آخه اين كه گريه نمي كنه! اون پيك اومد گفت يوسف سالمه! اونم فقط منتظره تا بيادش!![]()
آخه اين كه گريه نمي كنه! اون پيك اومد گفت يوسف سالمه! اونم فقط منتظره تا بيادش!![]()
كارگردان مجموعه تلويزيوني «يوسف پيامبر(ع)» گفت: اين مجموعه تلويزيوني در تمامي مراحل با نظارت كامل صدا و سيما ساخته شده است.
با پخش قسمت پانزدهم سريال تلويزيوني «يوسف پيامبر(ع)» در شب گذشته داستان اين مجموعه تلويزيوني تقريبا به نيمه رسيد.
فرج الله سلحشور در گفتوگو با خبرنگار راديو وتلويزيون فارس گفت: قبل از آغاز ساخت سريال، من به همراه 7 نفر از افراد فرهنگي صدا و سيما، به مدت 11 ماه تمام نكات اين داستان را زير و رو كرده و ريز به ريز آن را نقد و تحليل كرديم و پس از آن كار ساخت را آغاز كرديم.
وي افزود: البته در همان زمان بسيار تاكيد شد كه از قسمتهاي سريال كم شود و از 40 قسمت به 26 قسمت برسد، اما وقتي ما چند قسمت را ارائه كرديم متوجه شدند كه نميتوان چنين داستان عظيمي را در 26 قسمت ساخت.
سلحشور ادامه داد: تمام بخشهاي سريال زير نظر سازمان صدا و سيما ساخته شده و سريالي نيست كه ما داستانهاي آن را سر صحنه نوشته باشيم و از خودمان درآورده باشيم. تمام داستانهاي سريال «يوسف پيامبر(ع)» با مشورت، تحقيق و دقت نوشته شده و سازمان صدا و سيما هم ناظر آن بوده است.
وي تصريح كرد: سريال «يوسف پيامبر(ع)» از معدود سريال هايي است كه متن آن كامل بوده و بعد براي ساختش اقدام شده است. در حاليكه در سريالهاي ديگر كارگردان تازه ساعت 10 صبح سر كار ميآيد و شروع به نوشتن و دكوپاژ كردن . اصلاح سناريو ميكند و تا ساعت 2 الي 3 بعد از ظهر عوامل لباس پوشيده و گريم شده حاضر و آماده زير آفتاب منتظرند تا كار شروع شود.
كارگردان مجموعه تلويزيوني «يوسف پيامبر(ع)» اظهار داشت: اما اين اتفاق براي «يوسف پيامبر(ع)» نيافتاد و اولين كساني كه سر كار ميرفتند، من و آقاي شورجه بوديم كه ساعت 5:30 صبح سر كار بوديم و تا 7 صبح دكوپاژ روز بعد را تحويل عوامل توليد داده بوديم.
سلام
من قسمت پیش رو ندیدم ...آخه مسافرت بودم
رفته بودیم اصفهان ... اونجا یه کلیسا داشت به نام کلیسای وانک نمی دونم کسی رفته اونجا یا نه ... ولی یه جاش برام جالب بود...روی در و دیوار کلیسا پر از نقاشی بود ... بین اون همه نقاشی یه نقاشی هم از یوسف و زلیخا کشیده بودن ..همون لحظه ای رو که زلیخاه پیراهن یوسف رو میکشه !!! ولی زلیخا رو خیلی ناجور کشیده بودن !!!تقریبا" نیمه برهنه بود !!! چراشو نمیدونم !!!!
![]()
درسته...
حالا که عکس همین صحنه رو ، رو دیوار یه کلیسا دیدم ..بیشتر موافقم با حرتون![]()
خبر میدادی میومدیم بدرقه :خخخخسلام
من قسمت پیش رو ندیدم ...آخه مسافرت بودم
رفته بودیم اصفهان ... اونجا یه کلیسا داشت به نام کلیسای وانک نمی دونم کسی رفته اونجا یا نه ... ولی یه جاش برام جالب بود...روی در و دیوار کلیسا پر از نقاشی بود ... بین اون همه نقاشی یه نقاشی هم از یوسف و زلیخا کشیده بودن ..همون لحظه ای رو که زلیخاه پیراهن یوسف رو میکشه !!! ولی زلیخا رو خیلی ناجور کشیده بودن !!!تقریبا" نیمه برهنه بود !!! چراشو نمیدونم !!!!
![]()
خوب دیگه اون زمونا که همه راحت بودن مثل الان نبود که حجاب داشته باشن که
یه سؤال:
چرا مو های زلیخا توی این فیلم مثل کاموا هست؟![]()
چشمان حضرت یعقوب(ع) پس از گرفتار شدن بنیامین در سفر برادران یوسف برای گرفتن سهمیه سالیانه گندم نابینا شد یعنی وقتی که به دستور حضرت یوسف یک جام زرین در میان اسباب و وسایل بنیامین گذاشته شد و مأموران قصر بنیامین رو به عنوان دزد دستگیر کردند. پس در آخرای سریال چشم ایشون نابینا خواهد شد نه چشم این یعقوب !!! (منظورم لحن صحبت بود)
Last edited by Inter; 06-10-2008 at 16:28.
استغفرا... نکنه انتظار داشتی موهای کتایون ریاحی رو ببینی ؟![]()
ولی خارج از شوخی ، من موندم که مجبورن سریالی بسازن که مجبور به انجام همچین کارایی بشن ؟؟؟؟
ولي يه نكته اي هم وجود داره:
اين طور كه من شنيدم در دوران مصر قديم زن ها موهاشونو از ته مي زدن جاش كلاه گيس ميذاشتن (ظاهرا" توي كتاب سينوهه اومده)
بله درسته ...
منم کتاب سینوحه رو خوندم ... همینو نوشته
جالبه نه؟ به نظرتون چرا این کارو میکردن ؟ یه رسم بوده ؟ یا به خاطر گرمای هوا ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)