باشه سعيمو ميكنم. ولي آخر سر يا ماوس ميخوره تو ديوار يا دوباره كيبورد از وسط نصف ميشه!
باشه سعيمو ميكنم. ولي آخر سر يا ماوس ميخوره تو ديوار يا دوباره كيبورد از وسط نصف ميشه!
با سلام
من بازی رو تو ps2 بازی میکنم وآماتور هم هستم در مراحل تویه جایی گیر کردم روبه رو سه دیوار باید یه جوری یه رو انا بپرم تا به اون طبقه بایی برسم چه جور ی میشه
خود بازی میگه کلید ضربدر یا پرش بزن
اما بین سه تا دیوار گیر کردم نمیدون چه حوری ازش بالا برم
برای راهنمای
بهد از حوض آب وروی دیوار راه میری بعد میپری روی دوتا تیر که پایینش یه سرباز ویه کماندار
ودر پایین اونا دارن یه نفر میزن وقتی اونارا کشتی میپری روی دیوار تا برسی به یه تیر.......
سلامنوشته شده توسط rezaninja
اگه ميشه يه خورده واضحتر و خواناتر بنويسيناين كه الان كجاي بازي هستين. اسم سيوتون چي هست. اگه كامپيوتري بودين ميگفتم يه عكس هم بذارين اما حيف كه PS2 هستين.
![]()
تشكر
marge_moosh جون ما رو هم درياب داداش
كدوم فايل رو بايد آپلود كنم تا شما هكش كني عزيز؟
سلامنوشته شده توسط sAsAn.K
ساسان جان لازم نيست فايلي رو آپلود كنين. من يه فايل سيو كه مربوط به برنامه Artmoney هست رو براي شما ميذارم. شما بايد با Artmoney بازش كنين و بعدش برين به بازيو فقط مشكل اينه كه هنوز هكش نكردم. ايشالا خيلي زود هك مي كنم و ميذارم فايلش رو.![]()
مهدي جون خيلي خيلي خيلي ممنون
ما منتظريم![]()
سلامنوشته شده توسط sAsAn.K
من هكش كردم اما وقتي دوباره رفتم توش كار نكردمث اين كه از اون خفناست. هيچ جوره راه نميده.
![]()
من باز هم بعدا امتحان مي كنم اگه شد فايلش رو ميذارمساسان جان اگه جاي خاصي گير كردي فايل سيوت رو بده من اونجا رو رد كنم.
تشكر: مهدي
مهدي جون سلام
ببين مهدي جون من اونجاشم كه بايد زن كه لباس بنفش داره رو سر به نيست كني البته ميتونم ردش كنم ولي به حر حال شما اگه تونستي فايلرو برام بزار خيلي ممنون
بازم ممنون مهدي جون![]()
مهدي جن بازم سلام مزاحم هميشگي خودت رو ببخش!
مهدي جون اونجاييش كه ميپري و يه چاقو ميزني تو سر اون غول درختيه بعدش كه روي گردنش هستي و اون داره ميدوئه وقتي ميخوره تو ديوار تو ميفتي زمين و اونم ميوفته روت بايد چي كار كني؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)