تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 394 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنونم Seymor جان به نظر خودم هم اين خوبه فقط كمي بزرگ هستش حالا وزنش رو نميدونم چقدر هست داخل گردن بندازيم سنگين يا نه در كل ممنونم ازت زحمت كشيدي بعد از Zen گزينه دوم Zen v plus هستش درسته ؟!
    وزنش خیلی کمه ... 65 گرم ... در مقایسه مثلا zen v plus که یه گزینه بسیار جمع و جور محسوب میشه حدود 45 گرم وزن داره ... خیالت راحت ... ابعادش هم به همین ترتیب اصلا بد نیست ... این عکس رو ببین : (اولی و سومی zen و zvp هستن)

بعد از zen اگه حافظه بیشتر می خوای و صدای خوب zen v plus خوبه ...

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    به كمك اطلاعات كسب شده در اين تاپيك يك Cowon D2 خريدم 4 گيگابايتي
    به عنوان ويس ريكوردر تستش كردم و هيچ فايلي مازاد بر اونچه كه خودش داشت روش نريختم ولي فايل ريكورد شده من 9 ساعت ذخيره رو نشون ميده در حالي كه خودم بعد از 12-13 ساعت سراغش رفتم علتش چي ميتونه باشه؟ باطري اش هم تموم نشده بود.
    با كمك چه نرم افزاري مي تونم قسمتهاي سكوت رو از فايلم پاك كنم چون از اين 9 ساعت 3-4 ساعتش سكوته
    از كجا ميشه اين نرم افزار رو تهيه كرد؟
    چطوري ميشه روي فايل ضبط شده فوروارد و بك وارد كرد

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    به كمك اطلاعات كسب شده در اين تاپيك يك Cowon D2 خريدم 4 گيگابايتي
    به عنوان ويس ريكوردر تستش كردم و هيچ فايلي مازاد بر اونچه كه خودش داشت روش نريختم ولي فايل ريكورد شده من 9 ساعت ذخيره رو نشون ميده در حالي كه خودم بعد از 12-13 ساعت سراغش رفتم علتش چي ميتونه باشه؟ باطري اش هم تموم نشده بود.
    با كمك چه نرم افزاري مي تونم قسمتهاي سكوت رو از فايلم پاك كنم چون از اين 9 ساعت 3-4 ساعتش سكوته
    از كجا ميشه اين نرم افزار رو تهيه كرد؟
    چطوري ميشه روي فايل ضبط شده فوروارد و بك وارد كرد
    من مشکل رو درست متوجه نشدم ... یعنی شما 12 ساعت داشتی ضبط انجام میدادی ، بعدش الان که فایله رو چک می کنی ، طول اون فایل فقط 9 ساعته ؟ ...

نرم افزار واسه ادیت فایل صوتی که زیاده ... کافیه سرچ کنی ... البته اگه اشتباه نکنم D2 بصورت wma ذخیره می کرد ؛ ها ؟ .. اگه چیزی پیدا نکردی بگو واسه ات سرچ کنم ...

در مورد فوروارد و بکوارد : مگه توی PC این کار رو نمی کنی ... مشکل چیه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام سيمور عزيز
    بله دقيقا همينطوره يعني من دستگاه رو از ساعت 30/6 صبح روشن كردم و ساعت 9-10 شب خاموشش كردم يعني خيلي بيشتر از 12 ساعت ولي فايل من 9 ساعت و سه دقيقه است.
    در مورد فوروارد و بكوارد چون همونجا اجراش ميكردم نشد ولي بعد بردم توي پلي ليست بخش ميوزيك اونوقت شد كه جلو عقب ببرمش يعني اين حل شد خدا رو شكر
    اون نرم افزار رو هم نمي دونم با چه عنواني سرچ كنم چيزي ميخوام كه هم بتونم بخشهايي رو ببرم و حذف كنم هم نويزها رو كم كنم ممنون ميشم كمكم كنيد
    راستي توي دي 2 اين امكان هست كه موقعي كه داري ضبط انجام ميدي موزيك گوش كني؟ احتمالا نه چون همون صدا رو ضبط مي كنه درسته؟
    چه محافظي براش بگيرم
    ممنون از كمكتون

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا اين Creative Zen-Vision M كه 30 گيگا بايت هستش چطوره ؟؟؟ خوبه ؟؟؟؟
    دوستم كريتيو V100 خريد امروز ضبط صداش زياد جالب نبودش يعني اينقدر واضح نيستش بفهمي حالا ميگه تنظيمات داره انگاري. اين Zen V Plus ضبط صداش قوي هستش؟؟؟؟ براي ضبط صدا ميگن صوني recorder داره 100 هزار خيلي صداش قويه فاصله زيادي رو ميگيره اون ركوردر خالي هستش يا پلير هم هستش؟؟؟؟؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد از آقاي Seymour هم تشكر دوباره ميكنم بابت زحمتايي كه دادم سواب زياد پرسيدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض Sony or Ipod

سلام دوستان من بودجه اي در حدود 150 دارم . بين ipod nano 4 gb و Sony موندم . كيفيت صدا خيلي برام مهمه (بيشتر از هر چي )بعد سرعت كارايي و در آخر ظرفيت. نظرتون چيه؟؟ اگه چيز ديگه اي هم مناسب مي دونيد بگيد خواهشن .ممنون..

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام سيمور عزيز
    بله دقيقا همينطوره يعني من دستگاه رو از ساعت 30/6 صبح روشن كردم و ساعت 9-10 شب خاموشش كردم يعني خيلي بيشتر از 12 ساعت ولي فايل من 9 ساعت و سه دقيقه است.
    در مورد فوروارد و بكوارد چون همونجا اجراش ميكردم نشد ولي بعد بردم توي پلي ليست بخش ميوزيك اونوقت شد كه جلو عقب ببرمش يعني اين حل شد خدا رو شكر
    اون نرم افزار رو هم نمي دونم با چه عنواني سرچ كنم چيزي ميخوام كه هم بتونم بخشهايي رو ببرم و حذف كنم هم نويزها رو كم كنم ممنون ميشم كمكم كنيد
    راستي توي دي 2 اين امكان هست كه موقعي كه داري ضبط انجام ميدي موزيك گوش كني؟ احتمالا نه چون همون صدا رو ضبط مي كنه درسته؟
    چه محافظي براش بگيرم
    ممنون از كمكتون
    در مورد زمان : من تنها چیزی که به ذهنم می رسه ، محدودیت زمانی record باشه ... یعنی یه حداکثری وجود داره ؛ حالا یا از نظر حجمی یا از نظر زمانی ... عدد 10 ساعت رو من شنیدم بوده واسه پلیرهای دیگه ، که به اون 9 ساعتی که واسه شما ضبط شده نزدیکه ... فایل نهایی ات حجمش چقدر شده ؟

در مورد دومی : خدا رو شکر

در مورد نرم افزار : فکر کنم بهترین کار این باشه که Wma رو به Mp3 تبدیل کنی و بعدش ادیت کنی ...

تبدیل با این :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ادیت با این :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نه - امکان ضبط و پخش همزمان نیست ... (چه پرتوقع !! ... شوخی)

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا اين Creative Zen-Vision M كه 30 گيگا بايت هستش چطوره ؟؟؟ خوبه ؟؟؟؟
    دوستم كريتيو V100 خريد امروز ضبط صداش زياد جالب نبودش يعني اينقدر واضح نيستش بفهمي حالا ميگه تنظيمات داره انگاري. اين Zen V Plus ضبط صداش قوي هستش؟؟؟؟ براي ضبط صدا ميگن صوني recorder داره 100 هزار خيلي صداش قويه فاصله زيادي رو ميگيره اون ركوردر خالي هستش يا پلير هم هستش؟؟؟؟؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد از آقاي Seymour هم تشكر دوباره ميكنم بابت زحمتايي كه دادم سواب زياد پرسيدم
    جزو خوشنام ترین مدلها بوده و هست ... بخصوص از نظر کیفیت صدا هنوز هم بعنوان یه معیار شناخته میشه و ازش یاد میده ..

v100 یه مدل ارزون قیمته و کیفیت صداش در همون حدیه که انتظار میره ... (نه متوسط ؛ نه عالی ؛ بلکه : خوب)

zen v plus مدل خیلی خوبیه و از نظر کیفیت صدا هم بسیار کارش خوبه ...

برای ضبط صدا : بله - سونی یه سری voice recorder داره که ارزونهاش حدود 100 تومن هست ؛ البته اگه گیر بیاری و تا 200 و خورده ای هم میره ... طبیعتا عملکردش خیلی بهتر از هر وسیله ی دیگه ای که بصورت جانبی به ضبط صدا می پردازه ...
    سلام دوستان من بودجه اي در حدود 150 دارم . بين ipod nano 4 gb و Sony موندم . كيفيت صدا خيلي برام مهمه (بيشتر از هر چي )بعد سرعت كارايي و در آخر ظرفيت. نظرتون چيه؟؟ اگه چيز ديگه اي هم مناسب مي دونيد بگيد خواهشن .ممنون..
    سوال شما رو هم که جواب دادم .. ولی ممنون که همینجا دنبالش می کنید ...

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

جناب سيمور دست شما درد نكنه
    متاسفانه توي اداره بخاطر امنيت شبكه نه مي تونم برنامه اي رو دانلود كنم نه سي دي اي رو نصب
    كاش راهي براي اين بود
    راهنماييهاتونم خيلي مفيد بود و ممنونم
    بايد يه بار صفحه رو قفل كنم و اونوقت ببينم چقدر ضبط مي كنه شايد بچه اي كسي خاموشش كرده باشه بدون اينكه بدونه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من يه ركوردر يا mpt خلاصه يه چيزي كه كه كيفيت ضبط صداش واقعا عالي باشه . براي كلاس هاي دانشگاه مي خوام . دوستم يه دونه iriver t20 داره كه واقعا عاليه . يعني از فاصله 10 متري هم صداي ضبط شده كيفيت خوب داره ولي اين مدل خيلي قديميه و اصلا تو بازار نيست . مدل هاي ديگه iriver رو هم تجربه نداريم . يه muv100 creative هم خريديم كه بايد بزاري تو يقه استاد با ولوم ابلا شايد يه چيزي ضبط كنه ( بچه ها ميگن اگه استاد قورتش بده بهتره )
    تا ترم تموم نشده پيشنهاد بدين . فقط فقط فقط كيفيت ضبط عالي .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •