نه این بازی باگ هاش خیلی کمه
من اونو با استالکر مقایسه کردم خدائیش خیلی خوب کار کردن وباگ ها خیلی کمه
من فقط یک بار کرش داشتم و دیگه مشکلی نداشتم
نه این بازی باگ هاش خیلی کمه
من اونو با استالکر مقایسه کردم خدائیش خیلی خوب کار کردن وباگ ها خیلی کمه
من فقط یک بار کرش داشتم و دیگه مشکلی نداشتم
شما نسخه ی کامل را داری یا skullptura rip که فقط زبان انگلیسیه بازیه ؟
دست شما درد نکنه!!!
ولی این Ciritic یعنی چی اونوقت؟؟؟
بدبختی اینه که خون زود تمام میشه از کجا میشه خون به دست اورد؟؟البته به غیر از اب توالت و ....
راستی توی قطب نما هم رنگ سبز پرنگ هم روی همون کامپیوتر قرار میده و اونجا را نشان میده من چی کار کنم!!!
یک سوال دیگه اون فلش سبز تو خالی چیه تو نقشه؟؟؟
اینشو دیگه نمی دونم؟؟؟؟
از کجا بفمم که چطوریاست؟؟؟؟
از جایی که بازیا install کردی ببین که حجمش 7gb یا 2.5gb ؟
Critic یعنی اونارو در حالت بحرانی قرار بدی و غافلگیرشون کنی !
رنگ سبز پررنگ مربوط به هدفهای اصلی شما هست .. ممکنه شما یکی از هدفهای فرعی یا Quest ها رو قبول کرده باشی ! تو قسمت DATA برو و روی Quest کیلیک کن بخون الان کدوم رو روی نقشه برات فعال کرده ..... بستگی داره شما چه کاری دارید انجام میدید !
فلش سبز تو خالی مارکهایی هستن که خودت اونارو دستی به دلخاه روی نقشه میزاری ! اگر دقت کنی روی هر مکانی که بری با کلیک راست روش 3 گزینه میاد که همون گذاشتن یا برداشتن مارک هست ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
واسه ورود به GNR Building plaza ازم کلید میخواد
نمیدونی کلید رو کجا میتونم پیدا کنم؟
جناب انقدر مکان زیاد تو بازی من خودم قاطی کردم ! اگر میشه عکس مکان رو بزار یا تو یک خط بیشتر برام توضیح بده کجایی .
استاد شهرام من رفتم فضولی کردم به کلانتر گفتم یکی می خواد شهرو بفرسته رو هوا اونم جوگیر شد رفت پیش یارو دستگیرش کنه،طرف هم نامردی نکرد زد کلانتر رو جلوی من ترکوند و فرار کرد منم هرچی گشتم پیداش نکردم.البته خوب شد تفنگش و وسایل کلان رو ورداشتم.خیلی جالب بود کلان بد بخت رو تو رستوران زد کشت جلوی اون همه آدم هیچکی حتی یه نگاه هم نکرد.هنوزم که هنوزه جنازش کف رستوران مونده.
حالا الآن می خوام بمبه رو که خنثی کنم می گه باید مهارت خنثی کردن بمبت حداقل 25 باشه ولی برای من 17 هست.چطور مهارتمو ببرم بالا؟
ممنون
شما استادی حاجی مخلصم ...
خوب شما کار درست رو انجام دادی ! روند بازی رو درست رفتی ! طرف کلا شاپویی میزنه کلانتر رو میکشه ! اگر شما بهش شلیک میکردی همه شهر میریختن سرت !
خوب کلا خنثی کردن بمب ماموریت فرعی بازی حساب میشه و در روند اصلی داستان تاصیری نداره اما اگر اون رو خنثی کنی Karma شما یا همون شخصیت شما بالا میره و شما مردم پسندتر میشی !
برای بالارفتن Skill باید امتیاز XP رو هی اصافه کنی ! اینکار رو میتونی از راهای زیادی از جمله کشتن / باز کردن قفاها / هک کامپیوترها / کشف مکتنها و انجام دادن مراحل فرعی بالا ببری .... تو سیستم VATS قسمت Status بالا سمت چپ حد نصاب XP که باید بگیری تا مرحله بعدی levelup رو بهت بده میبینی ... مثلا نوشته 1350XP/1800XP سمت راست 1800 عددی هست که وقتی به اون برسی LevelUp میشی و 19 عدد skill میده که میتونی به دلخاه بین 10 تا مهارتت تقسیم کنی . بغیر از اینکه مهارت بهت میده Perk هم میده ! یعنی یک قابلیت جدید رو بهت میده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)