دوست من من خودم کنسول ندارم اما با ماله این دوستمون که بازی میکنیم بعضی وقتا که این مشکل پیش میاد با یه بار خاموش و روشن کردن دستگاه درس میشه البته ماله ایشون هر دو تا دسته رو هم با کابل USB وصل میکنیم
دوست من من خودم کنسول ندارم اما با ماله این دوستمون که بازی میکنیم بعضی وقتا که این مشکل پیش میاد با یه بار خاموش و روشن کردن دستگاه درس میشه البته ماله ایشون هر دو تا دسته رو هم با کابل USB وصل میکنیم
Last edited by IMAP; 14-03-2011 at 15:16.
برای دو دسته کردن این بازی در xbox :
1. دوتا پروفایل میسازیم
2. هر پروفایل رو با دسته مربوطه sing in میکنیم
3. داخل بازی میشیم
4. بعد در قسمت offline / vs battel میریم
5. دسته ی 2 دکمه start رو میزنه
6. لذت ببرید
7. با تشکر از دوست عزیزم samgun
Last edited by pooriya_hp; 15-03-2011 at 12:09.
سلام بچه ها یه مشکل که شاید خیلی ها داشته باشن اینه که وقتی یه کاراکتر رو انتخاب می کنن با لباس دومش به مبارزه میره
امروز راه حلش رو پیدا کردم ... خیلی آسونه فقط وقتی میخوایین کاراکتر رو انتخای کنین ... اگه
* با X انتخاب کنین لباس اول ،
* با دکمه ی A انتخاب کنین ، لباس دوم ،
* و اگه کاراکتری مثل جین 3 تا لباس داشته باشه ، با Y لباس سوم انتخاب میشه ...
( در PS3 به جای A ، ضربدر .... به جای X ، مربع ، وبه جای Y مثلث رو بزنین)
موفق باشید
خب این که مشخصه دیگه.
B هم لباس اول انتخاب می کنه.
لباس جدید رو هم دیساین می کنی باید با Y انتخاب کنی
اقا من بد تو کف تکنم کسی از شماره بعدیش خبر نداره
من که اخرین شایعه رو توی نمایشگاه E3 پارسال شنیدم که گفتن قراره Tekken 7 معرفی شه اما نشد که نشد
دو نسخه آینده که معرفی شده :
یه Tekken X Street Fighter معرفی شده که فعلا TBA هست.
یکی دیگه هم Tekken Tag Tournament 2 هست که واسه پاییز 2011 قرار هست منتشر بشه.
ممنون دوست من
ازStreet Fighter X Tekken خبر داشتم اما از Tekken Tag Tournament 2 نه و یه سوال دیگه اینکه Tekken Tag Tournament 1 مال PS2 بود درسته ؟
خواهش میکنم.
Tekken Tag Tournament ابتدا (طبق روال سری) روی دستگاه های Arcade منتشر شد.
و یکسال بعد از بازی های لانچ کنسول PS2 بود و یکی از عوامل موفقیتش در همان ابتدای عرضه.
داداشا من میخوام که تمام ادمای تکن 5 ازاد باشه اگه لینکی چیزی اموزشی دارین بدین ممنون![]()
راستش اینجا برای ورژن 6 بازیه اما یه چیزی پیدا کردم رو پی سی تست کردم جواب نداد.
رو کنسولم فکر نکنم جواب بده تنها راهش اینه با همه کاراکترا یکبار بری آخرش.حالا شاید با گیم شارکی چیزی بشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته فکر کنم این لینک بدردت بخوره قدیما رو PS1 خوب جواب می داد اما متاسفانه رو PS2 امتحان نکردم ولی پک کاملیه. ببین تو بازار پیدا می کنیش اگر نه دانلودش کن با فرمت PS2 با برنامه ALCOHOL رایتش کن بزار تو دستگاه. احتمالا به خواستت برسی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)