سلام
مال من گزینه Unimodem Half-Duplex Audio Device نداره
چیکار کنم
سلام
مال من گزینه Unimodem Half-Duplex Audio Device نداره
چیکار کنم
به این جمله دقت نکردین چرا ؟
If you have other audio devices on your PC besides your sound card you can try this
معنی جمله بالا : اگر قطعه صدای دیگری علاوه بر کارت صوتی در کامپیوتر دارید میتوانید این روش را تست کنید.
حالا توضیح اینکه کارتهای جدید گرافیک چون hd هستند خودشون سوند هم دارند مثل مال خودم که hd 3870.
شما گزینه run از منوی استارت رو باز کنید و بنویسید dxdiag .پنجرهای باز میشه اگه اون بالای پنجره 2 یا 3 تا گزینه سوند بود معنیش اینه که دو یا سه تا سوند دارید
در ضمن قطعاتی که در divice manager غیرفعال(disable) کردم 2 تا بود یکیش مال مودم بود و دیگری مال گرافیکم..
البته یه وقت نرید سوند اصلی رو disable کنید ها فقط مال گرافیک یا مودم
ضمنا اسم قطعاط سوند بسته به مدل گرافیک یا مودم داره حالا واسه من وشخصی که این مطلب رو نوشته بود اسمش unimodem بود شما هر سوند اضافی ( منهای سوند اصلی) رو disable کنی مشکل حله
راستی بازی bully-scholarship هم با این کار درست میشه
با کار بالا مشکل 100 در 100 حل میشه دست به سیستم نزنید دلیلم اینه که بازی بدون مشکل برای عده ای اجرا میشه و برای عده ای مثل من نه!
درود:
من در این قسمت گیر کردم:
لطفا راهنمایی کنید.
من غیر از سوند اصلی که برای کارت صدا هست هیچ سوند دیگه ای ندارم.
ولی هر کاری که کردم درست نشد! راه دیگه ای نداره؟
سلام
سوال بالا سوال منم هست
کمک کنید ممنون میشم
امیدوارم یه راهی باشه
من رو ps3 بازی کردم اگه اشتباه نکنم بعد از اونجایی که مادره کشته میشه
دایره ها رو طوری بچرخون تا این ها در هر دایره بالا قرار بگیره
اسب تابوت جای خالی
بعد دستت رو از سوراخ بکن تو
اگه اراه حل چند پست قبل مشکل رو حل نمیکنه ،دیگه تنها راهش زدن دایرکت ایکس نوامبر 2008 که حجم دانلودشم 86.2 مگ هست ( حجمش رو گفتم که با بقیه مدلهای دایرکت ایکس اشتباه نگیرید)
رو سیستم من این ها نصب :
1- جاوا رانتایم
2-دات نت فیرورک 1 و 2 سرویس پک1 و 3
3-دایرکت ایکس نوامبر 2008
4-c++ رانتایم 2005
5-physx ورژن 8
6- ویندوزم xp sp3 هست
سلام
میشه لینکشو قرار بدی برای دانلود
ممنون از راهنمائیتون. تمام این کار هارو کردم, تمام این برنامه ها رو هم نصب کردم, ولی باز هم درست نشد. دیگه بیخیال این بازی شدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)