و بعد از نصب Joomfish تست بگیرید . این هم آموزش :
دوباره سلام، ممنون از کمکت اون مشکلم حل شد ولی یه مشکل دیگه دارم ie نمیتونه سایتمو بالا بیاره ولی موزیلا و کروم مشکلی ندارن اکسپلورر این ارور رو میده:
internet explorer can not open the internet site
باید چیکار کنم؟
Last edited by ha.mi; 25-08-2010 at 20:41. دليل: یکی از مشکلا حل شد
سطح دسترسی ( Permission یا Access Level ) رو باید از داخل File Manager در پنل سایتتون ( Vista panel ) تغییر بدید . ( ابتدا تیک فلدر های مورد نظرتون رو میزنید و بعد از طریق دکمه ی chmod سطح دسترسی های اونها رو تنظیم میکنید : Read -Write - World ) .مشکل اول با آپدیت حل شد فقط ایرور دوم مونده .چه جوری سطح دسترسی رو عوض کنم ؟بعد از کجا بفهمم که زبان فارسی هم داره ؟(فکر کنم نداره)
داخل فلدرهای language در سایتتون . یکیش در دایرکتوری اصلی جوملا و دیگری داخل فلدر administrator>language هست. داخل این فلدر ها باید دو فلدر به نام fa-IR و en-GB باشه که در محتویات داخل فلدر fa-IR باید فایل مربوط به کامپوننت Joomfish با پسوند ini موجود باشه .
( البته بعید میدونم مشکل از این باشه و بازم شک بیشتر به تنظیمات سرور هست . به خاطر همین گفتم یکبار در کامپیوتر خودتون جوملا رو نصب کنید و تست کنید )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نمیدونم علت دقیق این ارور در Explorer چیه ،از چه ورژن IE استفاده میکنید ؟دوباره سلام، ممنون از کمکت اون مشکلم حل شد ولی یه مشکل دیگه دارم ie نمیتونه سایتمو بالا بیاره ولی موزیلا و کروم مشکلی ندارن اکسپلورر این ارور رو میده:
internet explorer can not open the internet site
باید چیکار کنم؟
یکبار در منوی Tools وارد Internet Option بشید و تنظیمات IE رو ریست کنید و IE رو ببندید و دوباره تست بگیرید .
اگر درست نشد در صورتی که نسخه ی IE تون قدیمی هست اون رو به آخرین نسخه پایدار یعنی 8 ارتقا بدید :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)