من new york رو گرفتم حالا رفتم فلوریدا .
بازی شاید گرافیک خوبی نداشته باشه ولی واقعا گیم پلی جذابی داره و سرگرم کننده هست
من new york رو گرفتم حالا رفتم فلوریدا .
بازی شاید گرافیک خوبی نداشته باشه ولی واقعا گیم پلی جذابی داره و سرگرم کننده هست
تو بازی مثل اینکه صحنه بد داره درسته ؟
در کل من از نسخه یک خیلی راضیم
منم الان تو فلوریدا دارم چند تا جا رو تصرف میکنممن new york رو گرفتم حالا رفتم فلوریدا .
پیشنهاد میکنم از این به بعد تنهایی بری جایی رفیقات رو ول کن ببین چه حسی میده
یه کار دیگه هم خواستی بکن، واسه یکی از یارات اگه از دستشون خسته شدی Mark For Dead بزار بعدا بزن بکشش ببین چه حالی میده.
این یارو خیلی نامرده و خشنه ... منم از این جور آدما خوشم میاد البته فقط تو بازی ها
فکر نکنم صحنه ی بدی داشته باشه فقط تو بعضی از مکان ها دخترا اون وسط میرقصن و اصلا حجاب رو رعایت نمیکننتو بازی مثل اینکه صحنه بد داره درسته ؟
در کل من از نسخه یک خیلی راضیم.
من تو گیم اسپات نقدش کردم خواستید بخونید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه چی میخوای باشه ؟؟؟(میخوای تو خیابون هم برقصن : دی)
اصلا بد نيست اينفکر نکنم صحنه ی بدی داشته باشه فقط تو بعضی از مکان ها دخترا اون وسط میرقصن و اصلا حجاب رو رعایت نمیکنن .يه مكان هست تو بازي مثل S.t.r.i..p Club جي تي اي
![]()
من هم حدود یک ساعت بازی کردم. GodFather 1 زمانی که اومد گرافیکش نسبت به بازی های اون زمان بالاتر بود. ولی GodFather 2 نسبت به بازی های امروزی گرافیکش واقعا پایینه.(از Gta SA هم کمتر.) شاید از G.F. 1 هم کمتر! ولی خوب تنها چیزی که باعث می شه آدم از بازی خوشش بیاد سبک بازیه. یه مقدار مثل پانیشر می شه افراد رو شکنجه کرد و ازشون حرف کشید. خون تو جذابیت بازی نقش زیادی داره.کشتن ها انواع مختلفی داره.(از جمله پرت کردن فرد از بلندی به پایین یا پرت کردن تو شیشه.) یه بدی هم که بازی داره اینه که یه جورایی هدشات نداره و برای کشتن افراد هم باید حدود یه خشاب تیر روشون خالی کرد.همچنین مثلا وقتی به کسی تیر شلیک می کنی اون قسمت بدنش خونی می شه ولی بعد از چند ثانیه خون ها پاک می شه.کنترل ماشینش واقعا ضعیفه.
در کل می شه به عنوان یه بازی مفرح بهش نگاه کرد ولی اون گاد فادری که باید باشه نیست.اگه گرافیک و فیزیکس بازی رو بالا می بردن دیگه هیچی کم نداشت.به نظر من GameSpot هم همیشه عادل بوده.اون زمان که به نید فور اسپید آندرکاور هم امتیاز پایینی داد خیلی از طرفدار ها می گفتن امتیاز های گیم اسپان بی حساب و کتابه ولی بعد از اینکه بازی اومد و بازی کردن خیلی ها قبول کردن که امتیاز حقی داده.تو این دوره که GTA IV با گرافیک و گیم پلی خیره کنندش بازار رو دست گرفته از EA بعید بود که اصلا به گرافیک بازی اهمیت نده و روش کار نکنه.
ولی باز هم می گم ارزش بازی کردن داره.
منظور من این بود که صحنه ی بدی نداره ... از اون صحنه هادیگه چی میخوای باشه ؟؟؟(میخوای تو خیابون هم برقصن : دی)
در ضمن شما که خودت این کاره ای از آواتارت معلومه
ولی خوب به نظرم یه چیزی زیاد تابوعه، چرا اینقدر تو شهرش از اینا ساختن ؟!! هر جا رو میخوای بری بگیری میبینی اتریپ کلوبه !!! اگه دقت کنید بعضی از استریپ کلوباش غیر قانونیه، مثلا تابلوی پیتزایی زده بعد که میری توش میبینی دارن توش میرقصناصلا بد نيست اينيه مكان هست تو بازي مثل S.t.r.i..p Club جي تي اي
![]()
حرفت کاملا درسته ولی چرا این بازی باید از بازی هایی مثل SaintsRow یا WheelMan امتیاز کمتری بگیره ؟من هم حدود یک ساعت بازی کردم. GodFather 1 زمانی که اومد گرافیکش نسبت به بازی های اون زمان بالاتر بود. ولی GodFather 2 نسبت به بازی های امروزی گرافیکش واقعا پایینه.(از Gta SA هم کمتر.) شاید از G.F. 1 هم کمتر! ولی خوب تنها چیزی که باعث می شه آدم از بازی خوشش بیاد سبک بازیه. یه مقدار مثل پانیشر می شه افراد رو شکنجه کرد و ازشون حرف کشید. خون تو جذابیت بازی نقش زیادی داره.کشتن ها انواع مختلفی داره.(از جمله پرت کردن فرد از بلندی به پایین یا پرت کردن تو شیشه.) یه بدی هم که بازی داره اینه که یه جورایی هدشات نداره و برای کشتن افراد هم باید حدود یه خشاب تیر روشون خالی کرد.همچنین مثلا وقتی به کسی تیر شلیک می کنی اون قسمت بدنش خونی می شه ولی بعد از چند ثانیه خون ها پاک می شه.کنترل ماشینش واقعا ضعیفه.
در کل می شه به عنوان یه بازی مفرح بهش نگاه کرد ولی اون گاد فادری که باید باشه نیست.اگه گرافیک و فیزیکس بازی رو بالا می بردن دیگه هیچی کم نداشت.به نظر من GameSpot هم همیشه عادل بوده.اون زمان که به نید فور اسپید آندرکاور هم امتیاز پایینی داد خیلی از طرفدار ها می گفتن امتیاز های گیم اسپان بی حساب و کتابه ولی بعد از اینکه بازی اومد و بازی کردن خیلی ها قبول کردن که امتیاز حقی داده.تو این دوره که GTA IV با گرافیک و گیم پلی خیره کنندش بازار رو دست گرفته از EA بعید بود که اصلا به گرافیک بازی اهمیت نده و روش کار نکنه.
ولی باز هم می گم ارزش بازی کردن داره.
SaintsRow رو که بازی کردی ؟ واقعا مظخرفه ولی اون 6 گرفت !
واسه همین دادن امتیاز 4.5 واسه همچین بازی خیلی نامردیه ... دیگه حداقل باید 7 رو بهش میداد.
جالب اینجاس که امتیازبندی کسایی که بازی رو نقد کردن و اونایی که بازی کردن تو حول و حوش 7 تا 7.8 هست ولی خود گیم اسپات 4.5 داده !!
به قول تو بازیش خیلی مفرحه، ولی چرا به همچین بازی مفرحی باید امتیاز Poor بدن ؟!!!![]()
خواهشا یکی به داد من بدبخت برسه.
چهار تا از یارام رو فرستادم از یه جا دفاع کنن ولی نمیدونم چی شده که اصلا مبارزه تموم نمیشه !
سه تا از گاردهای اونا گم شدن اصلا پیدا نمیشن من بگیرم بکشمشون !!!!!
حالا هیچ راهی نداره که من اون چهار نفر که فرستادم دوباره برگردونم ؟!!
آخه این مبارزه هیچ وقت تموم نمیشه تنها چارش اینه که اونجا رو منفجر کنم ولی بازم نمیشه چون باید اون یارو که دینامیت میزنه منفجر میکنه از اونجا بکشم بیرون.
کمک کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــید.
خیلی ببخشید ولی مشکلم حل شد ... اصلا هواسم نبود ...
رفتم پیداشون کردم بعد باهاشون صحبت کردم دوباره اوردمشون تو گروه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)