تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 19 از 923 اولاول ... 91516171819202122232969119519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام بر دوستان
    من از tell me more 8 استفاده میکنم که در سه سطح مبتدی و میانه و پیشرفته هستش . واقعا عالیه . ولی به قول دوستان کلاس رفتن و در معرض قرار گرفتن هم باید حتما کنارش باشه ولی از خرید این نرم افزار هیچ وقت پشیمون نمیشید .
    ما تو کلاس داریم تاپ ناچ میخونیم . جالبه
    خدانگهدار

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام بر دوستان
    من از tell me more 8 استفاده میکنم که در سه سطح مبتدی و میانه و پیشرفته هستش . واقعا عالیه . ولی به قول دوستان کلاس رفتن و در معرض قرار گرفتن هم باید حتما کنارش باشه ولی از خرید این نرم افزار هیچ وقت پشیمون نمیشید .
    ما تو کلاس داریم تاپ ناچ میخونیم . جالبه
    خدانگهدار
    این tell me more بیشتر برای مکالمه هست یا گرامر؟

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این tell me more بیشتر برای مکالمه هست یا گرامر؟
    سلام دوست عزیز!
    تا جایی که من خبر دارم، اساس کار این جور نرم افزار ها بر هر دو پایه بنا شده. یعنی همون طور که توی کلاس ها آموزش داده می شه... یعنی کم کم شروع می کنند از حروف الفبا تا پیچیده ترین مطالب گرامری... یکی از دوستام می گفت که سعی این نرم افزار ها بر این هستش که از طریق مکالمه، نکات گرامری جدید رو به شما آموزش بدن...
    البته بنده خودم استفاده نکردم و این ها رو از جای دیگه نقل کردم.. شاید اصلا این طور نباشه...
    *
    موفق باشید!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برای یادگیری گرامر بصورت فشرده چه راه و روشی را پیشنهاد میکنید؟ کتاب یا ... خاصی وجود دارد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

www.zabanamoozan.com

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

برای یادگیری گرامر بصورت فشرده چه راه و روشی را پیشنهاد میکنید؟ کتاب یا ... خاصی وجود دارد؟
    سلام دوست عزیز!
    لطفا به لینک زیر مراجعه کرده و کتاب معرفی شده را دانلود کنید. این کتاب به زبان فارسی بوده و برای یادگیری گرامر مفید است. امیدوارم مورد استفاده واقع شود...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    *
    موفق باشید!

7. این کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

tell me more 8 یه نرم افزار بسیار قوی در زمینه آموزش و تمرین بصورت کاملا هوشمند در زمینه های رایتینگ و اسپیکینگ و ریدینگ و لیسینینگ هستش . به طور مثال قبل از نصب از شما میپرسه که دوره 9 مرحله ای نرم افزار ( 3 مرحله مبتدی و 3 مرحله میانه و 3 مرحله پیشرفته ) رو میخواین بصورت امریکن بگذرونین یا بریتیش . در طول دوره هر 4 مهارت بطور خیلی جالبی کار میشه . باید هدست با میکروفن آماده باشه برای استفاده چون هر مرحله ممکنه که بصورت شنیداری و گفتاری باشه . فراموش نکنیم که لیسیننگ در این نرم افزار کاملا با صدای طبیعی بوده و فیلمها هم بصورت واقعی و هم بصورت انیمیشن است و مطمئنم که هیچ کس از خرید این نرم افزار پشیمون نمیشه . در بخشی قسمتی از فیلم پخش میشه و شما میبایست فیلم رو دوبله کنید و بعد سیستم صدای ضبط شده شما رو براتون پخش میکنه . در این نرم افزار شما رو با جغرافیای آمریکا هم در لابلای سوالات آشنا میکنه . در هر تمرین مشخص میکنه که تکیه اصلی این تمرین برروی کدام مهارت چهار گانه هستش . شما میباست از طریق میکروفن هدستتون با سیستم صحبت کنید و اگه جواب اشتباه بدین ایرادتون رو میگیره و در پایان هر درس گرامر اون درس رو بهتون نشون میده . هر درس رو به دو صورت باهاتون کار میکنه 1 - خودتون جاگذاری میکنید و یا 2- شما میگید و اون جاگذاری میکنه .
    یه فیلم یا یه عکس بهتون نشون میده و شما میبایست تعداد حداقل 30 کلمه براش در مورد اون عکس یا موضوع یا گراف تایپ کنید و هرچه به مراحل بالاتر برید تعداد کلمه ها باید بیشتر بشه و ..... خیلی چیزای دیگه .
    منم مثل شما مصرف کنندم و به خیلی از این تبلیغات و نرم افزار ها بی اعتماد ولی از این خریدم هیچ وقت پشیمون نیستم . اتفاقا من این نرم افزار رو از همین سایت خریدم که برای اعضا تخفیف داده بودن و همین جا هم ازشون تشکر میکنم .
    به هر حال بیخود نیست که چندین مقام اول رو این نرم افزار در دنیا به خصوص امریکا در زمینه آموزش زبان کسب کرده .
    خدانگهدار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فکر میکنم کتاب عباس فرزام خیلی خوب باشه .

10. این کاربر از 184781 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فکر میکنم کتاب عباس فرزام خیلی خوب باشه .
    لطفا اطلاعات بیشتری در مورد کتاب مورد نظر بدین.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لطفا اطلاعات بیشتری در مورد کتاب مورد نظر بدین.
    دوستمون راس میگه .. کتاب خوبیه :

گرامر: کتاب از دبیرستان تا دانشگاه - انتشارات باستان

یکی هم بود مال جواد عسگری ، اونم عالیه .. هرچند قدیمیه - اما بسیار پرفروش و به نظر من مناسب ..

13. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •