تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 66 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 652

نام تاپيک: The Godfather II

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من new york رو گرفتم حالا رفتم فلوریدا .
    بازی شاید گرافیک خوبی نداشته باشه ولی واقعا گیم پلی جذابی داره و سرگرم کننده هست

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

تو بازی مثل اینکه صحنه بد داره درسته ؟
    در کل من از نسخه یک خیلی راضیم

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من new york رو گرفتم حالا رفتم فلوریدا .
    بازی شاید گرافیک خوبی نداشته باشه ولی واقعا گیم پلی جذابی داره و سرگرم کننده هست
    منم الان تو فلوریدا دارم چند تا جا رو تصرف میکنم
    پیشنهاد میکنم از این به بعد تنهایی بری جایی رفیقات رو ول کن ببین چه حسی میده
    یه کار دیگه هم خواستی بکن، واسه یکی از یارات اگه از دستشون خسته شدی Mark For Dead بزار بعدا بزن بکشش ببین چه حالی میده.
    این یارو خیلی نامرده و خشنه ... منم از این جور آدما خوشم میاد البته فقط تو بازی ها

تو بازی مثل اینکه صحنه بد داره درسته ؟
    در کل من از نسخه یک خیلی راضیم
    فکر نکنم صحنه ی بدی داشته باشه فقط تو بعضی از مکان ها دخترا اون وسط میرقصن و اصلا حجاب رو رعایت نمیکنن .

4. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من تو گیم اسپات نقدش کردم خواستید بخونید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 6 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

منم الان تو فلوریدا دارم چند تا جا رو تصرف میکنم
    پیشنهاد میکنم از این به بعد تنهایی بری جایی رفیقات رو ول کن ببین چه حسی میده
    یه کار دیگه هم خواستی بکن، واسه یکی از یارات اگه از دستشون خسته شدی mark for dead بزار بعدا بزن بکشش ببین چه حالی میده.
    این یارو خیلی نامرده و خشنه ... منم از این جور آدما خوشم میاد البته فقط تو بازی ها

فکر نکنم صحنه ی بدی داشته باشه فقط تو بعضی از مکان ها دخترا اون وسط میرقصن و اصلا حجاب رو رعایت نمیکنن .
    دیگه چی میخوای باشه ؟؟؟ (میخوای تو خیابون هم برقصن : دی)

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

اصلا بد نيست اين يه مكان هست تو بازي مثل S.t.r.i..p Club جي تي اي

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من هم حدود یک ساعت بازی کردم. GodFather 1 زمانی که اومد گرافیکش نسبت به بازی های اون زمان بالاتر بود. ولی GodFather 2 نسبت به بازی های امروزی گرافیکش واقعا پایینه.(از Gta SA هم کمتر.) شاید از G.F. 1 هم کمتر! ولی خوب تنها چیزی که باعث می شه آدم از بازی خوشش بیاد سبک بازیه. یه مقدار مثل پانیشر می شه افراد رو شکنجه کرد و ازشون حرف کشید. خون تو جذابیت بازی نقش زیادی داره.کشتن ها انواع مختلفی داره.(از جمله پرت کردن فرد از بلندی به پایین یا پرت کردن تو شیشه.) یه بدی هم که بازی داره اینه که یه جورایی هدشات نداره و برای کشتن افراد هم باید حدود یه خشاب تیر روشون خالی کرد.همچنین مثلا وقتی به کسی تیر شلیک می کنی اون قسمت بدنش خونی می شه ولی بعد از چند ثانیه خون ها پاک می شه.کنترل ماشینش واقعا ضعیفه.
    در کل می شه به عنوان یه بازی مفرح بهش نگاه کرد ولی اون گاد فادری که باید باشه نیست.اگه گرافیک و فیزیکس بازی رو بالا می بردن دیگه هیچی کم نداشت.به نظر من GameSpot هم همیشه عادل بوده.اون زمان که به نید فور اسپید آندرکاور هم امتیاز پایینی داد خیلی از طرفدار ها می گفتن امتیاز های گیم اسپان بی حساب و کتابه ولی بعد از اینکه بازی اومد و بازی کردن خیلی ها قبول کردن که امتیاز حقی داده.تو این دوره که GTA IV با گرافیک و گیم پلی خیره کنندش بازار رو دست گرفته از EA بعید بود که اصلا به گرافیک بازی اهمیت نده و روش کار نکنه.
    ولی باز هم می گم ارزش بازی کردن داره.

10. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دیگه چی میخوای باشه ؟؟؟ (میخوای تو خیابون هم برقصن : دی)
    منظور من این بود که صحنه ی بدی نداره ... از اون صحنه ها
    در ضمن شما که خودت این کاره ای از آواتارت معلومه

اصلا بد نيست اين يه مكان هست تو بازي مثل S.t.r.i..p Club جي تي اي
    ولی خوب به نظرم یه چیزی زیاد تابوعه، چرا اینقدر تو شهرش از اینا ساختن ؟!! هر جا رو میخوای بری بگیری میبینی اتریپ کلوبه !!! اگه دقت کنید بعضی از استریپ کلوباش غیر قانونیه، مثلا تابلوی پیتزایی زده بعد که میری توش میبینی دارن توش میرقصن

من هم حدود یک ساعت بازی کردم. GodFather 1 زمانی که اومد گرافیکش نسبت به بازی های اون زمان بالاتر بود. ولی GodFather 2 نسبت به بازی های امروزی گرافیکش واقعا پایینه.(از Gta SA هم کمتر.) شاید از G.F. 1 هم کمتر! ولی خوب تنها چیزی که باعث می شه آدم از بازی خوشش بیاد سبک بازیه. یه مقدار مثل پانیشر می شه افراد رو شکنجه کرد و ازشون حرف کشید. خون تو جذابیت بازی نقش زیادی داره.کشتن ها انواع مختلفی داره.(از جمله پرت کردن فرد از بلندی به پایین یا پرت کردن تو شیشه.) یه بدی هم که بازی داره اینه که یه جورایی هدشات نداره و برای کشتن افراد هم باید حدود یه خشاب تیر روشون خالی کرد.همچنین مثلا وقتی به کسی تیر شلیک می کنی اون قسمت بدنش خونی می شه ولی بعد از چند ثانیه خون ها پاک می شه.کنترل ماشینش واقعا ضعیفه.
    در کل می شه به عنوان یه بازی مفرح بهش نگاه کرد ولی اون گاد فادری که باید باشه نیست.اگه گرافیک و فیزیکس بازی رو بالا می بردن دیگه هیچی کم نداشت.به نظر من GameSpot هم همیشه عادل بوده.اون زمان که به نید فور اسپید آندرکاور هم امتیاز پایینی داد خیلی از طرفدار ها می گفتن امتیاز های گیم اسپان بی حساب و کتابه ولی بعد از اینکه بازی اومد و بازی کردن خیلی ها قبول کردن که امتیاز حقی داده.تو این دوره که GTA IV با گرافیک و گیم پلی خیره کنندش بازار رو دست گرفته از EA بعید بود که اصلا به گرافیک بازی اهمیت نده و روش کار نکنه.
    ولی باز هم می گم ارزش بازی کردن داره.
    حرفت کاملا درسته ولی چرا این بازی باید از بازی هایی مثل SaintsRow یا WheelMan امتیاز کمتری بگیره ؟
    SaintsRow رو که بازی کردی ؟ واقعا مظخرفه ولی اون 6 گرفت !
    واسه همین دادن امتیاز 4.5 واسه همچین بازی خیلی نامردیه ... دیگه حداقل باید 7 رو بهش میداد.
    جالب اینجاس که امتیازبندی کسایی که بازی رو نقد کردن و اونایی که بازی کردن تو حول و حوش 7 تا 7.8 هست ولی خود گیم اسپات 4.5 داده !!
    به قول تو بازیش خیلی مفرحه، ولی چرا به همچین بازی مفرحی باید امتیاز Poor بدن ؟!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

خواهشا یکی به داد من بدبخت برسه.
    چهار تا از یارام رو فرستادم از یه جا دفاع کنن ولی نمیدونم چی شده که اصلا مبارزه تموم نمیشه !
    سه تا از گاردهای اونا گم شدن اصلا پیدا نمیشن من بگیرم بکشمشون !!!!!
    حالا هیچ راهی نداره که من اون چهار نفر که فرستادم دوباره برگردونم ؟!!
    آخه این مبارزه هیچ وقت تموم نمیشه تنها چارش اینه که اونجا رو منفجر کنم ولی بازم نمیشه چون باید اون یارو که دینامیت میزنه منفجر میکنه از اونجا بکشم بیرون.
    کمک کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــید.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

خیلی ببخشید ولی مشکلم حل شد ... اصلا هواسم نبود ...
    رفتم پیداشون کردم بعد باهاشون صحبت کردم دوباره اوردمشون تو گروه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •