Mohsen khan
چرا برند tp-link رو تو نظر سنجی وارد نمی کنید مودم خوبیه
Mohsen khan
چرا برند tp-link رو تو نظر سنجی وارد نمی کنید مودم خوبیه
اضافه شد.....
کلاً مودم استار نت مودم استانداردی نیست ، ولی این مشکل شما می تونه از اسپیلیتری که داخل مخابرات روی تجهیزاتتون گذاشتند باشه .
جدا ؟ من نميدونستم توي مخابراتم اسپليتر ميذارن ... حالا كه فعلا معلوم نيست تكليفمون چي ميشه تا ببينيم اين داتكيها چيكار ميكنن...کلاً مودم استار نت مودم استانداردی نیست ، ولی این مشکل شما می تونه از اسپیلیتری که داخل مخابرات روی تجهیزاتتون گذاشتند باشه .
فقط يه سوال كار اسپليتر چي هست ؟ جلوي نويز رو ميگيره يا كار ديگه ايم ميكنه ؟
ممنون
اون اسپیلیتری که تو مخابرات نصب می کنن بوق و دیتا رو از هم جدا می کنه .
سلام عرض شد .
آقایون ، کسی مغازه ای رو سراغ نداره که asus 602 داشته باشه ؟ تازگی خبر داشته باشه ، چون تازگی ها شدیدا کمیاب شده .
مرسی
یا حق
سلام
یه سوال داشتم
از وقتی اومدیم به خونه جدید سرعت کانکت شدنم از 31 بالاتر نمیره با اینترنت هوشمند چند تا شرکت هم تست کردم ولی بالاتر نمی ره سرعت دانلود هم حول وحوش 3 تا 3.5 هست
می خواستم بدونم ایا این سرعت پایین کانکت شدن من به دایال آپ روی سرعت Adsl که می خوام بگیرم تاثیر داره؟؟ یا ربطی به هم نداره
سلام
احتمالا خططتون pcm هست
ممنون![]()
Last edited by Hamid Reza; 03-08-2008 at 13:18.
نه بعید میدانم! یعنی به طور کلی عوامل تاثیر گذار بر دیال آپ 4-5 برابر عوامل موثر بر ADSL است و از این بابت ADSL مزیتی ویژه داره! ولی این مطلبی که شما گفتی ممکنه به خاطر فیبر نوری و یا PCM بودن خطتان باشه ! که در این باره حتما یه تحقیق بکنید که در مورد ADSL هم به وضعیت موجود مربوط است !
دوست عزیز به احتمال 99 درصد خطتون pcmهستش
اگه pcm باشه که اصلا نمی تونید adsl بگیرین برای مطمئن شدن برو سیم تلفن رو که از ساختمون خارج می شه دنبال کن ببین توی یه جعبه که قسمت پایینش باز می شه نمی ره اگه اینطوری بود خطت pcm ه دقت کن اون جعبه رو با جعبه تقسیم اشتباه نگیری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)