تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ميزان رضايت شما از كيفيت سريال تاريخي يوسف پيامبر چقدر

راي دهنده
513. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

77 15.01%
  • خوب

126 24.56%
  • متوسط

102 19.88%
  • ضعيف

208 40.55%
صفحه 19 از 156 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 1553

نام تاپيک: سريال يوسف پيامبر (ع)

اگه نباشه جاش خالی می مونه InDepEndEnCe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

تازه 11 سال گذشته بابا !
    باید 40سال گریه کنه !
    آخه اين كه گريه نمي كنه! اون پيك اومد گفت يوسف سالمه! اونم فقط منتظره تا بيادش!

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض سلحشور: سريال يوسف با نظارت كامل صدا و سيما ساخته شد

كارگردان مجموعه تلويزيوني «يوسف پيامبر(ع)» گفت: اين مجموعه تلويزيوني در تمامي مراحل با نظارت كامل صدا و سيما ساخته شده است.

با پخش قسمت پانزدهم سريال تلويزيوني «يوسف پيامبر(ع)» در شب گذشته داستان اين مجموعه تلويزيوني تقريبا به نيمه رسيد.

فرج الله سلحشور در گفت‌وگو با خبرنگار راديو وتلويزيون فارس گفت: قبل از آغاز ساخت سريال،‌ من به همراه 7 نفر از افراد فرهنگي صدا و سيما، به مدت 11 ماه تمام نكات اين داستان را زير و رو كرده و ريز به ريز آن را نقد و تحليل كرديم و پس از آن كار ساخت را آغاز كرديم.

وي افزود: البته در همان زمان بسيار تاكيد شد كه از قسمت‌هاي سريال كم شود و از 40 قسمت به 26 قسمت برسد، اما وقتي ما چند قسمت را ارائه كرديم متوجه شدند كه نمي‌توان چنين داستان عظيمي را در 26 قسمت ساخت.

سلحشور ادامه داد: تمام بخش‌هاي سريال زير نظر سازمان صدا و سيما ساخته شده و سريالي نيست كه ما داستان‌هاي آن را سر صحنه نوشته باشيم و از خودمان درآورده باشيم. تمام داستان‌هاي سريال «يوسف پيامبر(ع)» با مشورت، تحقيق و دقت نوشته شده و سازمان صدا و سيما هم ناظر آن بوده است.

وي تصريح كرد: سريال «يوسف پيامبر(ع)» از معدود سريال هايي است كه متن آن كامل بوده و بعد براي ساختش اقدام شده است. در حاليكه در سريال‌هاي ديگر كارگردان تازه ساعت 10 صبح سر كار مي‌آيد و شروع به نوشتن و دكوپاژ كردن . اصلاح سناريو مي‌كند و تا ساعت 2 الي 3 بعد از ظهر عوامل لباس پوشيده و گريم شده حاضر و آماده زير آفتاب منتظرند تا كار شروع شود.

كارگردان مجموعه تلويزيوني «يوسف پيامبر(ع)» اظهار داشت: اما اين اتفاق براي «يوسف پيامبر(ع)» نيافتاد و اولين كساني كه سر كار مي‌رفتند، من و آقاي شورجه بوديم كه ساعت 5:30 صبح سر كار بوديم و تا 7 صبح دكوپاژ روز بعد را تحويل عوامل توليد داده بوديم.

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من قسمت پیش رو ندیدم ...آخه مسافرت بودم

رفته بودیم اصفهان ... اونجا یه کلیسا داشت به نام کلیسای وانک نمی دونم کسی رفته اونجا یا نه ... ولی یه جاش برام جالب بود...روی در و دیوار کلیسا پر از نقاشی بود ... بین اون همه نقاشی یه نقاشی هم از یوسف و زلیخا کشیده بودن ..همون لحظه ای رو که زلیخاه پیراهن یوسف رو میکشه !!! ولی زلیخا رو خیلی ناجور کشیده بودن !!! تقریبا" نیمه برهنه بود !!! چراشو نمیدونم !!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

10

اتفاقاً این صحنه یکی از نقاط اوج داستان هست (به نظر من مهمترین نقطه اوج داستان) فقط چگونگی روایت تصویری اون مشکل هست، چون تو قرآن هم قضیه رو تو لفافه بیان کرده.
    حالا خیلی مونده تا اون قسمت
    فکر کنم 40 و اندی قسمت باشه این سریال
    درسته...

حالا که عکس همین صحنه رو ، رو دیوار یه کلیسا دیدم ..بیشتر موافقم با حرتون

آخر فروم باز جادوگر جوان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

سلام

من قسمت پیش رو ندیدم ...آخه مسافرت بودم

رفته بودیم اصفهان ... اونجا یه کلیسا داشت به نام کلیسای وانک نمی دونم کسی رفته اونجا یا نه ... ولی یه جاش برام جالب بود...روی در و دیوار کلیسا پر از نقاشی بود ... بین اون همه نقاشی یه نقاشی هم از یوسف و زلیخا کشیده بودن ..همون لحظه ای رو که زلیخاه پیراهن یوسف رو میکشه !!! ولی زلیخا رو خیلی ناجور کشیده بودن !!! تقریبا" نیمه برهنه بود !!! چراشو نمیدونم !!!!
    خبر میدادی میومدیم بدرقه :خخخخ
    خوب دیگه اون زمونا که همه راحت بودن مثل الان نبود که حجاب داشته باشن که

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

یه سؤال:
    چرا مو های زلیخا توی این فیلم مثل کاموا هست؟

7. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

اين يعقوب هنوز كور نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
    ولي تا جاييكه من يادمه حضرت يعقوب همون موقع كه خبر گم شدن يوسف و لباسش رو بهش ميدن انقدر گريه ميكنه كه بيهوش ميشه ......... وقتي بهوش مياد كور شده ....... تا وقتي كه يوسف لباسش رو براش ميفرسته كه بيناييش رو دوباره بدست مياره .................. حالا براي اينكه اون يه درصد شكم برطرف بشه ، دوباره ميرم اين قسمت از كتاب رو ميخونم ......
    چشمان حضرت یعقوب(ع) پس از گرفتار شدن بنیامین در سفر برادران یوسف برای گرفتن سهمیه سالیانه گندم نابینا شد یعنی وقتی که به دستور حضرت یوسف یک جام زرین در میان اسباب و وسایل بنیامین گذاشته شد و مأموران قصر بنیامین رو به عنوان دزد دستگیر کردند. پس در آخرای سریال چشم ایشون نابینا خواهد شد نه چشم این یعقوب !!! (منظورم لحن صحبت بود)
    Last edited by Inter; 06-10-2008 at 16:28.

9. این کاربر از Inter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_manutd_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سؤال:
    چرا مو های زلیخا توی این فیلم مثل کاموا هست؟
    استغفرا... نکنه انتظار داشتی موهای کتایون ریاحی رو ببینی ؟
    ولی خارج از شوخی ، من موندم که مجبورن سریالی بسازن که مجبور به انجام همچین کارایی بشن ؟؟؟؟

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

استغفرا... نکنه انتظار داشتی موهای کتایون ریاحی رو ببینی ؟
    ولی خارج از شوخی ، من موندم که مجبورن سریالی بسازن که مجبور به انجام همچین کارایی بشن ؟؟؟؟
    ولي يه نكته اي هم وجود داره:
    اين طور كه من شنيدم در دوران مصر قديم زن ها موهاشونو از ته مي زدن جاش كلاه گيس ميذاشتن (ظاهرا" توي كتاب سينوهه اومده)

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

9

ولي يه نكته اي هم وجود داره:
    اين طور كه من شنيدم در دوران مصر قديم زن ها موهاشونو از ته مي زدن جاش كلاه گيس ميذاشتن (ظاهرا" توي كتاب سينوهه اومده)
    بله درسته ...

منم کتاب سینوحه رو خوندم ... همینو نوشته

جالبه نه؟ به نظرتون چرا این کارو میکردن ؟ یه رسم بوده ؟ یا به خاطر گرمای هوا ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •